• jonsar02

    Bröllop 27 juli 2013

    Jag tänkte att vi som gifter oss den 27 juli 2013 kunde samlas i denna tråd. Berätta gärna var i planeringen ni är. Vilken typ av vigsel, vilken typ av fest ni planerar m.m? Problem, framgångar och funderingar ryms här.

  • Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013
  • Juli2013

    pamjofre: jättefin dukning!! Vad är det ni har i de små påsarna?
    Jag har köpt 80 små vita emaljerade hinkar, som jag tänkte märka med namntags, och fylla hinkarna med något, och använda dem som bordsplacering. Hade tänkt fylla dem med typ dragerade mandlar, eller något annat vitt, fint? :)

  • Juli2013

    Ja, en månad kvar!! Inte klokt!! Förstår inte att det har gått så fort. Vi får tyvärr inte träffa prästen förrän den 15 juli, för han har semester tills dess... hoppas det går bra ändå :)

  • mimmi

    Vi kommer ju inte heller kunna träffa vår präst förens samma vecka eftersom vi inte åker upp dit förens då!


    Men har haft mailkontakt med henne, så det känns ändå tryggt! Nu har hon semester till nästa vecka, men sen sätter nog planerandet fart igen. Har mailat å frågat om det funkar med Concerning Hobbits som utgångslåt..


    Ingångslåt blir nog Mendhelson eller Wagners.. Vad har ni valt?


     


     

  • Juli2013

    Vi ska ha Pachabels Canon in D som ingång, spelad på cello, fiol och piano. Utgång blir Mendelsson på orgel :)

  • HubbaBubba

    Igår fick vi ett tråkigt besked. Sambons ena marsalks pappa har valt att ha sin 60-års fest på den dagen(han fyller inte ens på sommaren vad vi vet), så nu så kommer han antagligen inte kunna komma på vårat bröllop Rynkar på näsan Min sambo är jätteledsen, och det förstår jag mycket väl.
    Jaja, inte mycket att göra tyvärr Rynkar på näsan

  • pamjofre

    Vi träffade vår präst i fredags. jätte kul faktiskt! Fick lite bra tips och en genomgång hur allt går till, vems namn först osv. Vi valde att ha mitt namn först, vilket inte hör till vanligheterna men men :). Sen fick vi öva på att säga löftena och byta ringar :), hehe de var riktigt kul, och även om vi stod hemme i mina föäldrars kök  så känndes det så speciellt!! :D. Det blir även ett genrep i kyrkan precis före vigslen och med alla där (bestman å tärnor, å pappa som ska leda fram mig).

  • 67d

    I lördags var det möhippa för min del! Dom tog mig på jobbet (tur var det inga kunder i butiken) ;) är fortfarande seg idag :)

  • HubbaBubba

    Idag var jag äntligen på konsultation för hår och smink (efter mkt sjukdom bland barnen)
    Det är inte 100 att håret blir exakt såhär, eventuellt blir det uppsatt istället. I vilket fall blir det löshår också, plus en röd ros.
    Men vad tycker ni? Glad


  • HubbaBubba
    67d skrev 2013-07-01 10:24:44 följande:
    I lördags var det möhippa för min del! Dom tog mig på jobbet (tur var det inga kunder i butiken) ;) är fortfarande seg idag :)
    Vad roligt Glad Vad gjorde ni? Glad
Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013