Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Ja, och så ska den inte vara koooort fram, utan bara lite kortare än bak ;)

     

    Den här bilden är det jag föll för, som var egensydd! skitcool tycker jag! 

  • LindaCalle

    "Åh, bara en sån liten detalj till" tänker du....haha....kul. Va fan. Jag abskyr att jag är så kräsen, haha!!

    Men visst är den coooooool. En tanke är om man hittar en billig kläning i rätt material, att nån sen kan bara fixa till den, alltså inte sy en hel då, utan bara göra lite coola grejer...men men, säkert lättare sagt än gjort! 

  • LindaCalle

    Tack söta ni!!

    Jag vill inte att den ska vara fööörmycket heller...haha...men man får väl prova lite vanliga först o se vad man klär i o sen utgå lite från det! Nu blir det barngympa ett par timmar här, tjipp o hej! 

  • LindaCalle

    Vad roligt Jonna! Förutom att vi ska gifta oss samma dag och jag itne är i nääääärheten än... ;)

    Fick dock goda nyheter idag! Vi slipper vigsel 13.30, prästen som vi kunde tänka oss (som ju också var bokad redan) kunde ta oss efteråt, så det blir sent istället, kl 16.30/17! men vi kommer att vara på stället vi ska ha festen på, så det blir nog lite mingel för gästerna INNAN istället och sen vigsel med glaset  i hand! :)

    Och killen vi ville skulle sjunga, han har sagt ja också! :) 

  • LindaCalle
    sahara8 skrev 2013-01-29 15:23:56 följande:

    Heeej!


    Sökte blivande brudar i blekinge/nordöstra Skåne i annan tråd å blev hit lotsad av Jssson :) TACK, mkt trevlig läsning! Känns som om jag nästan känner Er! :D Blandar väl ihop Er kan jag tro


    Tänkte ramla in här om jag får...ska troligen gifta mig 12/10 2013. Det är vår årsdag, alltså vi träffades och han friade på 2 årsdagen å iår är det en lördag!!! Jag har börjat planera bröllop ngra gånger :D men denna gången SKA Det bli av!! Skriver troligen för min sambo är inte helt med på detta, eller jo han vill gifta sig, men tycker inte att detta året är ett bra år ekonomiskt då jag är föräldraledig/studerar OCH vi måste måla om huset denna sommaren dvs -20 000 kr :/


    Har träffat en bröllopskoordinator idag - kostnadsfritt för första mötet, men som jag känner nu kommer vi anställa henne som just koordinator alltså bollplank under hela vägen..... Behövde bolla budgeten med henne då det ju är en issue trodde på 50-60tusen, kom fram till 80. MEN väldigt högt räknat, och med ALLT vi vill!!


    Har bokat Tulseboda brunn för festen, vigseln blir i Mjällby kyrka,på listerlandet, sölvesborg. Hår, makeup,tårta,klänning har jag plan för...... Hmm men det är där jag är,matoch underhållning står på tur.....


    LindaCalle - Ääääälskar också den låten riwer flows in you -gifter mig med en fiskarson å den känns klockren!! Är som vatten som forsar/rinner.... Har frågat min farbror som e pianist om man kan spela den mer gångvänlig (för vad vet jag ;) )


    Memme- KUL med egen stämpel, det vill jag med ha!! vart hra du beställt den? Dyrt?


    Åh måste pysa, hämta 1 av 3 barn ;)


    Hoppas höra från er snart!


    Åh, ni har bokat tulseboda!!! underbart ju! Vi var där och tittade och det är ju heeeeelt fantastiskt! Men sambon tyckte det var lite för långt iväg tyvärr...

    Bröllopskoordinator lär lyxigt, speciellt om sambon tyckte det var fel år ekonomiskt, haha...men himla kul att ha nån som hjälper en och som är rutinerad! :)

    Min vän ska spela "river flows in you" och antagligen "bella's lullaby" också, får se vad hon kan fixa till :)

    Välkommen förresten! :)
    Jssson skrev 2013-01-29 16:55:11 följande:

    Det var så lite, sahara8. Välkommen


    Roligt att se att det går framåt för alla


     


    Nästa torsdag 7/2 så kommer min sambo troligtvis få brev på posten.


    Åh, vi väntar med spänning på reaktionen! Blev det hindersprövningen, ifylld men utan datum? Nåt brev också eller han får upptäcka själv vad det handlar om?

    Jonna: var på ica precis i åhus, TVÅ nya bröllopstidningar! Borde ju komma till alla affärer samtidigt, men annars finns det i åhus iaf! Jag kunde köpt till dig, men det blir väl lite krångel med överlämning?
     
  • LindaCalle

    Ica Kvantum var det jag köpte på! :)

    Tråkigt med trubaduren...  :( 

  • LindaCalle

    Erika83 
    Jssson 
    LindaCalle- 29/6  Näsby gård i kristianstad, fest o vigsel på samma ställe. 
    memme - hässleholm 17/8 vankiva kyrka - Stoby byggdegård 
    MiaMiniMe 
    mille88 
    MissJH- Kristianstad 29/6 Åhus trädgårdsbröllop vid havet- festen på samma ställe 
    MrsM 
    Sahara8 - sölvesborg 12/10 Mjällbykyrka-Tulseboda Brunn

    Jag heter Linda, born and raised i Åhus. 30 år ung. Gifter mig med min "ungdomskärlek" som jag haft ihop det med till o från sen vi var 13 år gamla! :)

    Sahara: OM vi skulle haft fest på tulseboda så hade vi nog gift oss i närheten som det ser ut, kanske till o med på plats där. Men eftersom vi har en del folk som kommer från andra ställen i landet och som då inte har vänner eller familj som kan hjälpa till att köra så hade vi också tänkt fixa buss. Dock fråmst till just dem. De som KAN fixa via familj o vänner hade fått göra det...;) Vi har några vänner som har bussbolag så vi hade tänka fjäska till oss ett bra pris av dem, men nu behvdes ju inte det.

    sträckan som nu blir för alla till näsby gård får de fixa själva. Det är fan taxiavstånd i värsta fall ;) 

  • LindaCalle
    sahara8 skrev 2013-01-30 21:32:23 följande:


    Var tvungen och se om jag kunde ladda upp en bild, å det verkar ju gå bra....:) Denna klänningen är en inspiration till den jag ska sy upp,särskilt överdelen med draperad tyll som en halterneck...... Hoppas få mer inspiration på lördag - ska åka på mässan i Mamö. Ngn mer som ska dit?
    Fiiiin ju!
    Gillar halternecken, skitsnyggt! Skulle kunna tänka mig samma smitt på halternecken faktiskt, antar att man tom kan hitta nån bh variant som går att ha under...

     
  • LindaCalle

    Ja jag håller ju med dig saharna TULSEBODA är uuuunderbart vackert!!!

    Jag har också bott i usa, i Larchmont, New York. Det blir New York som bröllopsresa för oss också om planerna går som de ska, längar som en galning efter att komma dit igen!

    Blir barnfri resa för oss. Anser inte att barnen har något ut av en NY resa, inte med sånt som vi vill göra.

    JAg ska till vinslöv på lördag förmiddag och prova klänningar, ska bli kul! :) 

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!