Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    och till sist en bild på den andra klänningen som också var jättefin, men som var i stl 42 och alldeles för stor, ingen snörning heller så det gick inte att se riktigt hur det skulle sitta. På bilden håller jag in lite med händerna där bak, men ser stor ut upptill då händerna inte räckte till att hålla där med ;)
    Den är lite uppbylsad nertill för att också försöka få en tanke av hur den skulle kunna fixas till.



     
  • LindaCalle

    Ja jag är också nyfiken på hur det reagerades på hindersprövningsposten! :)

    Förresten, nu kommer jag traggandes om mina klänningar igen...
    Har blocket-klänningen hemma nu, och den är superfin! MEEEEEEEN.....det är i stl 40, och jag hade egentligen, om man ska vara petig, behövt en 38:a... Måste ju bestämma mig innan vännerna åker tillbaka imorron fm, för om jag inte ska ha den så ska de ha med den tillbaka till säljaren då...

    Den sitter BRA, det enda är snörningen i ryggen...jag får liksom ha den på max indragna, och det "ska" ju egentligen bli lite v-format...plus att jag hade tänkt gå ner ett par kg innan bröllopet. Då blir det kanske ännu mer för stor, medan en 38 borde funka vare sig jag ser ut som jag gör nu eller ett par kg mindre. (har dock ingen 38 på g...)

    Håll till godo med några bilder här, den är lite knasigt snörad på ett ställe som ni ser, men bortse från det!
    Vad tycker ni rent spontant om mitt problem med snörningen?



     
  • LindaCalle

    Tack för era svar!! Jag har mejlat några som sålde 38:a, dock gaaaaaamla annoner och långt iväg...har ine fått svar.
    Men klänningen är stl 14, vilket enligt tabell ska vara 42, så jag antar att hon som sålde den har misstagit sig, och att det ÄR en 40 jag isåfall är ute efter... Gah!

    Rita: Nu är ju de där "kanterna" heeeeelt borta ser det ut som! så roligt att det blev så bra! Som en smäck! :) 

  • LindaCalle

    Åh, jag tyckte med att förrätt nr 3 lät suuupergod, sen tyckte jag att alla de andra rätterna lät jättegoda med så där hade jag knappt kunnat välja !:)

    Jonna: jag tycker det är jättefräckt att sjunga själv, inte för att jag hade gjort det, men det finns ju andra anledningar till det, haha....fullständigt tondöv! :) 

  • LindaCalle

    Jag har inte tänkt ha nåt till, tror inte det kommer att behövas...fast fan, nåt i beredskap borde man kanske ha...kan ju vara riktigt pissigt väder och kanske inte så varmt än, bara i början av vår "underbara" svenska sommar ju...hrm..avvaktar nog med det och ser vart vädret barkar...

    Men du bör ju nog ha nåt om du har sådana problem Rita, och en vacker kofta i "rätt" stil kan väl absolut funka! Helt ärligt, så efter vigsel osv när alla har "sett dig" så kanske du inte bryr dig så mycket längre, haha!! 

  • LindaCalle

    Härligt Jonna! Så skönt!
    Vi vet ju att Love ska sjunga åt oss, men sen är det ju det där med låtval....hrm...

    I övrigt hoppas jag komma till panduro på söndag så jag kan fixa åtminstone grunderna till inbjudningskorten nu när vi väl bestämt hur de ska vara (i grund o botten åtminstone!)

    Vi kommer att köra på tags, alltså ett inbjudningskort blir i form av 4 st tags som hänger ihop med ett snöre. sen kommer texten vara tryckt på tagsen och så kanske nåt citat på nån av dem, lite dekorationer osv.
    Sen kommer det bli en röd tråd, placeringstavlan kommer att vara i form av en gigantisk tag som vi även dekorerar lite i stil med korten, placeringskorten kommer vara likadana tags fast mindre, med namnen på och sitta runt burkarna (typ små marmeladburkar) som vi kommer att ha nåt godig etc i som favor. Och så klä in locken i nåt lämpligt tyg för lite lantligare känsla (är ju trots allt i en lada ;))

    Även festhäftena kommer att vara som en medelstor variant av tags, där kanske då fram o baksida är av lite styvare papper (för att kunna ställa dem upp, då förätten kommer vara på bordet när vi sätter oss, så de kan int egärna ligga på plats), men sen vanliga A4 inuti i tagsform dårå. 

  • LindaCalle

    Jag håller alla tummar jag kan att vår prälle kan tänka sig att kringgå ramarna och skippa psalmerna... Vi frå väl se. Han är ju pensionerad då det gäller, så han kanske inte måste följa reglerna? i don't know...

    Vi vill ju ha låtar som passar oss, men som också passar Loves stil. Vi lyssnar på hyfsat lik musik, men problemet är ju att det inte är några lyckliga låtar direkt, haha! 

  • LindaCalle

    Ja den är underbar!!

    Jag har en kompis som ska spela piano (keyboard får det väl bli dock), men jag vet inte riktigt när under dagen vi kan få in det. Sen har jag ett gäng låtar som passar på olika vis, men vet inte riktigt hur jag ska få till det....hm.

    Samma med bröllopsvalsen, man vill ju ha en låt som blir "vår" liksom, men ingen av dem går i valstakt...tror jag.

    Så det bli: Loves sånger, piano, och sen valsen. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det! 

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!