Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Ja ni, klänningen var inte som förväntat utan det blev plattfall!!Cool

    Nya tag, och denna gång tänker jag åka till Sthlm och gå ÖVERALLT, hahaha... Tur man har humöret på toppKyss

  • MH2014

    Vet ni tjejer - JAG BLEV MED KLÄNNING IDAG!! Haha,,sååååå otippad så det står härliga till, haha. Har tyvärr ingen bild då det glömdes bort i all tokerier...
    snacka om velfia eller strulmaja - men nu är Den köpt (min fjärde) hahaha!

  • MH2014

    Jag har faktiskt inte ens kollat det... Som jag skrev i den tråden jag tror du läste så ar jag varit grymt anti-Lilly! Så va nära att ens bry mig om att överhuvudtaget ta mig dit, ever... Surprise surprice :)

  • MH2014

    Men Lindlund vilken tur ni har!! :). Jag tycker ju egentligen bättre om Granits men mannen ville ha de kantiga så då fick det bli dem ;)

  • MH2014

    Izredam - vi har inte löst det med transport än,,,håller med på att klura på det. Vi vigs ju en tisdag så vet inte alls hur vi ska lösa det då många av de bjudna arbetar under dagen så vi kan liksom inte fråga någon av dem ;) Vi funderar på taxi under dagen,,,skippa champagnefrukost tillsammans och dekorera platsen sedan ta en champagnelunch istället,,då behövs det transport till platsen för oss båda, och sedan hem på kvällen med all dekoration.... Hmm,,,,,,blir att klura ut nå längre fram, just nu vet vi inte alls. Förutom att det då lutar åt taxi alla resor.

  • MH2014

    Pingel - låter riktigt Nice! Vi tänkte först göra nå liknande, men sen så har jag barndomsvänner som är mitt allt, känt varandra och varit nära runt 25år som jag så gärna vill ha med på vår dag! Så vi har vårt lilla mingel :) och åker på drömsemestern om två år när barnen är lite större och får utbyte för den.

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014