• MH2014

    Brud 2014 Västmanland

    IDAG KOM RINGEN JAG CHANSBESTÄLLDE IFRÅN EBAY OCH USA!! Wonderbar :) ska bli spännande att värdera den och se vad vi fått hem för något :D Men hur som så älskar jag den,,,lite mindre än vad jag helst velat ha men om jag skulle få helt fria händer skulle vi nog behöva många många miljoner att spendera på en ring, hahaha! Jag är super nöjd och säljaren va jätte bra! Vann budgivningen förra söndagen, och den är redan här!!

  • MH2014

    Nej, har inte det. Har bara bilder på telefonen ännu och sitter ju alltid med paddan :) men ska fixa det nån dag.

  • MH2014

    Den har inte blivit värderad än då vinterkräksjukan tog över familjen här :S Men är en vitguldsring 14k med elva prinsessslipade diamanter, varav tre stycken är större, alltså en past present future ring! Sedan är det dessutom två små diamanter på sidorna...ska lägga upp bild sen när jag sitter vid datorn :)
    den jag beställde idag är oxå en vitguldsring 14k men med svarta diamanter, 22 el 23st :)

  • MH2014

    Idag kom vigselontyget och hindersprövningen i brevlådan - alla papper iordning nu är det fritt fram att gifta sig innan 14mars 2014 ;)

  • MH2014

    Sitter hör en lördagmorgon och samlar ner alla adresser till våra gäster. Snart dags att börja göra iordning kuverten, väntar på lite hjälpmedel från beställning. Funderar nu om jag verkligen ska handskrivna kuverten eller om jag ska göra fina etiketter med frame?? Vad tycker ni?

  • MH2014

    Idag kom våra "svarta" ringar... Och det är super vackra, älskar svarta diamanter!! Ska vi se när jag ska överraska karln med dem - nyår kanske, då hinner hans stl-ändras om det behövs!
    snart är det dags och saker faller på sin plats!!mindre än 11 veckor kvar nu!

Svar på tråden Brud 2014 Västmanland