Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Har hittat en rolig och fin Mori Lee klänning,,har sökt landet runt men ingen har den hemma. Däremot är några återförsäljare villiga att ta hem den (utan provning), kruxet är att de lägger på mer än 100% ökning av priset :O så beiget! I USA går den att köpa till pangpris men Mori Lee har en regel som gör att USA inte får skicka internationellt :( utan bara till amerikansk adress,,,,fyyyy tusan man inte har någon som är bosatt där som kan agera mellanhand! :(

  • MH2014

    Känns ju sådär att betala 10 000:- för något med dagens kurs och all tull och tax inräknat för htyp hälften :( Får se vad man tillslut har på sig ;) haha

  • MH2014
    Jenniien skrev 2013-08-03 13:19:04 följande:
    Hej på er! igår bokade vi lokal till bröllopsfesten och fotograf är fixad. Nu kan jag ta tag i inbjudningarna på riktigt när vi vet vart festen blir;) Jag är ivrig och vill skicka ut dem tidigt, så i slutet på september med osa datum i mitten på januari, vi gifter oss i 22/2. Jag är själv en sån som uppskattar inbjudningar ett par månader i förväg, speciellt om man har en bit att åka! Jag är lite kontrollfreak också Skrattande
    Va kul, och förstår det där med att allt känns mer verkligt och en liten sten ramlar ner när man vet vart man ska vara :)
  • MH2014





    Här kommer lite inspiration från oss!
    Just nu är jag inne på att ha antingen ett armband som sitter ihop med en ring, i strass ELLER att ha en wrist bukett istället för "vanlig" bukett.
    Letar som en tok efter en armring att ha på överarmen i lite snygg stil, får inte bli  90-tal eller tacky, haha.
    Örhängena är från Dyberg/Kern och dem har jag suktat efter länge!!! Har presentkort till dem här hemma.

    Sedan beror det ju på vad för frisyr jag väljer för att bestämma vilka örhängen jag väljer, har ett par lite större strass i art deco stil som jag köpte för någon månad sen.
    Men som jag skrev tidigare så bör jag ha minst två olika uppsättningar utsmyckning då jag är ombytlig ;) 
  • MH2014



    Till mannen blir det nå liknande med ett foto. Vi har köpt en liten art deco ram till honom och en till mig. Hur jag än gör med bukett så kommer den finnas med.
    Vi funderar på att ta familjefoto som ska sitta där i, eller om vi ska hitta på nå mer orginellt...?
  • MH2014
    Lindlund skrev 2013-08-06 12:35:58 följande:
    Gha... Jag är så galet ledsen just nu... Ringde precis till brudbutiken för att fråga lite om min klänning. Kvinnan jag provade med var inte där idag och hade visst glömt att berätta när vi pratades vid sist att jag behöver lägga en delbetalning på klänningen. Kvinnan jag pratade med idag sa att med otur är det någon av dem andra som sålt MIN klänning.... Imorgon skulle hon jag provade med jobba så då ska hon ringa mig men FAN! rent ut skrivet om klänningen är såld vad ska jag göra då? Det stora problemet är ju dessutom att det var en klänning från förra årets kollektion, alltså inget som går att beställa... Vet att jag inte borde ta ut något i förskott men blir så otroligt ledsen... :'(
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
    Uch vad tråkigt!!!!
    Hur gick det? 
  • MH2014

    Lindlund - blir det den nu då?? :) och va skönt att den fanns kvar så du får ta beslutet och inte att den va såld så finns den inte tillgänglig om du ville välja den.
    tack, svårt att veta riktigt vad jag vill ha för utsmyckningar när jag inte har nån klänning än, hahaha!!

  • MH2014

    Har "klickat" hem en paljettblåsa nu,,,oops! Jag som inte skulle köpa nå förrän jag åkt och provat fler brudklänningar i sep ;) Får se hur den är när den kommer hem, om den sitter bra osv. Har även span på en annan snygg paljettblåsa genom Etsy, och som jag hoppas ska kunna göras i miniatyr till vår dotter isåfall :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014