• MH2014

    Brud 2014 Västmanland

    Mickilina, Tack för att ni delar med er så utförligt!! Och stort Grattis och Lycka Till!! :)

  • MH2014

    Tiden springer iväg,,,men vi har läget under kontroll känns det som. Är våra utseenden kvar typ ;)

  • MH2014

    Jag har velat in mig på skor!! Kan man ha öppen tå fast det är mitt i vintern? Eller ser det naket ut?

  • MH2014

    Ja, menade Sthlm :) jag va i etuna på en, verkligen urkass service och fick knappt prova något, dålig attityd med "vi har inget i din storlek som du kan prova" och då var jag en 38/40.

  • MH2014
    Ello skrev 2013-10-12 10:24:29 följande:
    Jag köpte klänning i torsdags, väldigt skönt att ha det gjort! Hade sådan tur också, har tänkt köpa den "hemma" i Sverige, men fick en oprovad klänning som dom reade ut på grund av att dom fått in en stor beställning för tidigt. Blev så sjukt glad och den är så fin!

    Den ligger i "visa DIN klänning" tråden. =)

    Jag har varit på Ruths som jag verkligen inte gillade, hon förstod inte alls vad jag var ute efter och jag gav upp nästan på en gång. Men kanske jag jämförde för mycket med hur det är i butikerna här i Oslo (där man får hjälp med allt och tips och råd och frågor om man vill prova olika slöjor och man får en bukett och grejjer om man vill prova... Och dom lyssnade på vad jag sa också och tog inte fram fel typer av klänning). Hur som helst...

    Var in på Lillybutiken i Stockholm, hon var trevlig men jag tyckte urvalet var väldigt litet. Men de skulle i alla fall få in en ny kollektion nu i oktober-november. Akta er för att gå in i butiken som ligger i princip bredvid, Garamaj. Fyfan vad otrevlig hon var (och då hade jag bara gått fel).

    Idag ska jag göra inbjudningskorten. Har redan börjat men det tar ju sin lilla tid. Tror dock att jag kan komma en bra bit på väg idag i alla fall. Glad
    Grattis Ello! Vad och vart köpte du den tillslut?
  • MH2014

    MS Thezzizen - jag skulle välja i stan!
    kommer inte ihåg vad den hette! va ju förra sommaren...men tror den hade en tjejnamn...?

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland