• goli

  Orientaliskt bröllop

  Tjejer, tack för alla råd angående blommor! Det blev lite tokigt med det vinröda, ja. Men när vi var i tygaffären och kollade efter tyg för kravatten så hade de inget i aprikos. Och det vart lite stressigt, hade ingen tid att leta efter andra affärer. så det fick bli vinrött. Men det gör inget, hade ändå velat ha annorlunda färger i min bukett. Så nu tänker jag lyssna på era råd och ha vinrött kombinerat med vitt och cremefärgat. Vad tycks om det?

  Lavelii, vad söt du e som tänker på mina blommor, haha! Visst funkar det med ljuslila och aprikos? Det låter ganska gräsligt från början men när man väl har sett det så. Det är likt bilden som jag tänkt mig fast med ljusare aprikos och ljusare lila, så det blir fortfarande ganska milda färger!

  Pagnie, vad bra det blev med extensions! Och vvad fint det blev med flätat och uppsatt! Vet du, ända sedan jag såg bild på dig första gången på fb så tänkte jag mig dig i flätat hår till bröllopet! Tycker att det verkligen är din stil och det passar dig jättebra! Har du funderat något på att ha flätan lite mer på sidan? Tror att det oxå skulle passa dig jättebra.

  Kitkät, har du valt alla blommor till din brudbukett än? Do tell! Flört

  Mustikka, tack så mycket! Och ska säga dig att det var riktigt kul att smaka på tårtorna och det rekommenderar jag alla att göra! Håller tummarna för dig och hoppas det går bra med din farbror hos dem på Mona Lisa! You go, girl! Skrattande

  Hahaha, Lavelii, vad rolig du e som skriver inlägg till dig själv! Så där kunde jag oxå göra i början här på tråden, då var vi ju bara 3 pers som skrev här o när de andra inte var inloggade fick jag skriva till mig själv när jag blev uttråkad, haha! Skrattande

 • goli

  Hahaha, Kitkät! Skön du e! Klart jag läser dina inlägg! Fast jag skrev antingen vinrött, vitt och ljusaprikos eller vinrött, vitt och ljuslila. Gällande färgerna som du skrev om till er lägenhet, kan inte du lägga upp bilder med de färgerna? Pagnie, shit! Om 9 dagar! Det är ingenting ju! Åh vad spännande! Börjar själv få lite panik över hur lite tid det är kvar till vårt bröllop.

 • goli

  Kitkät, du har verkligen valt jättefina och harmoniska färger till ert framtida hem. Jag hade själv aldrig kommit på den kombinationen för när någon säger turkos så tänker jag automatiskt: för mycket! Men så känns det inte alls när jag tittar på bilderna du har lagt upp. Jättefin kombination! Grattis till ert framtida hem, haha! Och stooooort grattis till att du fick din klänning såld, minns vilken ångest du hade, din stackare!!! Usch! Men skönt att kunna lägga det bakom sig nu!

  Mustikka, har för mig att det inte är så mycket kvar till ert bröllop heller..? Förlåt att jag frågar hela tiden men när är ert datum? Jag har sämst koll! Ville lägga till ditt, Laveliis och Violas datum i tilläggskommentarer till denna tråd men hittar inte den sketna funktionen!!! Är det jag som är helt blind eller? Antagligen... Skrattande Men vad skönt att det löste sig med lokalen och videocrew och dawul-trumman. Nu kan du andas ut!

  Pagnie, helt sjukt! Om en vecka ung är det din tur och du är först ut. Drar en suck här för mig själv och blir nästan lite tårögd. Stämmer så bra det Kitkät skrev, att det började med de tre musketörerna och nu har vi fått tillökning i familjen, haha! Vi har hållit ihop bra vi!!!

  Lavelii, vad kul att ni kunnat pricka av fler saker på listan! Speciellt mannens kläder... Hahaha, känner igen det så väl som du skriver, att fastän de är lite emot allt i början så ändras det när de väl har sin outfit på sig... Håller med Kitkät, vore roligt att se bilder på era inbjudningskort om du har! Och hoppas du får en skön helg hemma hos familjen!

