• MH2014

    Brud 2014 Västmanland

    Hej alla blivande! Tänkte försöka med en tråd för oss blivande som bor i Västmanland, så man kan tipsa och byta information. Vi har inte spikat exakt datum än, men vet att det blir höst eller vinter. Så antingen är det lite mer än ett år kvar eller snarare två år kvar till Vår stora dag!! Ingenting är bokat men vi har en plan om hur vi vill ha det. Hoppas det finns nå brudar som vill följas åt :) Givetvis välkomnas alla blivande, oavsett landskap!!

  • Svar på tråden Brud 2014 Västmanland
  • MsChevy

    Hur går det för er tjejer? 
    Jag har alltid varit totalt insnöad på att ha borgerlig vigsel då jag inte är ett dugg kristen, men råkade på ortens präst häromdan o han är en störtskön man! Jag vet att han skulle kunna ge mig/oss en bra vigsel, så nu börjar jag faktiskt fundera på kyrklig vigsel...märkligt va man kan göra för kärleken Tungan ute  (fast då får han faktiskt gå med på fest i folkpark hehe)

  • MsChevy

    Var har ni tagit vägen, tjejer? 
    Jag har fixat en bröllopshemsida, men nu imorse när jag skulle jobba lite med den, så kom jag inte in på den, "server in error" stod det (o jag är inte direkt superbra på det här med internet o servrar o sånt, jag skruvar hellre bil). Tänk om sidan inte funkar när det väl gäller? Förvånad Ska man ha en reservsida kanske, från en annan domän? 
    Ska ni ha er egen hemsida?  

  • MH2014

    Xanthine - håller med MsCheavy, fråga gymnasiet eller folkhögskolan med inriktning restaurang.

    Välkommen Maria466. Har ni börjat planera något än? :)

    MsCheavy - vilken kyrka tänkte ni er då? Har ingen hemsida och kommer inte ha. Vi har en sån intimt vigsel så vill inte avslöja nå detaljer för våra gäster :) och själv har vi all vår inspiration sparat i mappar!!

    annars hos oss har vi lite paus... Vi fnular fortf på hur vi ska göra med fotograf?? Och transport??

  • Maria466

    MH2014

    Tack
    Kyrkan och lokal bokad til 7/6 2014. Det kändes så rätt att välja det datumet då det är mammas födelsedag och hon inte längre finns med oss. Temat bestämt och gästlistan påbörjad

  • Maria466
    MH2014 skrev 2013-05-29 20:32:34 följande:
    Då ligger ni ju super bra till!! Beklagar sorgen.
    Tack känns ganska ok då det är ett par år sedan mamma förlorade kampen mot cancern. På något sätt känns det ändå som om hon kommer finnas med då det är hennes födelsedag vi valt att gifta oss på
  • MsChevy
    Maria466: vi ska oxå gifta oss 7/6 2014! Solig vart gifter ni er?

    MH2014: Vad vill ni har för transport då? Jag känner väldigt många med riktigt fina bilar. Vad har ni för budget till fotograf? 
    Vi kommer inte gifta oss i nån kyrka alls, utan det blir utekapellet vid Lövudden Glad jag ska prata med prästen här i stan o se om det känns rätt iaf o hur fritänkande han är. 
    Vår hemsida funkar igen, vilken lättnad! Vi vill ha det för det är ganska mycket information som behövs ut till våra gäster eftersom hälften av dom kommer från Norge.
    Känns så underbart att vi äntligen bestämt datum, det känns mera på riktigt nu :D Gästlistan ska nötas o stötas några gånger till, håller på med utkast på inbjudningarna. Ska kolla upp lokal o vigselplats nästa vecka om jag hinner o orkar. (Kämpar nämligen mot en utbrändhet/depression) Pysslandet sparar jag till mörka höstkvällar. 
    Men vill iaf ha platserna bokade o klara.  
  • Ello

    Hej!
    Jag och min blivande man gifter oss nästa år, men vi är båda utflyttade från Sverige. Vi vill dock gifta oss "hemma" i Västerås.

    Försöker finna information kring detta, men det är svårt att få veta exakt vad som gäller. Jag har varit medlem i svenska kyrkan hela mitt liv, men hur blir det när man är utflyttad?

    Jag vill gärna gifta mig i Skerike-kyrka då det är där jag är född, men blir det en kostnad då eftersom jag inte längre bor i Sverige (och således borde jag inte vara medlem?).

    Jag vet att jag kan kontakta dem men vill gärna veta om någon annan har erfarenhet från liknande. :)

    Jag har precis börjat planeringen och jag tänket att jag borde starta med att ordna kyrka och lokan (det vill säga få ett fastsatt datum).

    Kul att se hur alla andra gör. Det är så mycket att tänka på!

  • Maria466
    MsChevy skrev 2013-05-29 22:18:37 följande:
    Maria466: vi ska oxå gifta oss 7/6 2014! Solig vart gifter ni er?
    Vi gifter oss i Badelunda Solig
    Ni då?
Svar på tråden Brud 2014 Västmanland