Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Ja men det tycker jag absolut att vi ska! :)

    Sitter o kollar pyssel och inbjudningar, och dör en smula då jag råkar vara universums mest kräsna människa när det gäller sånt...kan inte ens bestämma vilken "stil" det ska gå i....och när det väl är bestämt så gäller det ju för HELA festen med... kör man romantiskt på inbjudningarna så får ju pynt etc också vara det osv.... GAH! 

  • LindaCalle

    Åh gud så snäll av henne och dig! Du kan få min mejl här, jag är inte så hemlig av mig !;)
    linda_j1982@hotmail.com

    Hälsa henne o tacka!

    Håller på att SLUTFÖRA inbjudningarna??? Gah.....ångest ångest.... funderar på om vi ska börja tänka lite på hur våra ska se ut överhuvudtaget, haha.... 

  • LindaCalle

    Det kom fram, men innehöll inga bilder eller så...kom det inte med på nåt vis? Teknik...hrm.

  • LindaCalle

    Vi ska också göa för hand har vi tänkt, det är lite "vi"....
    Förstår att det känns som att det kommer bli kaos, haha, men ett härligt sådant säkert! och tänk, alla får chans att öva på sin engelska! :) (säger engelskläraren, hehe) 

  • LindaCalle
    Memme skrev 2013-01-16 10:33:51 följande:
    jag ska med göra mina för hand. Är scrappare så det finns inga alternativ ;)
    men tänkte på formuleringar och sådant, ni hade inte velat dela med er av hur ni har formulerat er i själva inbjudan? känner mig helt vilsen där.

    oj oj oj, då har du att göra med bordsplaceringen. det är något man inte har tänkt på än, mer än att jag funderar på hur jag ska göra med honörsbordet då mina föräldrar är skilda....

    hoppas ni får en bra dag 
    Åh, ännu en scrappare, kul!! Jag har dock lagt ner mitt scrappande sista åren, men kommer ändå att göra själv. Nån enkel variant dock...måste bara komma på nåm bra. Man ska ju göra rätt många ;) du får gärna dela med dig av din ide sen när du vet mer!

    Jag har itne alls kommit långt, tänkte kolla på nån inbjudnings-tråd här om tips på vad man ska skriva. Vi kommer nog köra en hemsida paralellt också, så bara det viktigaste behöver finnas på kortet.

    Sen har cateringfirman som vi KANSKE ska använda, ett väldigt speciellt sätt/språk att presentera sin mat på, så om det blir dem så vill jag nog att inbjudan etc går i samma stil...får väl rådfråga dem om tips i så fall ;) 
  • LindaCalle

    Okej, är det framsidan? Och så sitter pappret med era namn fast på den ena delen bara, och man öppnar upp och läser med info inuti? och så rosett runt som man knyter upp? Fattar jag rätt?
    Ser snyggt ut!

    Ja, jag har också lärt mig det efter julkort o dopinbjudningar... i år beställde vi förf första gången julkort på en fotosida...fan vad det var skönt!! haha! 

  • LindaCalle

    Haha, okej, ja som var säker på att jag fattade ;) Men det gör jag inte haha....visa gärna upp ett när du gjort ett!

  • LindaCalle

    Memme: Vilket bra pris!! Vigsel, mingel, middag/fest OCH klasiska bröllopsfoton alltså? Jeeeeeez, var hittar man en sån?

  • LindaCalle

    Åh, känns som bra priser! Vi funderar dock på att endast ha "porträtt" bilder, som vi i såfall tar innan vigseln...men detta tål ju att tänkas på...hrm...

  • LindaCalle

    Oj då, vad var det för ställe? När jag rknade samman ALLT porlin, bestick och glas vi skulle behöva så skulle det gå på ca 3000 kr!!!

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!