Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Ja, jag har med kollat på jenjen, men jag vågar inte beställa utan att prova! men sjukt bra priser!

    Angeli är samma som randiga rutan! 

  • LindaCalle

    OJ då! Jag pratade med henne o bokade tiden i förrgår, så det är nog inga problem! Annars ringer hon hoppas jag!

    Har hittat en klänning på blocket som jag gillar:

    www.blocket.se/helsingborg/Brudlanning__Mark_Lesley_nr__4036_44813488.htm&w=1

    Håller nu tummar för att jag på nåt vis ska kunna prova den innan jag köper den, och innan den försvinner...

    Har vänner som kommer hit, från hbg där den säljs, som jag hoppas ska kunna ta med den hit för provning. Har erbjudit mig att betala den först, mot ett löfte om "öppet köp" om den inte passar... Har inte fått svar på det mejlet dock...
    Men jag tycker den är superfin! och jag tror att den går att fixa lite grann så det blir mer som jag har tänkt! 

  • LindaCalle
    Ritak skrev 2013-02-08 21:19:14 följande:
    Tack! Ska få den insydd nästa vecka, jag hade ingen anning om vad en sömmerska tar så blev JÄTTE förvånad när hon sa att det skulle kosta ca 100-150 kr, lät inte det jätte billigt?

    Jisses vilket pang pris ni fick på trubaduren! Har du bilder på näbbklänningarna? Nyfiken!! Hoppas den andra passar. Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att satsa på en märkes väska till bröllopet... Eftersom jag tror jag får stor använding av den senare Glad
    Oj, ju det lät verkligen bra! Var är den sömmerskan? Jag kommer ju behöva en del sytt antagligen... ;)

    Jonna: ja verkligen kanonpris för så mycket spelat, känns kanon ju!
    Love från artmade ska ju sjunga för oss på vigseln, det ser vi jättemycket fram emot...vet inte vad han vill ha för summa för det, men oavsett är jag säker på att det är värt det! Hade gärna haft hoom som trubadur också, men det blir nog för mycket lyx för oss, känns redan som att det springer iväg i summorna ;) Så det blir "bara" fest för oss sen och ingen trubadur!

    Har fått svar på tjejen med klänningen i Hbg, och mina vänner får ta med den till mig för provning nästa helg!!!! Hoppas ingen annat tar den innan bara, för hon är kanske inte så sugen på att hålla den till mig... 
  • LindaCalle
    Ritak skrev 2013-02-08 22:07:57 följande:
    Ja verkligen! Kerstin Ritsborg heter hon, bor här i min hemby Sölvesborg :) Åh vad kul med klänningen! Hoppas den passar :) var set snörning i ryggen eller hur knäpper man den?
    Har största delen av min släkt i sölvesborg också :) När är du född Rita? Kanske känner(el vet vilka de är) mina kusiner...

    Det är snörning i ryggen, så jag hoppas den blir bra. Är stl 40. Hittade en likadan i jönköping i stl 38, men jag hoppas på 40:an eftersom jag kan få den provad nu ju! Sen ska den ju klä mig bra och sitta som en smäck också ;) 
  • LindaCalle

    Memme: Den sitter riiiiiktigt bra!!! Och snygg var den med!! Wow!

    Jag ska dit på tisdag, får hålla tummarna att de är trevliga då ;)
    Var inne på sandlins för o kolla kostym med sambon igår, och då vr där en dam som var rätt fräck i mun med, även om jag sa nåt i stil med " I mitt tycke är den andra kostymen lite coolare..." så avbröt hon kvickt med "nähä då, den är den inte allf, för....blablabla" 
    va fan, kom inte o säg vad JAG ska TYCKA!!! Sånt blir jag galen på, är alltid rätt noga med att säga "jag anser" "jag tycker" osv, just för att JAG får tycka som JAG vill.

    Rita: Då var du lite yngre än dem ändå, så då känner ni nog inte varann, du o mina kusiner :)

    Jag vill ha en ring i vitt guld eller titan, och jag vill ha många små svarta stenar (typ 12 st) eller varannan vit och varannan svart, har hittat några olika snygga på nätet som jag gillar skarpt! De är inte så dyra, men jag föll för dem innan jag såg priset, så det var kanon! Max 5000 tror jag de kostade!

    Våra barn ska också vara näbbar, men sen ska vi ha barnfritt. Mitt bekymmer när det gäller dem är att stora tjejen är väldigt prinsessig medan jag försöker avstyra det från den lilla som verkligen inte bryr sig om vad hon har på sig. Men jag vill inte sätta en riktig näbbklänning på henne, kommer se helknäppt ut och är verkligen inte hon!! samtidigt vill jag att de ska vara enhetliga....hrm...funderar på nån fin byxdress eller så kanske...får se vad ja hittar, fokuserar inte på deras kläder än :)

     

  • LindaCalle

    Jonna: Där fanns en del tiaror på MB, vet inte hur mycket som fanns till barn, men jag såg att där var en del iaf!

  • LindaCalle
    Memme skrev 2013-02-10 10:26:10 följande:
    när vi pratar ringar så hittade jag en idé som jag och min blivande nog ska försöka få till på våra ringar. Då blå är trohetens färg så ska vi ha en pytteliten blå sten på insidan av ringen, blir lite vår hemlis bara vi som vet om den. då vi båda inte vill ha mycket stenar eller mönster på våra ringar i övrigt så tyckte vi att det var en söt idé =)
    Jättesöt idé!! Roligt!

    Rita:
    Detta är titanringen jag funderar på, men med annan slipning isåfall, trooooor jag:
    titanringar.nordicshops.com/product.html/close-to-black

    Vit-silverringen med både och ser ut såhär:
    www.chanti.se/|22849935

    Men vi ska runt o kolla lite, vill inte beställa rakt av bara. Finns ju säkert likande att få tag på i affärerna också! :) 
  • LindaCalle

    Jag vill helst inte ha nån morgongåva, haha...gillar inte smycken o sånt och vet i fan vad jag skulle vilja ha ;)
    Vet inte om jag tänkt köpa nåt till blivande mannen heller!

    Var på Angeli Lucca idag och fick prova två olika klänningar. De var fina båda två och skulle kunna passa att fixa till som jag vill ha båda två med! :) Den ena var för stor så den håller jag in i ryggen, så den sitter därför inte lika bra, och den andra var för liten men gick tack vare snörning att ha på ordentligt ändå :)

    Hon var hyfsat trevlig, men stressad som attan och som sagt, endast två klänningar blev provade. 

    Skulle lägga upp bilderna men de är i sambons mobil som tyvärr dog innan de hann laddas in i dropboxen, attans!
    ska se om jag kommer ihåg det imorron!

     

  • LindaCalle

    Söta de var Jonna! Gillar verkligen den "blomrankan" till töserna!

    Här kommer bild på den klänningen som jag nog gillade bäst igår, första bilden visar hur den ser ut och på andra bilden håller jag upp den för att få lite mer känsla för hur den kan komma att se ut...dock svårt att hålla så som jag tänkt...denna är för liten, en 36:a och hade behövt en 38. Ursäkta mitt gravallvarliga fejs ;)


Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!