• Äldre 6 Feb 22:54
    83891 visningar
    487 svar
    487
    83891

    Bröllop 27 juli 2013

    Jag tänkte att vi som gifter oss den 27 juli 2013 kunde samlas i denna tråd. Berätta gärna var i planeringen ni är. Vilken typ av vigsel, vilken typ av fest ni planerar m.m? Problem, framgångar och funderingar ryms här.

  • Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013
  • MTB
    Äldre 8 Jul 09:07

    Jag fick en liten mysig möhippa i lördags =)
    Jag fick ta mig själv till Sthlm så åt vi lunch hemma hos en av tjejerna. Efter det bar det iväg för fotografering och jag mlev sminkad och fick håret fixat. Många fina kort, det blev ett par i korsett oxå hehe.
    Sen åkte vi iväg och spelade boule inne i Rålambshovsparken, fick lite bubbel. Sen vart det middag och efter det var vi så slut allihop så vi åkte hem till den förta tjejen igen.
    Men jag är helnöjd. 

  • Äldre 8 Jul 17:54
    MTB skrev 2013-07-08 09:07:33 följande:
    Jag fick en liten mysig möhippa i lördags =)
    Jag fick ta mig själv till Sthlm så åt vi lunch hemma hos en av tjejerna. Efter det bar det iväg för fotografering och jag mlev sminkad och fick håret fixat. Många fina kort, det blev ett par i korsett oxå hehe.
    Sen åkte vi iväg och spelade boule inne i Rålambshovsparken, fick lite bubbel. Sen vart det middag och efter det var vi så slut allihop så vi åkte hem till den förta tjejen igen.
    Men jag är helnöjd. 
    Va härligt med möhippa. Det låter som att du har fått en toppendag.

    Min blivande är arkeolog så idag har jag i hemlighet  beställt glas som är replika från 600-talet och hittade i ett område som han har varit på utgrävningar i. Jag tänkte att vi kan dricka ur dem under middagen. Jag hoppas att de hinner komma .
  • mimmi
    Äldre 8 Jul 18:51

    Jag fick min andra hippa i fredags!! Vilken chock! Där står jag på jobbet och ska jobba de sista timmarna på semestern så trillar det in ett glatt gäng tjejer! Det var bara att släppa allt och lämna över mitt liv i deras händer! Hahaha! Mina uppgifter för dagen hade de delegerat till en kollega. Det började med champagnefrukost samt fruktansvärd 80talstant outfit å rosa foppatofflor (hatar såna!!) och tiara. Sen fick jag en burk med 12 uppdrag som skulle dras under dagen. Alla var fotouppdrag med olika tema, rekvisita och platser. Typ: tema sexig, rekvisita: linjal, glasögon, hud, plats:kontoret Det var bara att köra!! Därefter blev det en timmes dansträning med mkt rumpskak. Picknick lunch, kajakpaddling i fors, helt slut efter det!! Sen hem till en kompis för grillning, dusch och piff. Jag fick ny något snyggare outfit, vit klänning och slöja av markduk. Därefter utgång! Kvällen avslutades vid 12 i fontänen som var sista platsen för uppdragen.. (Den är inte så djup så blev mest fotbad!) Helt slut å trött resten av helgen! Men glad och lycklig över mina fina vänner!

  • mimmi
    Äldre 8 Jul 18:53

    Dumma telefon som tar bort radbrytniningar!! Suck! Å kvällen slutade 2 inte 12 hahaha!

  • Äldre 11 Jul 11:00

    Nu håller de på att trycka våra vigselprogram, festprogram och placeringskort. De skickade en pdf-fil på hur det kommer se ut när det är färdigt. Vi är så himla nöjda med att vi utformade våra kort som vi gjorde och att vi beställde där vi gjorde. Kollar brevlådan varje dag och väntar med spänning....

  • Äldre 11 Jul 11:01

    jonsar02 skrev 2013-07-07 21:28:06 följande: jimsan78 skrev 2013-07-05 17:57:28 följande: Igår mailade vi företaget (www.brollopstryck.se) som ska tillverka våra vigselprogram, festprogram och placeringskort. Idag maila de tillbaka till oss, nu ska vi bara titta igenom det de gjort sen ska vi maila dom och lägga in beställningen. De har gjort ett fantastiskt jobb. Programmen kommer bli så fina! Härligt. Hur många sidor bilr ert festprogram? 8 sidor.

  • Äldre 12 Jul 09:02

    Glatt överraskad! Programmen kom igår och så fina de var. Nu är i princip allt i hamn, endast et par småsaker är kvar att fixa. Ikväll ska vi fixa skylten som vi ska ha ovanför ingången till festlokalen.

  • MTB
    Äldre 13 Jul 00:44

    Ahhh.. får snart stressutslag. Restaurangen vi hade tänkt börjar strula och är inte alls särskillt samarbetsvilliga/tillmötesgående, så nu funderar vi på om vi ska ha middagen ngnannanstans. Men vart? Funderar på strömma middagskryssning runt om i sthlms skärgård. Ngn med erfarenhet av dom?

  • Äldre 13 Jul 09:27

    Bara två veckor kvar nu....

  • Nypia
    Äldre 16 Jul 00:58

    Låter som att det hänt massor sen sist, har inte hunnit läsa på ett tag!
    Börjar ni bli nervösa?
    Imorgon ska vi träffa kantor, spana in festlokalen, festmannen ska klippa sig och jag ska först göra provuppsättning och sen sminkkonsultation. Jag kommer att sminka mig själv på den stora dagen, men har tagit en konsultation på 50min då man sen får produktet för värdet på kursen. Jag hoppas att det ska se ok ut sen när jag provar själv... :) Roligt ska det då bli!
    När vi spanat in festlokalen blir det till att bestämma dukning också! Vi har ju färgtemat rosa/grönt, men inte klart med dukar, blommor, vaser, ljuslyktor osv.... Vi kommer att använda det porslin och de glas som finns i lokalen.
    Har ni bestämt er för efternamn? Vi håller fortfarande på att bryta arm gällande det :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013