• Malin91

    Planerar bröllop sommaren 2014

    Hej hej.

    Nu är vi igång med planeringen inför vårt bröllop som ska gå av stapeln sommaren 2014. Någon mer som planerar att gifta sig snart? Jag behöver tips och inspiration på det mesta!!  

    Har varit och tittat på lite kyrkor kring Örebro-trakten och har fastnat för Täby kyrka. Liten och fantastiskt mysig! Har Ni några andra tips på liknande kyrkor? Lokal är jag helt insnöad på Dylta Bruks Festmagasin. Men summan för att hyra den känns lite väl saftig, dock är jag inte speciellt insatt i vad som är "normalt" att betala för att hyra en lokal. Tips där?

    Och budgeten vill man ju helst hålla nere så mycket det går, samtidigt som man vill ha allt man vill ha... Herregud vilken svår kombination det är!

    Kan vi få igång en konversation där man kan ställa frågor och dela med sig av tips och tankar vore det super kul!

    / Malin 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-11-04 15:58
    Malin91 - 20140719
    Äppelpaj - 20140628
    MajKlas2014 - 20140614
    Gnutta - 201410**?
    Lindatamminen - 20140726

  • Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014
  • Äppelpaj

    Makeupstore låter ju bra! Känner du Julia eller hur kommer man i såna fall i kontakt med henne?


    Vi gifter oss inte förrän slutet av juni nästa år, så vi har inte kommit jättelångt Glad Fotografen är klar, vi valde atelje rapid då han tog min brors studentfoton och även lite familjebilder efter det som vi är jättenöjda med. Blommor tar jag tacksamt emot tips om! Jag har hört positivt om blomsterboden och även Årstid (ligger på norr) så det är väl de två jag funderat på, men inte kommit längre än så.


    Om du har lust får du gärna berätta lite om er dag, var ni gifte er och hur er dag var Glad du behöver absolut inte om du vill vara mer anonym, jag är bara nyfiken på hur andra örebrobrudar valt på sin bröllopsdag Drömmer

  • Malin91
    Rachel87 skrev 2013-11-03 20:32:07 följande:
    @äppelpaj , kolla meddelanden, skrev till dig där:)
    Halloj. Jag är också sugen på att veta mer om Julia, om det skulle gå bra? :)
    Vad har du för tips på fotografer?  Annat som är bra att tänka på, bara allmänt så? :b
  • Rachel87

    Hej Malin:) kolla in hairbyjulia på instagram för att se olika uppsättningar! Finns flera duktiga hobbyfotografer .. Kolla in Davidcetin.se , jätte duktig! Hmm.. Finns såå mkt, bästa är om ni frågar o jag svarar haha! Boka inget förhastat utan fundera boka konsultationer och testa tex smink & hår innan ni bestämmer er;) Calligraphen är en bra sida om man vill beställa sina inbjudningar tryckta o klara, finns massa annat på sidan man kan beställa :)

  • Äppelpaj

    @Rachel87: Är det hairbyjulia på instagram? finns ju flera t ex hairbyjuliaa som också har massa uppsättningar? Jag trodde det var den med två a, men såg sen att du skrivit med ett a och blev förvirrad :)


    Hur gjorde ni med musik? hade ni band/DJ/spotify?

  • Äppelpaj

    @Rachel87: Jag tänkte nästan att det var två a, det var finast uppsättningar där :) Svarade i din inbox, men vi ska ha lite marint tema med vitt, marinblått och lite rött. Vi tänkte också ha ett liveband, hur fick ni tag i ert? Vi har ett som vi håller på och förhandlar lite priser med men än så länge ligger de långt över vår budget...vi kanske måste börja titta på fler alternativ :)

  • Rachel87

    @äppelpaj, fick du mitt meddelande om blommor? Bandet var genom en släkting från annan stad! Det är inte lätt!

  • Malin91

    Åh så mycket fina uppsättningar!! Har du någon ungefärlig prisinfo på vad hon tar för en uppsättning Rachel87?
    Får man fråga vart ni hade själva bröllopsfesten? :)  

  • Rachel87

    Visst är dem fina:) tror ca 2000 för brud men vet ek om hon höjt nu! Vi hade bröllopsfesten i Brunnsparken . Vad blir temat? Vad har du tänkt gällande blommor? Kolla in @flowerdekorations på instagram, mina kreationer:)

Svar på tråden Planerar bröllop sommaren 2014