• Äldre 6 Feb 22:54
    82452 visningar
    487 svar
    487
    82452

    Bröllop 27 juli 2013

    Jag tänkte att vi som gifter oss den 27 juli 2013 kunde samlas i denna tråd. Berätta gärna var i planeringen ni är. Vilken typ av vigsel, vilken typ av fest ni planerar m.m? Problem, framgångar och funderingar ryms här.

  • Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013
  • CoG
    Äldre 22 Jul 19:12
    Pinac83 skrev 2013-07-22 18:56:17 följande:
    Hej!Halkar in sent i denna tråd... bara några dagar kvar. Känner paniken kommer smygande... Har jag verkligen tänkt på allt? Alla detaljer? Vädret går fram och tillbaka för lördagen och vi har utomhusvigsel. (Kyrka står stand-by om det är alltför dåligt men tråkigt då både brudskål och fotografering också ska vara utomhus).Sitter just nu och sliter med festprogram, vigselprogram och meny. Ska läsa igenom tråden och se om man får lite lugnande råd :)Trevlig kväll blivande brudar :)
    Hej, bättre sent än aldrig!

    Jag känner på samma sätt, har jag glömt något!?
  • Pinac8­3
    Äldre 22 Jul 19:15

    Fixelady skrev 2013-04-03 23:18:50 följande:Här är en till som ska gifta sig den 27 juli =)Vi har precis fått hem inbjudningarna så de ska ut nu i veckan. De är ganska speciella så det ska bli kul att höra reaktionerna på dem.Idawahlin - Vi gifter oss också i Halmstad! På en strand på Vita Bandet för att vara exakt =)Vi ska gifta oss borgligt och när jag ringde och bokade vigselförrättare i januari så sa de att jag skulle höra av mig i maj igen för att få veta vem jag kommer få. Men jag börjar bli så nojig över det. Tänkt om den som blir vald inte alls vill åka ut till en strand och viga oss. Eller inte alls är intresserad av att säga lite mer än bara det korta vanliga som de måste säga.Då känns det ju som att maj är i senaste laget för att komma på en plan B. Eller vad säger ni? Kan jag ringa till rådhuset igen och fråga mer? Här är ytterligare en som gifter sig i Halmstad den 27 juli :) Dock på Skallen i Haverdal (om vädret tillåter) annars blir det Harplinge kyrka :)

  • anothe­rplace
    Äldre 23 Jul 23:26

    Är ni nervösa?börjar tro att något är fel på mig haha, jag är än så länge inte nervös inför bröllopet, men allt som måste bli klart :) nu är det ju bara all mat, och inköp av alkohol kvar typ, så är mer nervös för det än själva vigseln!träffade prästen idag med, var väl så där,, min systerdotter som är brudnäbb kommer inte kunna "kasta" rosblad i kyrkan, för det är så skårigt golv, (kyrkan är byggd på 1100- talet om jag inte minns fel) så hon blev ju lite ledsen men man kan ju inte göra något åt det tyvärr, :/ ska ni ha brudnäbbar som gör något sådant? tycker det är så hinmla gulligt :)   

  • Fixela­dy
    Äldre 23 Jul 23:38
    Pinac83 - Så roligt! Det ser ut som att det kommer vara liiiite regn, men inga skyfall så vi ska nog klara oss! =)
  • CoG
    Äldre 24 Jul 07:25

    Har man mycket att göra innan är det nog lätt hänt att det tar över.
    Det pirriga kommer kanske på lördag morgon då allt annat är fixat och klart.


