• goli

  Orientaliskt bröllop

  Kitkät! Stooort grattis! Du får förlåta att jag inte har skrivit tidigare men det har varit en ritkigt stressig vecka för min del. Har varit på jobbet från 7,30 till 21 nästan varje dag och igår och idag jobbade jag 24-timmars jour... Har varit helt död tills jag loggade in här och fick se dina underbara bilder och läsa om er dag!

  Vilken vacker brud!!! KILILILILILILILIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur känns det nu då? Har du hunnit vänja dig vid tanken på att vara fru? Jag har fortfarande inte vant mig, blir fortfarande pirrig när jag hör min man kalla mig för sin fru... hahaha!

  Vad härligt att allt gick så bra och att du fick njuta av din dag! Och tänk inte på att ni inte hann umgås med gästerna  eller äta av tårtan. Det var likadant för oss! Men det låter som att ni hade fantastiskt roligt.

  Och måste bara skriva att det är så kul att äntligen få se hur du ser ut! Jättevacker! Och din klänning var perfekt!

  Förstår att det kääns skönt att slippa all stress och oro nu. Men nu har ni er smekmånad att se fram emot. Är allt ordnat och fixat? Hur länge kommer ni att vara borta?

  Snart är alla på de här tråden gifta ju! Vad ska vi göra sen? Håller med om att tråden håller på att dö ut nu när nästan alla är "färdiga", hahaha! Kanske dags att hitta ett nytt forum? Flört Men vi har Lavelii och Viola kvar... Skrattande

  Hade ju vart spännande att följa ert bröllop på TV, hahaha! Men håller med dig om att det ändå är en privat upplevelse som man kanske inte gärna vill dela med hela Sverige!

  Vad händer nu då? När ska ni flytta in i er nya lägenhet? Hur går det med all inredning? Vi har inte gjort något alls, vi är typ på jobbet hela tiden... är ganska utmattad redan, hahaha!

 • goli

  Hej Roro! Välkommen till vår tråd! Får jag fråga var ni kommer ifrån och vad för bröllop ni ska ha? Är det orientalisk tema? Finns en tjej i Stockholm som är bröllopskoordinator. Hon heter Affi och gör ganska mycket runt bröllop. Adressen till hennes hemsida är www.persianbride.se Hoppas du kan få lite hjälp av det! Lavelii och Viola, hur går det för er med allt? Hur långt har ni kommit? Hoppas att det rullar på för er!

 • goli

  Kitkät, du såg verkligen ut som en prinsessa! Precis som Mustikka skriver så syns verkligen lyckan i dina ögon!

  Ang filmen så väntar vi fortfarande på den. Det rä min vän som ska fixa redigering och han och hans kollegor har använts sig av något HD-system som tar lång tid att fixa. Men jag hoppas verkligen att vi får filmen snart. När det gäller bilderna har vi redan fått se alla. Jag skojar inte nu men det blev över 2000 bilder, haha! Det tog oss väldigt lång tid att gå igenom alla och välja ut vilka vi vill att han ska redigera som vi kan ha i ett fotoalbum. Så där väntar vi fortfarande. När kommer ni få era bilder och er film? Det känns härligt att ha den biten att se fram emot iaf och kunna återuppleva hela dagen.

  Låter som att ni har riktigt mysigt i er nya lägenhet. Grattis till den! Själva har vi inte alls hunnit inreda så mycket och det är fortfarande helt tomt i extrarummet, hade tänkt köpa skrivbord mm men det har inte blivit av än. Lite jobbigt med våra arbetstider, speciellt som jag har påbörjat mina nattskift också. Sen bor vi också i en riktigt liten stad så det finns verkligen inga affärer här. Närmaste stället är Sundsvall och Birsta City men det är något av ett projekt, speciellt som vi inte har någon bil än. Men vi försöker skynda långsamt. Får ta en sak i taget. Men du får hemskt gärna lägga upp bilder på er inredning om du vill! Och hoppas ni får er soffa snart så ni slipper sitta på golvet!

  Lavelii, den där eviga gästlistan, hahaha! Vet precis vad du menar och tyvärr får du nog räkna med ändringar in i sista minuten. Tråkigt men sant. Folk kan vara riktigt opålitliga och konstiga när det kommer till sånt. Många verkar ta för givet också att man är stenrik bara för att man planerar ett bröllop. Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi lade ut på folk som aldrig dök upp eller hörde av sig samma dag och sa att de inte skulle komma. En var fräck nog och använda sin flytt och nya jobb som ursäkt. !!!

  55 tum??? Tjoooooo! Hahaha! Vi har en 51-tummare och jag är så stolt över den! Min favoritstund på dagen är när jag och mannen sitter och myser framför TVn.

  Mustikka och Kitkät, till helgen kommer min svärmor (hahaha, fortfarande konstigt att säga så!) och hälsar på. Vill verkligen ge ett bra intryck och laga mat och desserter mm. Så jag håller med, vi måste vägleda varandra i livet efter bröllopet, hahaha! Tar tacksamt emot tips!

 • goli

  Hej tjejer! Ledsen att jag inte skrivit tidigare men har varit inne o läst era inlägg. Vad roligt att läsa om alla förberedelser och möhippor och allt. Har sån otrolig bröllopsabstinens så det är inte sant! Och vad som är ännu roligare är att det har gått så bra för er alla och snart är alla som har skrivit i denna tråden gifta. Vill bara återigen säga att det har varit helt fantastiskt att få följa er alla, inte bara bröllopsmässigt, och få en inblick i allas liv. Har varit fantastiskt att få dela den här upplevelsen med er allihop och jag önskar er all lycka med allt ni företar er.

  Och idag är det Laveliis tur, äntligen! Vill gratulera dig och din make så mycket och jag hoppas att ni får en fantastisk dag som överträffar alla era förväntningar! Hoppas du kan skriva och berätta snart om er dag! Många kramar!

  Viola, sedan är det din tur. Hoppas att det går bra med alla förberedelser och att ni hittar både bil och tårta snart. Skriv och berätta hur det går!

  Pagnie och Kitkät, hoppas att allt är bra med er och att ni trivs med livet som gifta. Det gör vi iaf, längtar tills vi får se vår film snart bara! Har ni fått era foton och filmer än?

 • goli

  Hej tjejer! Kul att ni fortfarande är aktiva här fast de flesta av oss redan är gifta. Alltid lika roligt att få följa er! Lavelii, stort grattis till er igen! Ska bli riktigt roligt att få höra mer om er dag. Skönt att allt gick enligt planerna och att ni njöt av allt. Pagnie, sötaste lilla gravidmagen alltså! Jättegrattis till er! Du måste lägga upp bilder ju större och större du blir. Kitkät, vilka vackra bilder! Håller med dig om att man i efterhand alltid kommer på vilka saker man borde ha gjort annorlunda. Men huvudsaken är att ni fick ert drömbröllop. Jag kan lova dig att det blir lite lättare med tiden att acceptera att den dagen är över. Men det var riktigt jobbigt för oss också i början. Speciellt för mannen, hahaha! Men sedan tog vardagen över. Plus att det händer så mycket annat och man har så mycket annat att se fram emot. Men ni ska ju på smekmånad snart! Åh vad underbart! Hoppas verkligen att det blir en fantastisk resa för er. Ta vara på varje dag! Vi har faktiskt tagit nästa steg i vårt liv som gifta och äntligen köpt vår första bil! Vi är hur nöjda som helst. Det är en begagnad Renault Megane från 2010 and we are loving it! Lagom till vintern, behövs verkligen! Och som svar på din fråga, Kitkät, så har vi satt igång med bebisverkstaden. Men än så länge har det inte hänt något på den fronten, tyvärr. Men håller tummarna och hoppas på en liten bebis i julklapp!

 • goli

  Kitkät, du lär väl säkert inte se detta men hoppas att ni får en fantatstisk smekmånad. Ta vara på varje sekund!

  Lavelii, ååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhh säger jag bara. Vad vacker du är! Vacker klänning, vacker lokal, vackra bilder och vackert par! Återigen stort grattis till er! Längtar till att få höra om allt och alla detaljer!

  Pagnie, hahaha! Håller tummarna för att det blir tvillingar! Kanske därför du e stor redan och mår som du gör... Skrattande Vi har inte försökt länge, bara 2 månader men jag räknar med minst ett år. Längtar sååå sjuuukt mycket, både jag o maken. Men vi försöker hålla våra huvuden kalla och inte stressa, det kan ju påverka negativt. Men vi jobbar på, så att säga. Hahaha! Flört Om eller när det väl går så kommer det att bli svårt att hålla det från våra familjer. Men vi ska försöka vänta lite tills vi är säkra iaf. Åh, vad roligt att ni ska berätta under julen. Världens bästa julklapp(ar)!!!

  Viola, snart är det din tur! Hur går det med allt? Skriv och berätta om du hinner. Ser fram emot att få se dina bilder också snart!

  Mustikka, hur är det med dig? Vad händer? Hur trivs ni med livet som gifta?

 • goli

  Pagnie, vad gulligt! Vilken bra bild det blev, hahaha. Man ser ju hur han/hon posar... ;) åh vad roligt! Du måste berätta om alla reaktioner efter att ni har berättat! Hur går det för resten då? Viola, hoppas du får tid till att skriva och berätta lite. Kramar

 • goli

  Lavelii, vilken härlig bröllopshistoria! Kändes så levande när jag läste, nästan som att jag var där. Tråkigt att det blev bråk när det gällde bordsplaceringen, men vilket ett bröllop är inget bröllop utan bråk och tårar, hör nästan till. Viktigast av allt är att ni hade en underbar dag och ett fantastiskt bröllop. Grattis igen till er och njut av tiden som nygifta. Sen är det alltid ett stort plus att ni fortfarande har smekmånaden att se fram emot. Vår smekmånad var så nära inpå bröllopet att man knappt hann smälta det ena förrän det var dags för det andra och rätt som det var, var allt över. Så njutit!

 • goli

  Pagnie, vad roligt! Hoppas att ni är nöjda med er bröllopsfilm. Vi håller fortfarande på med vår, väntar på att den ska redigeras så vi kan kolla igenom den igen. För oss var det tvärtom, har en massa porträttbilder men inte så mycket med gästerna och våra familjer. Väldigt synd! Så det är som du säger. Man blir väl aldrig nöjd och det finns väl alltid saker man kunnat göra annorlunda. Hur går det annars? Har magen växer mer?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop