• MH2014

    Ello - Blir nog toppen, då det finns mycket utrymme för egen prägel!! Om du kollar i tråden för västmanlänningar som gifte sig i år så är det någon som vigt sig där, kan du få lite idéer och råd :)

  • MH2014

    Har hittat ett par skor som jag klickat hem,,får vi se om hur dem känns. En vigselring överraskade min kära med i onsdags, exakt 5månader innan vår dag. Jag blev helt rörd!! När han friade valde jag att bara ha en ring så vi la all krut och pengar på den, men sen har tanken smugit sig på att jag ev skulle vilja ha en vintage ring. Så karln har köpt en antik, preowned diamantring som får fortsätta sin historia med oss.. Alltså, jag är så lycklig!

  • MH2014

    Så lite bilder ifrån migGlad

    Mina funderingar just nu är styling.
    Bara älskar denna stora hårblomma och det är väldigt mycket jag. Det som gör att jag tvekar är att jag får nog göra avkall på annan utsmyckning då blomman tar rätt mycket uppmärksamhet..++ Eller vad säger ni??



    Annars är ett alternativ att sätta styckblommor till en stor klase. antingen vid en uppsättning eller utsläppt beach hår... synpunkter?


    Ett stort statement halsband är oxå är grym favvo!! I love! men då måste jag göra avkall på håraccessoarer..
    Vilket fördrar ni??


    Här är föresten skorna jag beställde hem, har ej kommit än så vet inte hur de sitter på foten, så inte hundra % att det blir dessa än. Men attans vilka puddingar!! Mina skor kommer ju synas då klänningen är kortare fra,.


    Här är föresten en dålig bild på min klänning!! Vad tycks, passar den vårt avslappnade old hollywood tema??
    Har dock inte köpt något midjeband än,,men blir nog svart eller blingbling.


    Så var lite funderingar från mig.
    Nu har ni ju sett min klänning och får gärna komma med inputts och tycke!?
    va ärliga jag är inte den som blir osäker och sårad, jag är van att inte bli förstådd i min tokighet iblandFlört Vissa jämför min stil med Carrie i SATC, haha. (som jag inte ens följde när det gick på tv)Skål
  • MH2014

    Usch vad tråkigt!! Och att du blev av med en tärna, hoppas det ordnar sig!! Och skönt att ni hade andra som glädjiligen ställde upp :)

  • MH2014

    Ang frisör och smink är det nog runt det priset de flesta i stan tar som är bra. Kan tipsa om ställen om du beskriver ungefär hur du vill stylas,,för att råda om vem jag tycker kan göra det bäst! Känner till många frisörer i stan, men det är ju efter mitt tycke :)

  • MH2014

    perlan - ang fotograf så håller jag med, hiskligt dyrt för de bästa men förstår att de tar de summor de tar då de är konstnärer! Hur länge tänkte ni anlita: heldag, halv eller timme? Finns ju en del som kommer om man googlar fotografer/bröllop i Västmanland. Har ni kollat igenom alla dem?

  • MH2014

    Ok, bra pris??
    nu när jag sett har jag som förslag salong Bonnie & Clyde frisör Sofie, sedan brukar hon samarbeta med en MUA vid namn Linda. Båda jätte duktiga på den typ av stilen på dina inspirationsbilder och bilderna på din outfit. De två brukar ligga bra i pris med :)
    unik och Harmonique vet jag inte så mycket om faktiskt, mer än att jag hört flera nöjda brudar från Harmonique, men vet som sagt inte.

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland