Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Såååååå lättad och skönt att kunna bocka av Lindlund så du kan inte ana! :)

  • MH2014

    Lindlund - låter som om ni ligger väldigt bra till!!
    musik under kvällen? Hinderprövning? Rekvisita till fotografering?

    vi har ju som skrivit förut börjat att packa ner sakerna i förvaring,,hjälp vad lådor det blir!?! Vad kommer allt ifrån? :)) Och ändå har vi lite kvar att köpa,,framförallt har vi kvar att dekorera alla stora saker vi inte kan ha inomhus, men gör nog det senare i höst och förvarar i förrådet. Känner att vi ligger bra till med. Har inte bokat allt som borde men känner ingen panik över det utan tar det lite pöompö under hösten/vintern. Känner att deadline för allt är till jul så vi kan pusta i januari sen.. Får se om det hålls! Ev så köper vi all belysning efter jul på julrean, känns liksom smartare då vi inte har användning för det efter vigseln ;)

  • MH2014

    Så lite så :) tycker man kommer på lite småsaker närsom sen funderar man ett tag och så släpper man den tanken eller ger sig på situationen... Som idag, det mesta är ju klart i dekoration och vad som saker ska ligga på, men ändå kommer jag hem med fynd som ska limmas och pysslas och bli serveringsfat... Haha :)

  • MH2014

    Eliin - det är jätte svårt! Jag vet ju inte hur du tänker men jag ville iaf inte lägga ut en förmögenhet på klänning, dels för vårt speciella upplägg, det handlar ju om ca 4h i klänningen. Då tycker inte jag det va värt att lägga 10 000:- och uppåt, men det är jag. Och allt jag egentligen vill ha kostar säkert från 40 000:- och uppåt ;) Men så helt plötsligt kände jag mig super bekväm i en helt otippad, då blev det lätt att säga "ja"! Visst inga översvämmande gråtattacker men jag kände bara Ja. Den är inte alls allt jag vill ha men jag kände mig sååå fin, bekväm och såg en möjlighet att utsmycka mig med vad jag nu vill och lägga grunden till känslan i min enkla, rena klänning.

  • MH2014

    PoS - Åhhhhhh grattis!!! Får vi se en liten bild? ;) Vet du, jag har börjat fundera på en till ring!!! Ahh ajabaja!! Jag bestämde mig ju för att ha en när vi förlovade och la all krut på den,,men nu är jag så sugen att komplettera med en, en som inte alls ska likna. Min är väldigt svårmatchad så därför tänkte jag net matcha alls, isåfall!! Vi får se hur det blir i slutändan :)

  • MH2014

    Bettansss - GRATTIS!!! Lilly för dig med :) Har du nå bild att visa?? Jag hittar inte min på nätet att länka till, så poppis va den, haha ;)

  • MH2014

    Mer och mer börjar falla på plats för oss! Skönt! Inte så mycket mer att handla kvar förutom belysning och marschaller.. Men mycket att pyssla, men tar det lite pöompö. Vi vet vad vi ska göra iaf och listan är inte lika lång som den va för bara två-tre veckor sedan :)

  • MH2014

    Jag är ju inte heller den bästa på att ladda upp bilder :( men jag sitter ju alltid med ipaden!!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014