• daniiel

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    amerika skrev 2013-03-25 18:35:04 följande:
    Då är det ivory jag menar. Jag har tyckt att den ser ut att dra mot grått men det kan ju lika gärna vara min datorskärm som inte återger korrekt...
    Ja, för vanligtvis brukar nog folk tycka att ivoryn är gul om något. Har aldrig hört grått faktiskt, men kan väl tänka mig att om det är en väldigt beige ivory, att den kanske för vissa kan uppfattas som lite åt det gråa hållet.
  • daniiel
    jenniferochaugust skrev 2013-03-26 10:28:36 följande:
    Nu kommer jag inte behöva vänta särskilt länge i alla fall! Klänningarna är på väg! Det var en riktig överraskning måste jag säga! Ingen förvarning trots att vi har kontakt så ofta.

    Dinobridal skickade dock aldrig ett foto på min brudklänning så jag har ingen aning om hur den kommer att se ut. Jag beställde med Expressfrakt så klänningarna borde vara här inom 2 dygn, otroligt! 


    Det var verkligen trist att de visade bilder på festklänningarna, men inte på brudklänningen. Hade nog önskat att de hade gjort tvärtom då brudklänningen är mycket viktigare... Men men... :)
    Haha så typiskt, jag har aldrig fått någon förvarning heller när dom skickat :P Jaha, så nu ska du sitta som på nålar i ett par dagar då ;) Håller tummarna!
  • daniiel
    Fiifii skrev 2013-03-28 13:53:30 följande:
    Är det någon som har en idé om vad man ska ha för underkjol till denna? www.landybridal.co/a-line-v-neck-brush-train-... Vill inte ha jätte puff men fint a linje format. Det ska bli ett brush train på klänningen - ska man ha en särskild då? Och vad tror ni om en floor length slöja till i ett lager? Tacksam för tips och råd för har verkligen ingen aning om underkjolar etc. Beställde klänningen från Landy men gör inget om jag hittar accessoarerna på en annan sida!:)
    Ska du ha så kort släp, så behöver du inte en underkjol med släp. Satsa på en A-linje med en ring längst ner, tex den här www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-length-Wedding-Petticoats--1082-8860-_p165640.html eller den här www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-length-Wedding-Petticoat--8836-_p67705.html Vill du ha ännu mer volym, så kan du ha en med två ringar, tex den här www.lightinthebox.com/Nylon-Floor-length-Wedding-Petticoats--WAP009-_p51951.html och vill du ha utan ring alls, så välj tex den här www.lightinthebox.com/nylon-ball-gown-full-gown-4-tier-floor-length-slip-style-wedding-petticoats_p509969.html

    Jag tror att det skulle bli fint med en lång slöja i ett lager till, helst utan spetskant, alltså bara i tyll. Jag tycker inte det gör något om det blir lite släp på slöjan också, som tex med den här www.lightinthebox.com/one-tier-tulle-chapel-veil-more-colors_p323160.html
  • daniiel
    Fiifii skrev 2013-03-28 15:32:54 följande:
    Daniiel: Tack så jättemycket. Den första underkjolen dör är nog så som jag har tänkt mig ja. Och slöjan var perfekt. Precis som du sa, så vill jag inte ha spets på slöjan utan bara tyll. Det stod att hela den var 3 m så hoppas att det inte ser dumt ut. Men lite släp kan man väl ha. Tänkte bara ha slöjan till vigseln ändå, och sen byta den mot nåt snyggt hårsmycke. Tackar så mycket för länkarna och tipsen:)
    Klart att du kan ha släp på slöjan, det blir nog jättefint tror jag :) Och eftersom det bara ska vara under vigseln, så behöver du inte tänka om det är ivägen senare under kvällen. Jag gjorde precis så, hade en lång slöja under vigseln och bytte till bara ett hårsmycke sen till middagen :)
  • daniiel
    Anjamc skrev 2013-03-30 21:47:55 följande:
    Hej Daniiel

    Jag har förälskat mig i denna klänning men vet inte om jag vågar beställa härfårn vad säger du eller vet du nån kina sida jag kan skicka in bilder på klänningen så dom syr den???

     www.aliexpress.com/item/Mori-Hot-2013-Whit e-Satin-Appliques-Floor-Length-wedding-dresses/739 433454.html

    Hoppas att du kan hjälpa mig

    Mvh Anja 
    Hej :)

    Vilken fin Mori Lee du har förälskat dig i :) Jag är själv väldigt förtjust i Mori Lees klänningar, så blir alltid lite extra glad när andra också är det ;)

    Jag skulle rekommendera att du hör med Landy, Dino och Milly vad det skulle kosta att få den uppsydd. Jag tror att alla tre sidorna skulle kunna göra ett bra jobb :)
  • daniiel

    Ja, dom är ju ganska lika klänningarna, men den ena har bandet i midjan och den andra under bysten, samt att dom är i olika siluett. Jag tror att den där underkjolen kan funka till båda klänningarna :) Om man inte vill ha så mkt vidd i kjolen.


  • daniiel

    Jag har totalt glömt av mig att svara i den här tråden, jag ber om ursäkt, för jag brukar annars svarat rätt snabbt :P Tur dock att det finns andra vänliga människor som också har svaren och delar med sig :D Precis så det ska vara!


  • daniiel
    lillapia skrev 2013-04-06 06:07:31 följande:
    Ville Dino ha $300 för att sy upp den, inkl frakt då? Vad kostar den på aliexpress och vågar du chansa? Och jag måste bara säga att man ska vara försiktig med att beställa utan snörning, oavsett vart man beställer ifrån, och då gärna ta i lite storleksmässigt och helt enkelt räkna med att behöva sy in den när man får hem den, så lägg på den kostnaden också.
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill