Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej Frida och välkommen! Vad är eran tanke om dagen? Som svar på din fråga, Vi har valt att inte ha nå brudfölje så kan inte svara för det men så här är min tanke om det. Har ni/du många invändningar om hur de ska stylas så tycker jag att man som brudpar ska stå för det, men gäller det bara en färg, typ "ni måste ha champagnefärgad men får se ut hursom helst förutom brudig" då tycker jag tärnorna kan få stå för dem själva. Ska det vara tärnbukettet tycker jag brudparet står för det. Samma sak om alla ska ha samma utsmyckning. Ju mindre tärnor/marshalkar får välja ju mer betalar brudparet, min åsikt. :)

  • MH2014

    Fick hem en antik brevlåda igår som vi vann i budgivning och som ska pysslas om lite för att bli vår kortinsamlare :)

  • MH2014

    PoS - kanon läcker ring!! Verkligen. Och där har du "något blått" ;)
    synd att inte resten av bilderna kom med,,nyfiken ju!

  • MH2014

    Vilken överraskning jag fick i onsdags.. Jag fick en vigselring av min kära,,bara sådär på 5månadersdagen innan vårat bröllop. Vi som bestämde oss för bara en ring till mig när han friade, så la all krut och pengarpå en. Men sen nu har jag ju börjat fundera om att köpa en antik begagnad ring. Gillar tanken med gammalt möter nytt, och att den har en historia som utökas iochmed att jag skulle bära vidare en ring som var dömd till att smältas ner och göras om. Så gubben har varit och köpt en antik, preowned :) jag blev helt mållös och överlycklig!! Vilken man jag lever med! Så nu kommer ag bära två ringar iaf, hahaha.

  • MH2014
    Maddox skrev 2013-09-15 16:03:44 följande:
    Flyttar fram denna listan i och med att den inte kommit upp ännu. Måste leta så förbaskat mycket varje gång man undrar datum osv. :)

    11/12-13 Nettan69- Stockholm, vigsel på jobbet en onsdag(förskola), fika efter vigseln med kollegor, familj och vänner och därefter bröllopsmiddag med familj och de närmsta vännerna. Färgtema är ljusgrönt och ivory. 
    4/1-14 Lindlund - Björkviks kyrka (Katrineholm), fika efter vigseln med familj och vänner i Sockenstugan och efter det bröllopsmiddag med efterföljande fest med familj och de närmaste vännerna. Färgtema är vinrött och svart.
    25/1 -14 PoS - Värmdö Kyrka med efterföljande middag och fest i Hemmesta Bygdegård. Färgtema blått, vitt, silver
    1/2-14 Eliin - Hunnebostrands kyrka med bröllopsmiddag och fest i Folketshus i färgerna vitt och silver
    11/2-14 MH2014 -Västerås, mingelvigsel en tisdag med old hollywood/art deco/glamour/bohemisk touch 
    22/2-14 Jenniien -  Åkers kyrka med bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård
    22/2-14 bettansss- Linköping borgerlig vigsel med efterföljande middag. "Klassiskt och elegant" i färgerna svart, vitt och champagne
    22/2-14 Maddox- Halmstad, middag och fest på Tönnersjö bygdegård färgtema vitt,lila,silver
    29/12-14 Johanne - Jämtland
    Nu så Flört
  • MH2014

    Så lite bilder ifrån migGlad

    Mina funderingar just nu är styling.
    Bara älskar denna stora hårblomma och det är väldigt mycket jag. Det som gör att jag tvekar är att jag får nog göra avkall på annan utsmyckning då blomman tar rätt mycket uppmärksamhet..++ Eller vad säger ni??



    Annars är ett alternativ att sätta styckblommor till en stor klase. antingen vid en uppsättning eller utsläppt beach hår... synpunkter?


    Ett stort statement halsband är oxå är grym favvo!! I love! men då måste jag göra avkall på håraccessoarer..
    Vilket fördrar ni??


    Här är föresten skorna jag beställde hem, har ej kommit än så vet inte hur de sitter på foten, så inte hundra % att det blir dessa än. Men attans vilka puddingar!! Mina skor kommer ju synas då klänningen är kortare fra,.


    Här är föresten en dålig bild på min klänning!! Vad tycks, passar den vårt avslappnade old hollywood tema??
    Har dock inte köpt något midjeband än,,men blir nog svart eller blingbling.


    Så var lite funderingar från mig.
    Nu har ni ju sett min klänning och får gärna komma med inputts och tycke!?
    va ärliga jag är inte den som blir osäker och sårad, jag är van att inte bli förstådd i min tokighet iblandFlört Vissa jämför min stil med Carrie i SATC, haha. (som jag inte ens följde när det gick på tv)Skål
  • MH2014

    Bettansss - skorna blev tillbaka sända, matchade inte mina förväntningar och förhoppningar. Vill ha nå mer iögonfallande :)
    ang håret vet jag inte än, beror nog på hur jag stylar resten av mig..?..

  • MH2014

    Hej tjejer. Hur mår ni alla och hur går planeringen? Det är ju snart dax ;)
    Här går det framåt... Vi har tänkt om lite på några plan och det mesta börjar klaffa!! Det mesta i dekorationsväg är klart, eller så klart det kan bli i förberedelser. Har lite sprejmålning kvar och ut i skogen och leta grenar som ska torkas.
    vi känner oss i fas. Lite stora beslut kvar som vem som ska anlitas för mat och foto, men där har vi valmöjligheter så är bara upp till oss att ta beslut och boka!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014