• Hanna80

    Umeåbrud 2015

    Kotten skrev 2015-03-25 09:51:21 följande:

    Vi har hittat en fotograflösning som känns bra och ligger lite rimligare i pris.

    Jag har börjat landa i teman för tårtorna.


    Kul att det händer grejor!

    Har ni anlitat en professionell fotograf? Till vilken kostnad och vad ingår i den? 

    Vad gäller vår bröllopstårta så ska min bästa vän fixa den, vi får den i bröllopspresent. Hon är kanonduktig på att göra tårtor men jag har ingen aning om vad hon kommer hitta på. 

    Här är två som hon har tillverkat. 
  • Hanna80
    Kotten skrev 2015-04-08 15:09:38 följande:

    Mycket oklart varför mitt förra inlägg gick iväg utan allting med =(

    Dom här ringarna blev det till slut, jag fastnade verkligen för dom och dom är väldigt snygga. Känns enkla men lite roliga. 


    Superfina ringar!
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-04-09 14:30:27 följande:

    Vi letar just nu ring till min sambo som intensivast. Jag kommer köpa min från Guldsmedjan eftersom jag har rätt specifika önskemål och inte kan hitta det någon annanstans, men sambon vill ha en bred ring (7 mm) i vitguld. Hos Guldsmedjan skulle den kosta 11-12 000, vilket känns som helt brutalt mycket pengar för en slät ring utan utsmyckningar. 

    Är det någon av er som beställt på nätet och har någon sida att rekommendera? Eller en guldsmed här i stan som inte ruinerar oss?  


    Trist att det ska bli så dyrt! Nog för att vitt guld är dyrt men så mycket och inga stenar... Ni har inte funderat på Palladium i stället? Våra ringar är i Palladium som är billigare än vitt guld.
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-04-10 08:01:46 följande:

    Min sambo vill ha samma material i våra ringar, och det känns inte som att det lönar sig om vi ska byta ut min förlovningsring också. Då blir det tre nya ringar istället för bara vigselringar.

    Jag har hittat 7 mm breda vitguldsringar på nätet för bra mycket mindre än 12 000, men det är svårt att veta på förhand om den kommer passa. Och tydligen får man ingen retur- eller ångerrätt när man beställer förlovnings- och vigselringar på nätet. (Även utan gravyr, jag har undersökt alla möjligheter.)

    Vi ska nog gå på stan så sambon får prova ringar i helgen. Det blir nog en Schalinsring, men frågan är vilken modell och storlek. Hittills är i alla fall jag lite förälskad i både Romans och Stjärnfall


    Hoppas ni hittar något ni gillar till rimligt pris! :)
  • Hanna80

    Någon mer i denna tråd som försöker bli av med några kilo inför den stora dagen? Jag är hopplös på att stoppa i mig fel saker men nu för jag matdagbok och hoppas på resultat. Utöver det så har jag börjat på nagelvård. Inbiten nagelbitare som vill ha fina naglar till bröllopet. Nu tar jag tag i alla fula ovanor på en och samma gång. ;)

    Har någon av er funderat på att göra nagelförlängning? Rätt dyrt men skulle vara kul med riktigt snygga naglar.

  • Hanna80
    Mirred skrev 2015-04-10 14:44:13 följande:

    Vi körde 5-2 januari-feb. kanske inte så lång tid, men jag hann tappa en 4kg under den tiden...och har hållt dem...

    Jag hade nagelförlängning för något år sen, men då jag är inom vården va de ingen hit...sen gjorde det sjukt ont att ta bort dem...naglarna blev rätt sköra


    Gick du tillbaka till salongen och tog bort dem eller gjorde du det själv?
Svar på tråden Umeåbrud 2015