Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Memme skrev 2013-02-05 22:05:18 följande:
    jsses vad alla har kommit långt i sina planeringar... är jag seg? :S känns lite så, men är kanske inte så farligt i och med att det inte är förrens i augusti?
    Då kan du o jag bilda klubb ju...Förrutom att jag då gifter mig i juni....GAH. Kommer ingenstans, behöver VERKLIGEN börja med inbjudningarna men kan INTE bestämma mig för hur de ska se ut! Blir galen!
  • LindaCalle
    Miss JH skrev 2013-02-06 20:05:37 följande:
    Linda: Lite beslutsångest ? Ska du göra dem själv eller ska ni skicka efter dem?
    Definitivt göra själv. Enda andra alternativet vi hade var om vi skulle få text tryckt på canvas, då hade vi fått beställa, sen rulla ihop och skicka i rulle :) Men då vill man ju ha placeringar, festprogram, meny etc i samma stil och det blir för dyrt! Synd man inte själv kan skriva ut på canvas, men jag har förstått som att det nog inte går.

    Har funderingar på inbjudningar i "tag" format. Flera tags som sitter ihop med ett snöre bildar en inbjudan. Lp-skiva med inbjudan på mittdelen av skivan samt omslaget.
    Använda tårtpapper för "spets"effekt.... Foton...osv...

    Så, många alternativ... :( På ont o gott...

    Nån som vet om det finns nånstans man kan ta svart/vita foto-strippar fortfarande? Ni vet såna man alltid tog med kompisar i automat, där man får ut en remsa med 4 foton på?
     
  • LindaCalle
    Miss JH skrev 2013-02-06 20:14:19 följande:
    Fotobutikerna tar såna kort ff Linda. De tar ju till körkort, så de kan säkert ta på er 2 ihop också om det är er tanke.
    Aha....tack för info! Dock ska vi ha supertramsiga kort isåfall så det känns inte så kul att sitta hos fotografen, haha! ;)

    Nä, jag måste verkligen bestämma mig snart, men det ska ju gå hand i hand rent stilmässigt också med allt annat under hela festen och vi har ju inte riktigt bestämt än...haha 
  • LindaCalle
    MiaMiniMe skrev 2013-02-06 20:40:21 följande:
    Fick just veta att min far tänker betala för lokal och mat. Min mor betalar för min brudklänning och min sambos mamma för hans klädsel!

    Tror vi vann ca 30 000 på det där! Är väldigt glad just nu! Känns bra för en fattig student med arbetslös blivande man! (andas ut)
    Åh vilken härlig och generös present!!

    Jag fick precis reda på att jag VUNNIT hela vår fotografering! Vann en fotografering för 7000 kr och det inkluderar foton från förberedelser (smink o make up) till porträtt, mingel, gästfoto, detaljbilde och hela festen!!!
    "Gillade" ett inlägg på fejjan för att tävla och vann skiten! Är SÅÅÅÅÅÅ glad!!!

    www.digitaliz.se

    Sök gärna upp det på FB och gilla/dela (står hur man ska göra) så kanske ni blir nästa vinnare! han lottar ut en vinst för varje 100 nya likes!! 
  • LindaCalle
    Miss JH skrev 2013-02-06 22:53:35 följande:
    Mia: Wow vilken present!!! Så kul och vad generöst. Man blir så himla glad när ens nära ställer upp.Linda: OJ!!!! Grattis! Vilken fantastisk vinst. Du måste vara helt till dej. Så glad för din skull,  
    Tack så mycket! Ja, jag behövde nog få "nåt bokat", har kännt mig så efter i planeringen så det känns kul! Superglada är vi!
  • LindaCalle

    Haha, ja, lite pengar har vi sparat iaf, men hade vi betalt själv så hade vi itne tagit en heldagsfotografering utan "bara" porträtt! :) Men det känns lite lyxigt och roligt! Men riiiktigt lyxigt att få hela festen betald! Grattis till det!

    Vi kommer att få lite bidrag från bådas familjer, men jag har ingen aning om hur mycket!

    Min sambo kom hem häromdagen och hade hittat en kostym som han blivit förälskad i...men den kostade 6000 kr, och vi hade inte tänkt lägga så mycket på hans kläder, det blir så mycket med "allt" ändå... Så han har "lagt ideén åt sidan lite.

    Men jag har tänkt lite, och han jobbar ju faktiskt på bank och kommer (till skillnad från mig) att använda den om och om igen, både på fina fester och till jobb. Så idag var jag inne på sandelins och skulle köpa den tänkte jag, och överraska honom på alla hjärtans dag (typ vår årsdag också). Gulligt av mig tänkte jag ;)

    Meeeeeeeeen, jag hittar den som han hade tittat på, för det var den enda som hade exakt det priset...men brevid den så hänger där ju en ännu snyggare enligt mig!!! Och faktiskt lite billigare också. Så, nu vågade jag inte köpa nån alls, så nu kan jag inte överraska honom :( Nu vill jag ju att han provar den andra också och att vi kanske bestämmer lite tillsammans...fanfanfan, jag var så nöjd med att kunna göra en kul grej!

    Får kanske fundera ut nån variant...typ "nu ska vi in här på sandelins och du ska köpa kostym"... 

  • LindaCalle

    Hrm....två fina klänningar!
    Vilka i-landsproblem man har!! Vilken av mina två fina klänningar ska jag ha? Vilken av två fina kostymer ska jag köpa? Vilka inbjudningskort etc...haha....

    Jag tycker så här: Den översta är mer gudinna, lite enklare stil, men fint (egentligen mer åt en sån klänning jag själv tittade på innan jag insåg att den inte smickarade min figur direkt). Den understa är mer elegant och verkligen en "brud"klänning. Jag tycker nog du bär upp den sista bättre, men det kan vara som du står med bättre hållning på den bilden... Du får dock kantiga höfter i den, men det kanske har med tyget eller bilden att göra? Men rundning på första bilden...

    Vilken stil har bröllopet, elegant och stilrent eller lite "enklare"?

    Ja som sagt, superfina och sitter bra båda två!! Nu gjorde jag det mycket lättare va? Haha!!
     

  • LindaCalle
    Ritak skrev 2013-02-07 18:31:34 följande:
    Vill förresten tipsa om en sak! Har kollat efter fina saker att ha i håret till bröllopet men inte hittat eller tyckt det varit dyrt. Men igår fyndade jag dess (25 stycken, helt nya) på Ebay, med frakt och allt kostade dom 52 kr! Löjligt billigt Skrattande


    Superfina!!

    Ja, men då hade jag nästan kört på den sista klänningen, mer Brud över den om man säger så! Den andra kan man ju kanske sy om lite och ha som "vanlig" vit sommarklänning, typ midsommar o lite så...? Eller så använder du båda precis som du säger !;) 
  • LindaCalle

    Nä, där har jag inte varit. Ska in på angeli lucca i kristainstad på tisdag, har bokat tid då.
    Hoppas förvisso hitta klänning begagnat, de är ju precis lika snygga, och använda en gång bara ju, eftersom jag antagligen ska klippa i den ändå... Men kul o testa lite olika!

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!