En glad tjej på 29 år med en son på 3 år och en underbar sambo! Jag bor utanför Västerås och han kommer från Norge. Vi träffades på Power Meet för 2 år sen och det sa klick (ni vet så där som det bara gör i amerikanska filmer, men det kan faktiskt hända på riktigt). Hela veckan i Västerås var vi oskiljaktiga fastän vi båda hade sällskap hemma. Inget fysiskt hände mellan oss då, men när söndagen kom och det var dax att åka hem åt varsitt håll, då försvann en hälft av oss. 
Ja, på den vägen var det. Vi gjorde slut med våra respektive, höll kontakten via dyra telefonräkningar och sen via live chat på msn. Jag hälsade på honom i Norge. Han åkte fram och tillbaka varje helg. I november samma år flyttade han hit till mig i Sverige. Nu bor vi i ett hus på landet, lika nykära som då. Vi har gått igenom svåra tider med ekonomisk kris, men vår kärlek klarade det och blev bara ännu starkare. Nu har vi båda fått jobb och framtiden ser ljus ut. Så vem vet, det kanske stundar ett bröllop inom kort.... 

Cia o Thomas: 4 juli 2009
Intressen: jänkare, bilar, hem, musik. Lost in the 50´s!!!!
Vårt motto: \"Per aspera ad astra\" *Genom svårigheter mot stjärnorna* 
(är faktiskt både NASA´s motto o Västmanlands Kungl. Flygflottiljs motto)

4 juli 2011 firade vi vår 2-årsdag på samma plats vi träffades. Vi delade dagen med nära och kära i sann Power Meet-anda. 4 dagar senare, 8 juli, gick min älskade ner på knä och friade till mig!!!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.