Vi heter Doris och Morgen & bor i Skuthamn, Piteå. Vi träffades för drygt 1 ½ år sen å flyttade ihop för drygt ett år sen. Båda har långa förhållanden med 2 barn vardera bakom oss. Hans barn blir 7 å 11 i år medans mina är 21 å 24 + att jag har ett barnbarn på 1½ år. Jag är 5 år äldre å började tidigt med att skaffa barn medans han var lite trögstartad  Morgen är egenföretagare och jag jobbar som personligassistent. Våra intressen är väl ganska lika, båda gillar att vara ute i naturen så vi tillbringar så mycket tid som möjligt där med våran husbil från tidig vår till sen höst. På vintern är vi så ofta vi kan i stugan å kör skoter å fiskar. Vi gillar att fiska (han mera kanske) plocka bär å se hockey. Äta god mat å må gott! Mogge är utbildad kock & jobbat som det i drygt 10 år, så jag kan lova att han gör god mat (för god mat om man kollar på magen...) 

Mogges version hur han friade  : Han kom i köket å snubblade mitt framför mig å ramlade ner på knä å jag bara skrek, ja ja ja :)

Min version: Han föll ner på knä å tittade mig djupt i ögonen å sa, jag har älskat någon så mycket som jag älskar dig å vi måste vara gjorda för varanndra, vill du gifta dig med mig? å jag blev så chockad å rörd å trodde först han skämtade å sa, men herregud, ställ dig upp :) men det gjorde han inte förrän han fick ett svar, å så klart var svaret JAAAAA  det han sa till mig kunde lika gärna ha kommit från min mun :) vi har inte förlovat oss å tänker inte göra det heller, så nu är det full planering inför sommarens bröllop :)
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.