• Malin91

    Planerar bröllop sommaren 2014

    Hej hej.

    Nu är vi igång med planeringen inför vårt bröllop som ska gå av stapeln sommaren 2014. Någon mer som planerar att gifta sig snart? Jag behöver tips och inspiration på det mesta!!  

    Har varit och tittat på lite kyrkor kring Örebro-trakten och har fastnat för Täby kyrka. Liten och fantastiskt mysig! Har Ni några andra tips på liknande kyrkor? Lokal är jag helt insnöad på Dylta Bruks Festmagasin. Men summan för att hyra den känns lite väl saftig, dock är jag inte speciellt insatt i vad som är "normalt" att betala för att hyra en lokal. Tips där?

    Och budgeten vill man ju helst hålla nere så mycket det går, samtidigt som man vill ha allt man vill ha... Herregud vilken svår kombination det är!

    Kan vi få igång en konversation där man kan ställa frågor och dela med sig av tips och tankar vore det super kul!

    / Malin 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-11-04 15:58
    Malin91 - 20140719
    Äppelpaj - 20140628
    MajKlas2014 - 20140614
    Gnutta - 201410**?
    Lindatamminen - 20140726

  • Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014
  • Gnutta

    Det enda vi fixat är floristen haha.Det är nämligen en av våra bästa vänner. Hon är grymt duktig, modern och sjukt kreativ. Är en idespruta av denna värld, dessutom kräsen. Så om jag får rekomendera er om ni är intresserade att även tänka utanför stan så tycker jag Kn opp i kga. www.facebook.com/knopparna kombinerad florist/frissa.     

  • Malin91

    Hallå damer. Har lagt till dom datumen jag hittade i tråden, hojta till om det är någon jag missat. Gnutta, jag skrev bara 201410 på din då jag inte hittade att du skrivit någon specifik dag :)

  • Malin91

    Rachel87, tack för infon :) Vi har nog bestämt oss för att temat blir lite "gammaldags / lantlig", har hittat så mycket fina insperationsbilder på just den stilen, så jag är helt förälskad. Tror jag lyckats övertalat min karl också ;) Blommor har jag en bild i huvudet hur jag vill ha det, MEN det är så svårt att förklara i ord :b Haha. Det ska vara en relativt "enkel" bukett med inte allt för mycket färger! Åh, ska kolla in den instagrammen på momangen :)

  • Rachel87

    Åh jag älskar den lantliga/gammeldagsa stilen!! Tycker du ska ha ljusa toner! gammelrosa med vitt hade jag:) Ja checka in @flowerdekorations. Lägger upp allt jag gör lite vartefter.. Är nästan florist:)) pluggar vuxenutbildning i det! Så hjälper mer än gärna till!!

  • Malin91

    Ja visst är den fin! :D
    Gammelrosa och vitt... How well you know me!!! Precis det jag och mina tärnor pratat om i "färg tema". Kan lägga in en bild på en bukett jag tycker är fin, så får du komma med tankar, tips och åsikter - kan ju vara skönt att höra från en florist :)



    Vad tror du om denna? Och vad tror du en sån skulle gå på? Gör du brudbuketter och säljer eller? :)
     
  • Rachel87

    Haha kände på mig det;) Den buketten var jätte fin!! Priset beror ju lite på Vilka blommor du väljer och hur stor bukett du vill ha! Jag hade spets lindat runt mina stjälkar där man håller buketten, det är så romantiskt och lite gammaldags:) du skulle nog gilla det!? Ja, jag tar självklart emot beställningar och gör buketter då kör jag hemifrån eftersom jag inte har en fysisk butik ännu (har ju lite kvar på utbildningen) Men jag kommer så fort jag är klar att jobba mycket med bröllop:)) det är så kul!

  • Malin91

    Hm okej! Själv är jag inte så himla bra på blommor och vad som är vad, eller vad man ska säga :b Men säg, en "normal" brudbukett med någorlunda "normala" blommor, med spets lindat runt själkarna.. På ett ungefär, vad kostar det? :b

  • Rachel87

    @malin 91 säg ungefär 800-1200:- då är det en normalstor rund bukett med typ rosor och någon mer blomma. Om du vill så maila mig på rahel_a87@hotmail.com Kan visa bilder & ge dig mer tips... Är inte så aktiv här! :)

  • Äppelpaj

    Mitt planerande går verkligen i vågor. Jätteintensivt ibland, men vissa perioder orkar jag knappt höra talas om det Glad Just nu är det jätteroligt, så det gäller väl att passa på kanske...


    Har ni börjat titta på inbjudningar? Tänkte ni göra själva eller beställa färdiga? Jag tänkte mig först att göra egna, men när jag räknar på priset så blir det ungefär lika...då kanske det inte är värt att lägga ner den tiden. Jag vet ju hur jag är, det är roligt med de 10 första, men resterande 30-40 är inte lika roliga...

  • Malin91

    Hallå tjejer!
    Bröllopsplanerna har legat lite på is ett tag här, men nu börjar suget komma tillbaka igen :) Ska åka och hämta hem ringarna imorgon och samtidigt passa på att kolla runt lite efter dekoration osv.
    Hur går det för er?? :) 

Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014