Inlägg från: Pinac83 |Visa alla inlägg
  • Pinac83

    Bröllop 27 juli 2013

    Hej!Halkar in sent i denna tråd... bara några dagar kvar. Känner paniken kommer smygande... Har jag verkligen tänkt på allt? Alla detaljer? Vädret går fram och tillbaka för lördagen och vi har utomhusvigsel. (Kyrka står stand-by om det är alltför dåligt men tråkigt då både brudskål och fotografering också ska vara utomhus).Sitter just nu och sliter med festprogram, vigselprogram och meny. Ska läsa igenom tråden och se om man får lite lugnande råd :)Trevlig kväll blivande brudar :)      

  • Pinac83

    Fixelady skrev 2013-04-03 23:18:50 följande:Här är en till som ska gifta sig den 27 juli =)Vi har precis fått hem inbjudningarna så de ska ut nu i veckan. De är ganska speciella så det ska bli kul att höra reaktionerna på dem.Idawahlin - Vi gifter oss också i Halmstad! På en strand på Vita Bandet för att vara exakt =)Vi ska gifta oss borgligt och när jag ringde och bokade vigselförrättare i januari så sa de att jag skulle höra av mig i maj igen för att få veta vem jag kommer få. Men jag börjar bli så nojig över det. Tänkt om den som blir vald inte alls vill åka ut till en strand och viga oss. Eller inte alls är intresserad av att säga lite mer än bara det korta vanliga som de måste säga.Då känns det ju som att maj är i senaste laget för att komma på en plan B. Eller vad säger ni? Kan jag ringa till rådhuset igen och fråga mer? Här är ytterligare en som gifter sig i Halmstad den 27 juli :) Dock på Skallen i Haverdal (om vädret tillåter) annars blir det Harplinge kyrka :)

  • Pinac83

    Är så sjukt ledsen... Den 8 juli skickade min svägerska ett expresspaket från USA med alla omslag till festprogrammen och vigselprogrammen. Så otroligt fina och matchar inbjudan.  Efter det försvinner paketet och hamnade i Ryssland. Paketet skulle gå fram på 3-5 arbetsdagar (extra dyr frakt) men fastnade i ryska tullen i ett par veckor. Igår kom äntligen paketet till Sverige och posten lovade oss att det skulle vara i våra händer senast idag kl 10. Tror ni det har kommit? Nej... det enda de vet är att det skickades från Arlanda igår. Sista försändelsen som skulle till Halmstad kom fram kl 07.00 i morse och där var det inte med. För att göra det hela ännu bättre så ligger hela postens söksystem nere så därför kan de inte se vart det är. Vi har ringt 100 samtal. Jag har gråtit och svurit och bönat och bett utan framgång. Jag vet att det är urlöjligt och att vi blir gifta ändå men de där superfina omslagen var hela huvuddekorationen på borden. Min svägerska har lagt ofantligt mycket tid på dem. Hon sitter just nu (i Sverige) och gör nya. Pga tidsbrist så blir de givetvis inte likadana som originalet. Är bara så otrooooligt besviken på allt vad post heter just nu. Lova en massa saker och sedan händer det inget... kan nog garantera att paketet kommer hit på måndag. Då kan de slänga det istället... Saken blir inte bättre av att jag knappt sovit inatt. Blir lite labil då... Har legat och vridit och vänt och skrivit listor för att komma ihåg allt. Somnade 03 och vaknade 07.15. Tack för att jag fick gnälla av mig lite. Ska försöka bli lite gladare nu. Dags att hämta tårtorna så jag kan dekorera dem.Hoppas ni får en underbar dag imorgon allihopa!Kram  

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013