• Sskbrud

    VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)

    Ska gifta mig i mars så berhöver gå ner enligt mina mått och tankar iaf 20-25 kg på lite drygt fyra månader. Borde gå tycker jag!Vore skönt att ha några att shär och kunna stötta och hjälpa varandra! Ngn här med bra dieter eller som kan berätta hur ni lyckats till erat bröllop eller om ni håller på nu! MOtivatiON Finns nu när bröllopet är bokat men samtisigt så lätt att äta lite onyttigt ändå. har ett tungt arbete som sjukskötersk med tre skif. så ibland är lite socker räddningen-----

  • Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)
  • sandrahs

    Okej, då känns det lite tryggare! Får kanske fundera på laxermedel när jag får ont i magen, tycker ändå det är skumt att man äter och inget förutom vatten kommer ut! Tror jag ligger runt 50 g kolhydrater per dag, och det har gått förvånansvärt bra. Trodde jag skulle vara mer sötsugen eller chipssugen men sedan jag börja räkna kalorier så känns det inte värt det haha. Gick från 79,5 kg till 76,2 kg på en vecka, känns lite overkligt!

  • Jennie1414

    Va kör ni för träning tjejer?


    Kul å höra


     


    Jag själv spelar handboll , träning 2 ggr i veckan plus match.


    Övriga dagar blir det gym ( Olika pass som body pump & MRL) Å en del intervaller på bandet.


     


    Kan varm rekomendera intervallträning :)


    Har upptäckt (äntligen) att jag älskar styrketräning .. Vilket bara varit en piiiina innan.


    Rygg och axlar är favoritträningen :)

  • sandrahs

    Jag gymmar inte ännu, tänkte vänta några veckor. Hemma har jag hantlar och en crosstrainer så jag ska börja med det. Jag går ca 40 min 3 ggr/veckan sedan är jag i stallet och sliter i höbalar och bär vattenhinkar på kvällen + att jag rider 4 ggr/veckan. Jag ska även börja använda friskvårdstimmen på jobbet så jag kan promenera en timme på arbetstid i veckan! Jobbar heltid på annan ort så jag har inte så många timmar att hinna allt på kvällarna som ska göras.

  • Anniina

    Hej!
    Borde kanske inte hänga i den här tråden, för jag behöver inte gå ner i vikt, men jag måste säga att jag blir så himla imponerade av er allihopa!Solig Ni är så starka som ändrar era vanor och tar er tid och kraft att träna och tänka på maten. Heja heja! Ni är bäst tjejer!Cool

  • madigun

    jag försöker gå ner i vikt nu å kör 5:2 dieten å det funkar klockrent för mig. Har gått ner 2,5 kg på 3 veckor så jag fortsätter att kämpa på :)

  • Sofie R

    Här lunkar det på sakta men säkert! Har visserligen bara tappat dryga 5kg sen i april, men det enda jag gjort är att börja jogga 2-4ggr vecka och äter mindre portioner. Och inte så sent på kvällen. 6 månader kvar och hoppas på ytterligare 5kg innan dagen D.

  • Pia88

    Starkt jobbat tjejer =)

    här står det stilla.. Men ialla fall inte uppåt Flört  nu är flytten över och 95% uppackat.. Så nu är det dags att ta tag i motionen igen.. snön har kommit så snart går det att plocka fram skidorna Glad motivationen har legat lågt en tid men den börjar infinna sig igen..

    Är inte så insatt i alla dieter utan plockar oftast "bara" bort största delen kolhydrater. Potatis, ris, socker... Men för trög mage kan jag rekomendera linfön.. Påverkar inte själva tarmfunktionen som laxermedel kan göra utan ökar fiberhalten och hjälper till att föra ut massan.... fungerar bra åt mig iaf...

  • jools

    Hurra!

    Jag vägde mig i fredags och trots att mens var på gång så har jag gått ner 5 kilo!!

    Jag har köpt 5:2 i sju veckor och inte tränat eller rört på mig alls. Inte för att jag är emot träning, men jag har inte orkat/hunnit just nu. Men det visar ändå att mat är det viktigaste när man vill gå ner i vikt.
    Vi fastar måndagar och onsdagar och resten av veckan tänker vi på vad vi äter, kör väl typ GI eller nåt.
     På helgen tänker vi inte alls på vad vi äter. Vi äter dock aldrig godis eller chips, men vi älskar att laga god mat och dricka ett gott vin till.
    Jag gillar upplägget, och nu börjar det juu äntligen ge resultat.
    Nu har jag bara ca 2 kilo kvar att gå ner!!

Svar på tråden VIKTNEDGÅNG inför bröllop 2014! Kanske kan stötta varandra:)