• MH2014

    Brud 2014 Västmanland

    BT är inte så aktivt just nu.... Men försöker puffa upp. :) har iaf köpt en lång slöja och en pälscape över Blocket, ska bli spännande att få hem och kika på!!

  • MH2014

    Såg bra ut!! Hör efter vad de tar att köra catering hit bara,,så det lönar sig i längden menar jag :)

  • MH2014

    Lindlund - har sett att den klänning du lagt upp här finns till försäljning på blocket!!! Om du skulle vara intresserad.

  • MH2014

    Pälscapen, har jag fått hem. Vad besviken jag blev på säljaren. Den stank rök, va mer trasig än hon meddelat och paketet hon skickat med posten va dåligt gjort och förstört när det kom hem till mig!! Sen var den alldeles för stor! Fy för dåliga försäljare som luras, vilket jag tycker hon gjorde då jag frågade om slitningar på den... Men men, är jätte nöjd med färgen, toppen!! Får sy till den lite så kommer den nog bli tipptopp! Den ska ju mest användas vid fotograferingen och om det blir kyligt på minglet....

  • MH2014

    Å ditt inlägg xanthine hade jag missat.... Dåså, super!! :)

    idag bokade vi vår mini moon, dagen efter vigseln åker vi till Prag och bor på ett femstjärnigt art deco hotell,,,mmmmm!! Så glada och förväntansfulla, och borde passa i temat eftersom vårt bröllop kommer gå lite i den stilen :) Toppen!!

  • MH2014

    Många skickar ju ut "spara datumet" nu för tiden långt i förväg och sedan inbjudan lite närmare. Osa-kort känns som om man väljer till de äldre gästerna (har dock aldrig fått ett sådant och har blivit bjuden till fem bröllop)

  • MH2014

    Här hemma har vi börjat packa ner dekorationer i lådor för transport,,,vet tidigt i förväg men är ju inget vi behöver pilla på nå mer då är det lika bra att packa ner dem snyggt :)

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland