• Hanna80

    Umeåbrud 2015

    Plättis skrev 2015-04-10 15:22:30 följande:

    Jag har tänkt försöka tappa några kilon, men tiden går och jag kommer ingen vart. Min axel är skadad och jag väntar på svar om jag ska operera den eller om det räcker med sjukgymnastik, och under tiden gör det för ont att träna. Lite promenader och sånt har jag kunnat utsätta mig för, men det gör inte så stor skillnad på formen. 

    Det är lite deppigt att alla kläder börjar bli lite tajtare eftersom jag går upp i vikt istället för att gå ner. Bröllopsfotona kommer ju hänga på väggen i mååånga år framöver, så jag funderar på att göra en reboot och äta bättre. För även om jag inte kan träna så kan jag äta bättre (och låta bli godis), och det borde göra åtminstone lite skillnad. 


    Förstår precis hur du känner. Det är därför jag börjat med Matdagbok, det fungerar. Använder mig av www.matdagboken.se
  • Hanna80


    Idag är det två månader kvar till den stora dagen! Dessa skor ska jag ha då. Under vigseln ska jag ha de blå skorna. När fötterna blir trötta byter jag till de vita ballerinaskorna utan klack. Känns skönt att ha löst det problemet. :)
  • Hanna80
    Kotten skrev 2015-05-04 13:02:47 följande:

    Var har du hittat dom vita ballerina skorna? Dom var väldigt söta.


    På Din sko strömpilen. 199kr, supersköna!
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-05-05 11:04:36 följande:

    Jag kommer ha två såna här armband i silver. Ett hjärta för min mormor och ett för min morfar som båda gått bort det senaste året. Bilderna under är halsbandet och örhängena jag kommer ha. 

     


    Jättefina smycken! Var har du köpt armbanden? Tråkigt att du förlorat både din mormor och morfar så pass tätt inpå bröllopet! Kram
  • Hanna80


    Blev sugen på att prova kläderna inför den stora dagen! Jag är varken lång eller smal men det här kommer bli bra. De fyra kilon jag fått bort senaste månaden känns kanon och jag har två månader till på mig att tappa några till. Bry er inte om att klänningen är skrynklig, det fixar jag innan bröllopet. ;) Måste bara fixa riktigt bra underkläder också.
  • Hanna80
    Plättis skrev 2015-05-05 11:46:09 följande:

    Jag har faktiskt hittat dem på Ur&Penn, men det finns liknande på Etsy. Mina hjärtan halkar runt på armbandet, men de från Etsy sitter fast på kedjan. De kostade typ 25 kr på Ur&Penn, omkring hundralappen på Etsy. Jag funderar på att köpa dem från Etsy så att de håller även i framtiden och inte tappar färgen som Ur&Penns smycken gör.

    Det känns jättekonstigt att de inte finns längre. Ibland har jag tänkt ringa och fråga om de glömt anmäla sig till bröllopet, sedan kommer jag ihåg vad som hänt. Mormor gick bort i somras, och morfar för snart två månader sedan. 


    Ok, rätt pris i all fall men jag kan förstå om du vill ha något mer beständigt!

    Jag har bara min mormor kvar men hon kommer inte att komma på bröllopet då hon inte klarar att resa de 25 mil som krävs. Jag vet att hon kommer vara med i tanken och det får räcka. Vi ska ju trots allt inte ha någon traditionell vigsel. Vi kommer bara ha med två av våra systrar som vittnen under vigseln. 
Svar på tråden Umeåbrud 2015