• Brud 2014 Västmanland

  Mån 8 okt 2012 09:43 Läst 42572 gånger Totalt 388 svar
  Mån 8 okt 2012 09:43

  Hej alla blivande! Tänkte försöka med en tråd för oss blivande som bor i Västmanland, så man kan tipsa och byta information. Vi har inte spikat exakt datum än, men vet att det blir höst eller vinter. Så antingen är det lite mer än ett år kvar eller snarare två år kvar till Vår stora dag!! Ingenting är bokat men vi har en plan om hur vi vill ha det. Hoppas det finns nå brudar som vill följas åt :) Givetvis välkomnas alla blivande, oavsett landskap!!

 • Mån 8 okt 2012 10:01 #1

  Om du vill prata med folk från hela Sverige finns den här tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m4197369.html

 • Mån 8 okt 2012 10:13 #2

  Tack,,hoppar på den tråden med :) Behåller dock denna då man kan hjälpas åt med dyl som rör området,,,

 • Sön 25 nov 2012 20:05 #3

  Puffar....snart kanske fler börjar planera för 2014 :)

 • Mån 3 dec 2012 21:18 #4

  Jag hoppar in här då :)

 • Tis 4 dec 2012 07:25 #5

  Härligt! :)

 • Fre 4 jan 2013 10:16 #6

  Nytt år, och nästa år smäller det!! Kanske har några "nya" västmanlänningar bestämt att 2014 ska bröllopet bli av! Kom med och dela tips, frågor och tankar :)

 • Fre 4 jan 2013 10:18 #7

  E86 - hur går planerandes för er? Här har det stått stil ett tag,,bara mycket tankar som sållas, hjälp vad tankarna kan snurra!! Haha

 • Fre 4 jan 2013 11:39 #8

  Hej!
  Just nu händer väl inte så mycket. Jag har skrivit mejl till olika ställen där vi skulle kunna tänka oss ha våran fest och  vi har nog bestämt oss för var vi vill vara. Men vi har inte bokat något än då vi inte har bestämt datum ännu, vi väntar på besked om lite olika saker för att kunna veta när vi ska lägga bröllopet :) Men det är skönt att iaf förmodligen bestämt både kyrka och festplats. Har ni bestämt datum och plats?

  Sen skickade jag här om dagen efter provkort till inbjudningarna från calligraphen och kortdesign (tror jag det var), så väntar med spänning på att de ska komma. Hur tänker ni göra med inbjudningar? Beställa eller göra själva?

  Annars så har jag en inspirationspärm som jag sitter och klipper och klistran in ispiration i från olika bröllopstidningar och mest drömmer mig bort just nu =)

 • Lör 5 jan 2013 19:41 #9

  Jag har all inspiration på ipaden :) sitter och slösurfar runt och "tar kort" på allt intressant och sållar allt eftersom.. VAD MYCKET INSPIRATION man får, på gott och ont! Ett tag blev det alldeles för mycket i mitt huvud och jag började tveka om allt :D men nu är vi på banan igen!! Vi har helt svängt om i prioritering av vår dag,,istället för fancy middagssittning till ett enkelt mingelbröllop, dessutom mitt i veckan :D vi är till 90% säkra att just ett mitt i veckan och ett mingelbröllop blir av, beror lite på lokaler, har två ev tre tänkta, hur de ser ut och vad vi får för känsla!! Så intet är ristat i sten än,,för lokalerna kan nog passa till båda uppläggen, förutom en. Så vi kommer gå på känslan nr vi besöker dem. Ev två besök nu i januari :) har redan besökt tre andra, en av dem skulle vara aktuellt för middag så den finns med i tanken vid sådant upplägg. Datum är knixigare,,hade ju favvo på 13december, men vi har stött på så mycket knix med det datumet med mat och dyl. Vi vill inte göra nå sånt själva utan ska njuta och bli uppassade ;) så har vi oktober eller februari kvar,,lutar just nu åt februari faktiskt,,fast hösten är ju såååå fin! Va spännande med provkort :) Vi tänkte knåpa lite själva,,men nu beror det ju lite på vilket upplägg vi väljer,,men lite knåp blir det vilket som. Ska träna kalligrafiskrift nu ett tag :) Har du börjat kolla klänning och accessoarer och dyl?? Är nog dt svåraste tycker jag!!

 • Sön 6 jan 2013 11:01 #10

  Vd spännande! Och vad roligt med ett mittiveckn bröllop! Hur många gäster kommer ni ha? Jag var fört också inne på att göra egna inbjudningskort, men när jag googlar rubt lite så är det många som konstaterat att det inte blir just någon prisskillnad men att det istället går mycket tid till det, så vi kommet nog beställa. Jag har kollat lite på klänningar men bara på datorn och i tidningar, vet nog ungefär vd jag vill ha. Ska försöka hålla ögonen öppna om jag kan hitta någon begagnad.. Har även funderat på Kina klänning, vill inte lägga en förmögenhet på klänningen... Sen här jag en kompis som köpte ett par dyra skor till sitt bröllop, vilka hon bara använt just den gången och lite ångrar att hon köpte så dyra skor till ett tillfälle.. Så det vill jag inte heller lägg så mycket pengar på och om hennes skor passar och jag gillar dem så kunde jag få låna dem. Annars har jag ett par skor som jag hade på balen som jag kanske kan ha. När det gäller smycken, hår osv har jag ingen aning.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll