Inlägg från: LindaCalle |Visa alla inlägg
  • LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Roligt att bli grattad !:)
    Men riktigt duktigt av dig att springa! Hejja hejja!

    Jag får ta tag i det där på andra vis, tyvärr har jag en enormt kass rygg (ska in på MR imorron, jejj!!) som gör att jag går miste om en viss typ av träning, samt har jag två dåliga hälsenor som gör att jag inte kan springa/hoppa/dansa etc, så all form av "kul" och fartfylld träning, vilket jag egentligen älskar, går bort. :( inte kul alls, för jag och min rygg hade verkligen behövt röra på oss :) inte alls lika motiverande tat gå ut o gå... :(

     

  • LindaCalle

    Åh vad snällt av dig! tack!

    Tyvärr dröjer det ju innan jag får några svar, men annars gick det bra. Har haft väldigt ont hela dagen, men så är det emellanåt. Har haft lite lyx då mamma passade barnen i morse medan jag var inne (sovande barn dock, haha) och sen stannade hon till kl 15 typ. Då vi gick o handlade, hon o Elise bakade muffins, hon röjde undan osv och jag satt o slappade i soffan :)
    Så det var himla snällt av henne!

    Var o provade en av vännernas klänningar idag, aaaalldeles för liten, haha. Ångest!
    Fast det roliga var att hon själv provade den sen, och vägen inte mer nu än då, och fick inte heller på den. Man måste bli bredare över revbenen eller nåt efter att ha varit gravid?!?

    Imorron ska vi ringa på några lokaler och boka tid för att kika på dem!

    Hur har dagen varit själv då? Några nya ideér? :) 

  • LindaCalle

    Åh, älskar pyssel! Har några ideér till inbjudningar, mitt problem (med allt) är att jag är så jävla kräsen och kan därför aldrig bestämma mig, eftersom jag kaaaanske hittar nåt bättre sen efetråt... ;)

    Vi ska kolla på en del olika, haha, så antalet är inte så minimerat än dock...jag får utvärdera dem här en efter en sen ;)
     Somebody...hrm, ringer ingen klocka, men ni är GRYMMA som redan bestämt så mycket olika saker tycker jag!
    Mycket imponerande!

    Min sambo har också varit produktiv, har har kolalt upp hur många vigselförättare det finns, samt kolalt upp blankett för hinderspövning! typiskt sånt som jag inte har koll på!

  • LindaCalle

    Det var en väldigt "rak" låt, texten var liksom inte flummig och "i love you"-aktig, utan me rpå riktigt, det gillar jag! Fint!

    Myyycket fin version av kent-låten, jag ÄLSKAR när det är avskalat, är en riktig sucker för nakna låtar!! Mycket mycket fint!!

    Ja, jag heter JOhansson och han Mårtensson, så ja, jag tar hans, känns inte som nåt viktigt att strida för Johansson, haha !:) Pest eller kolera liksom ;)

    Ni då? Vad heter ni och vilket blir det? 

  • LindaCalle

    Haha, inte lätt det där när man har mer än ett fint namn!
    Mest praktisk kan jag tycka det är att ha ETT efternamn, och hans var ju coolast får jag säga även om hedström och var fint! Hur uttalas det, som baloo typ eller?  Vart kommer det ifrån?

  • LindaCalle

    Åh, en fiolkompis, härligt, hade passat min pianolåt bra ;)

    Jag har ringt ett par samtal, bokat in ett besök imorron vid lunch.  Ska ringa en ikväll och en nu i eftermiddag! :) Så många tider att rätta sig efter, därfr jag gillar mejl egentligen! 

  • LindaCalle
    ardnaxela skrev 2013-01-05 10:27:10 följande:
    Hej tjejer!
    Jag ahr tjuvläst lit i tråden, vad kul att läsa! Vi har precis börjat planera så jag är verkligen "ingenstans" i planeringen än :D

    Jag funderar om någon av er har varit på jesprs mat&vin på stadshotellet och kikat? Fantastiska lokaler i alla fall! Men mat och pris är man ju också nyfiken på :) 
    Memme skrev 2013-01-05 12:50:05 följande:
    hejsan. har också läst lite, ska inte gifta mig i kristianstad/åhus, men nästan. Hässleholm 17 augusti. och känner mig supernervös. har verkliigen noll koll känns det som...
     
    Hej och kul att ni hittat hit, vi behövde bli lite fler! ;)
    Hässleholm är ju nära nog!

    Jespers mat o vin har jag inte ens hört talas om!! Det får kollas upp! Även om jag inte tror det är riktigt det jag söker!

    Memme: datum o allt bestämt, vad har ni mer hunnit fixa? Var ska ni vara nånstans?

    Vi var o kollade på fyra lokaler idag, varav alla hade både plus o minus. Den vi gillar mest ligger i Olofström av alla jäkla ställen...en timmes bilresa.....annars helt underbar!
    Imorron ska vi titta på ännu en! Nu blir det sängen, får redovisa lite mer imorron !;) 
  • LindaCalle
    ardnaxela skrev 2013-01-06 08:39:28 följande:
    Olofström? Vad sjutton finns där haha? (jag jobbar där :) )
    Haha....ännu värre egentligen....kyrkhult till och med, hahaha! :) Tulseboda kulturhus....fantastiskt vackert!

    www.tulseboda.se/fotogalleri.htm

    Helt klart min favvolokal, tror inte vi kommer hitta nån bättre, förutom avståndet då alltså...;) 
  • LindaCalle

    Välkommen Erika! Kul! Jag är också nyfiken så berätta allt! :)

    Liten uppdatering härifrån:
    -det är i princip bestämt att vi bokar Näsby gård, och det lutar åt den 20/7.

    Måste då ha catering. Lutar i dagsläget åt La Finestra, om de kan fixa nån bra deal åt oss. Ev blir det krux med porslin etc, men har fått många erbjudande från olika bekanta som har vissa av sakerna i stora uppsättningar (thank god for facebook!!) 

    Om det går att lösa med maten så ska jag höra med några av mina elever om de kan tänka sig att servera etc under kvällen för en slant.

    stolarna i lokalen var fula (ja, jag är lite kräsen) men jag har räknat på jobbet idag och kan nog få ihop tillräckligt med svarta och grå stolar, som iaf är bättre och mer enhetligt än de mörkblå med blommor på som fanns i lokalen ;) det fanns också bänkar som hade varit coolt att duka med, men jobbigt att sitta vid under en så lång middag, samt jobbigt att resa sig ifrån i finkläder.

    Sambons föräldrar kommer nog att stå för en tysklandsresa med spritinhandling, fint!

    Ja, det var nog det....just nu. 

  • LindaCalle

    Haha, ja, planeringsmässigt är vi en liten bit komna, MEN det måste bokas innan det är på riktigt känner jag ;)

    Låter härligt med er träff, och att kolla på klänningar och ringar "på riktigt", än så länge flummar jag mest runt på alla sidor o tänker..."den"...."eller den"...."eller kanske den"...haha! 

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!