• Hanna80
    Plättis skrev 2015-07-05 10:59:53 följande:

    Grattis Hanna! :D

    Har du några tips till oss som det snart är dags för? Vad blev bäst och vad visade sig vara oviktigt till slut?


    Oj vilken svår fråga! :) Allt blev som vi tänkt oss. Festen blev precis så avslappnad och ledig som vi önskade. Alla blev mätta och belåtna. Vi fick fira med de som står oss närmast. Vet inte riktigt vad som var bäst med dagen. Gillade allt. ;)

    Det enda som var lite jobbigt var när vi kom till fotografen fanns ingen där. Ringde fotografens nummer som stod på en skylt utanför. Han svarade och jag förklarade bad det gällde. Det blev tyst i luren och sedan. "Jag har helt missat att jag ska fota er. Jag är där på en halvtimme." Efter en stund ringde han upp och och sa att han var på väg och hans kompensation blev att vi får hela fotograferingen helt gratis. Som tur var så hade vi planerat in gott om tid så det blev inte stressigt trots förseningen.

    I övrigt är det nog den bästa fotograf jag träffat på. Helt fantastisk på att få alla att slappna av och skratta. Vi fick se några bilder och de är jättefina.
  • Hanna80

    Härligt tjejer! Ni har något fantastisk framför er. Nu har det gått drygt en vecka sedan vi gifte oss men det är först idag när jag kom tillbaka till jobbet som jag faktiskt har haft behov av att skriva mitt nya namn! Känns märkligt men bra. Måste träna på min signatur dock... ;) Bytte namnlappar på mitt postfack och på dörren till mitt kontor och hajar till varje gång jag tittar på det. 

    Igår skickade vi in beställningen på de foton vi vill ha från bröllopet. Kanonfina bilder! Kan verkligen rekommendera Edelphoto trots att de hade glömt bort vår bokning. Han fick hela familjen att slappna av och skratta på riktigt. INGEN fotograf har någonsin tidigare fått mig att skratta på så många bilder och ändå vara nöjd med dem! Jag brukar i och för sig inte vara nöjd med en enda bild av mig själv... Ha ha ha

    Väntar med spänning på att få hem bilderna så vi kan göra våra stoooora förstoringar! :D 

  • Hanna80

    Uppdaterade med en profilbild från den stora dagen! Suddade ut de andra som var med.. Ha ha Så lycklig då bilden togs! :)

  • Hanna80

    Härligt! En spännande vecka framför dig!


    Plättis skrev 2015-07-19 23:53:37 följande:

    Om tio minuter är det bröllopsvecka för mig och min karl! :D Allt borde vara färdigt, vi ska träffa vigselförrättaren imorgon och bestämma upplägget på vigseln. Tisdag titta till lokalen, torsdag får vi nyckel och personalen som ska jobba under kvällen får träffa kocken och lära sig var allt finns. Då börjar vi duka och dekorera, fredag sista fixet och på lördag smäller det! <3

    Håret kommer min lillasyster göra. En enkel frisyr med lockar och kanske en fläta på sidan och en lösare uppsättning i nacken. Sminket gör jag på Body Shop, och det känns jättebra. Tjejen som sminkar mig är superduktig.

    Det börjar nästan bli lite nervöst, men det känns sååå bra att äntligen få bli fru till mannen jag älskat i snart sju år :)


  • Hanna80
    Kotten skrev 2015-07-20 18:54:13 följande:

    Jag blir så trött, folk har tackat ja till bröllopet men verkar nu inte dyka upp vilket inte meddelas oss utan andra i min släkt. Lite tröttsamt och svårhanterligt. Vad ska vi göra?


    Men hur tänker man då? Ouppfostrat! Prata med dem och säg att ni hört rykten om att de inte kan komma och att ni därför frågar.

    Vi fick hem tackkorten idag så nu har jag suttit och skrivit adresser. De blev så fina! :D
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-07-27 13:27:15 följande:
    Kul! Vi åkte dit strax innan 16, så det beror på när du var där Hela dagen blev perfekt, jag är fortfarande alldeles lyrisk. 

    Om ni är nyfikna så skrev jag ett inlägg nu idag och la upp lite bilder. 

    www.brollopstorget.se/wordpress/adinfinitum/
    Så vackra! Grattis än en gång!
  • Hanna80
    Mirred skrev 2015-07-28 10:38:36 följande:

    ja hur funkar det sen med efternamnsbyte och typ allt som hör där till med nytt körkort och sånt? Får man papper automatiskt om det, el måste man göra det själv? För jag antar att det registreras med namnbyte när vigselförättaren skickat in hindersprövningen el?


    Körkortspapper kommer tydligen automatiskt men bankkort mm får man beställa själv. Jag ska ta itu med det där nu då skatteverket äntligen har ändrat mitt namn. 
  • Hanna80

    Grattis! :)


    Mirred skrev 2015-08-03 19:52:16 följande:

    Åååå vilken underbar dag vi hade i lördags, helt perfekt förutom att min mamma började kräkas efter efterrätten och åkte hem :( vi är så nöjda och alla våra gäster är jätte nöjda! På fredag ska vi på Sandro och kolla på bilderna, vi är supernöjda med vår fotograf, vi kände oss jätte avslappnade med hon och hon va jätte social och lätt att ha att göra med :)


  • Hanna80

    Jag loggade in på Skatteverkets hemsida och laddade ner personbeviset och kunde då se när namnet ändrades. Efter det tog det ytterligare några dagar innan det kom ett papper från Skatteverket. Så 24 dagar innan namnet ändrades och kanske 27-28 innan jag fick pappret i brevlådan.

  • Hanna80
    Mirred skrev 2015-08-13 17:00:46 följande:

    Var precis inne på Skatteverkets hemsida...har mitt nya efternamn nu! Tog inte ens 2v :)


    Grattis!

    Jag hämtade ut mitt nya körkort i lördags så nu har jag alla viktiga kort med korrekt namn. :)
  • Hanna80

    Grattis Plättis!


    Plättis skrev 2015-08-17 15:24:04 följande:

    Äntligen har mitt efternamnsbyte gått igenom! Jag har kollat Skatteverket typ två gånger om dagen, och nu i eftermiddag stod det helt plötsligt ett annat namn än tidigare 


Svar på tråden Umeåbrud 2015