    anotherplace skrev 2013-07-23 23:26:06 följande:
    Är ni nervösa?börjar tro att något är fel på mig haha, jag är än så länge inte nervös inför bröllopet, men allt som måste bli klart :) nu är det ju bara all mat, och inköp av alkohol kvar typ, så är mer nervös för det än själva vigseln!träffade prästen idag med, var väl så där,, min systerdotter som är brudnäbb kommer inte kunna "kasta" rosblad i kyrkan, för det är så skårigt golv, (kyrkan är byggd på 1100- talet om jag inte minns fel) så hon blev ju lite ledsen men man kan ju inte göra något åt det tyvärr, :/ ska ni ha brudnäbbar som gör något sådant? tycker det är så hinmla gulligt :)
  • MTB
    Äldre 24 Jul 09:58

    Jag är inte heller nervös, jag kn ju inte få ngn bättre man så det känns helt underbart =)
    Men på lördag så kommer det säkert att pirra endel ändå.

    Jag hade tänkt att fixa en fin färg med BUS, men det blev inge bra alls så nu försöker jag frenetiskt att få bort det (särskillt på händerna) med citron och saltskrubb....  

  • Fronto­ner
    Äldre 24 Jul 18:25

    Hej alla, har precis hittat hit och ska även jag gifta mig på lördag. Känner mig totalt knäckt då väderleksrapporten lovar regn, mycket regn. Det har varit värmebölja i hur många dagar som helst men på vår bröllopsdag ska det regna. Vi hade en jättefin plats utomhus att gifta oss på men nu får vi flytta till vårat andra alternativ som inte är hälften så mysigt. När vi kollade statistik så såg vi att det inte regnat på 8 år just den 27/7. *suck*

  • CoG
    Äldre 24 Jul 18:52
    Frontoner skrev 2013-07-24 18:25:22 följande:
    Hej alla, har precis hittat hit och ska även jag gifta mig på lördag. Känner mig totalt knäckt då väderleksrapporten lovar regn, mycket regn. Det har varit värmebölja i hur många dagar som helst men på vår bröllopsdag ska det regna. Vi hade en jättefin plats utomhus att gifta oss på men nu får vi flytta till vårat andra alternativ som inte är hälften så mysigt. När vi kollade statistik så såg vi att det inte regnat på 8 år just den 27/7. *suck*
    Det var en annan som skrev i en tråd "Ju våtare brud desto lyckligare äktenskap"
    Så regn på den stora dagen ska föra tur med sig!

    Nu har dom sällan helt rätt vad gäller vädret och kanske kan ni ha en b-plan i beredskap.
    För det kan ju lika gärna hålla upp under vigseln iaf.

    Här har hela juli varit skittrist i stort sett, kallt och regnigt.
    Men idag kom värmen och den kanske kommar att hålla i sig ett par dagar frammåt.

    Jag undrar hur det ska gå att ta kort utomhus med allt för mkt sol, det blir inte snyggt om man måste stå o kisa på alla kort heller :P

    Men nu är det minsann nära!
    Imorgon hämtar vi ut hans hyrda kläder och min klänning som vi lämnat in för strykning och sedan ska alla mat handlas.
    Snart snart snart är det vår tur här inne!
  • Äldre 24 Jul 21:45

    Jag är så glad för vi verkar få kanonader i helgen, idag hörde jag på radion att vi har varmast i Sverige och att det verkar hålla i sig över helgen! :) det är ju underbart med härligt väder, men hade det blivit regn hade det varit en lika underbar dag ändå!! Man får tänka så, gäller att inte låta vädret bestämma över er dag! :) vi ska dock åka båt från kyrkan till festlokalen så vackert väder underlättar :)
    Jag känner mig också så oroväckande lugn, som en filbunke! Är det något fel? :)
    Jag känner mig bara glad och lycklig och förväntansfull just nu, en härlig känsla. På fredag flyttar vi alla in på herrgården där vi ska ha festen på lördagen, och värmer upp med grill, bastu och jacuzzi på fredagen. Ska bli underbart att få fira detta!
    jag önskar alla en fantastisk, underbar bröllopshelg! njut av varje sekund !!

  • Äldre 24 Jul 21:46

    kanonväder skulle det vara :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013