 • goli

  Pagnie, hörrudu! Så lätt blir du inte av med oss! Jag avundas dig som e först ut, för jag e så himla otålig inför vårt eget bröllop ju! Plus att vi behöver ngn att rådfråga eftersom du känner oss alla så bra vid det här laget och då kanske du har extra bra tips att ge oss! Jag som addat dig på fb o allt! Tvärtom så e jag orolig att vi efter lördag INTE kommer höra något från dig igen... Så våga bara överge oss! Skrattande Nä men seriöst! Känns verkligen som att vi har lärt känna varandra riktigt bra och jag ser fram emot att få höra hur fantastisk din dag har varit. Precis som Kitkät säger, vi har hunnit med så mycket o lärde känna varandra redan innan vi hade bestämt datum. Nu känns det lite som att vi kommer följa varandra nerför altaret, haha!

 • goli

  Så ventilera på bara och passa på att skriva av dig innan det är dags för din och Rs stora dag! Skrattande

 • goli

  Pagnie, det låter som att ni kommer att ha fullt upp hela veckan! Men det är som det ska vara och det mesta och de största grejerna verkar ni ha fixat. Och vilka underbara släktingar som hjälper till så mycket!

  Har du hittat något ställe att fixa naglarna på? Tänkte tipsa om ett ställe på Stinsen om ni ändå ska till Stockholm. Ligger inte så långt från Olles krog. Har själv inte varit där men gått förbi flera ggr och de verkar alltid ha mkt kunder. Här är deras hemsida: www.queennails.se/

  Sen kan jag även ge råd om en annan sak och det gäller slöjan. När jag själv avr på provuppsättning så testade vi att ha slöjan över håret, dvs över frisyren och att ha det under uppsättningen. Ska lägga upp bilder så det blir lättare att förstå hur jag menar. Och när jag hade slöjan över frisyren så såg det väldigt fint ut. MEN vi testade det så i bara någon minut och när Karam tog bort slöjan så hade frisyren hunnit bli rejält tilltufsad och "sjunkit" ner. Förstår du hur jag menar? Och just därför rekommenderar jag inte slöja för din frisyr om inte du tänker ha den hela tiden. Därför bestämde jag mig för att ha min slöja under min uppsättning och sedan kan jag bara ta bort den utan att oroa mig för frisyren.

  Förstår att du e nervös. Jag e oxå nervös för er, hahaha! Vaknade imorse och tänkte att shit, det är mindre än en vecka kvar tills Pagnie och R gifter sig! Vad roligt! Nervositet är bara bra, håller en skärpt. Och även om du skulle råka säga fel under vigseln så är det inte hela världen. Tycker det är grymt att du ens tänker på att göra det! Plus att ni kommer att vara omgivna av vänner och familj och ingen kommer att bry sig om felsägningar. så oroa dig inte för det! NI SKA GIFTA ER SNART!!! KILILILILILIIIIII!

 • goli  Här är några bilder på min uppsättning. Det var bara en snabb uppsättning och vi ville mest testa med tiaran och slöjan. Och så har jag inget löshår här heller. Men e ändå ganska nöjd. Kommer att ha fler lockar och lite mjukare uppsatt, passar inte i stram uppsättning! Och funderar också på att ha lite lockar som hänger ner både från uppsättningen därbak och några lockar på sidorna. Har ni tips att ge?
 • goli

  Nu bombar jag tråden, tjejer. Ni får förlåta men ni e så fantastiska på att ge tips så jag vänder mig till er. Vad säger ni om den här modellerna på brudbukett fast med vinröda rosor och vita kallor istället? • goli

  Tjejer, tack så mycket för era tips! Tar allt i åtanke! Har dock fortfarande beslutsångest över blommorna, lite svårt att inte bara kunna åka till floristen när de har alla blommor inne. Men det blir omöjligt att komma ifrån jobbet så får helt enkelt nöja mig med bilder på nätet. Jaja, inte hela världen. Kommer nog lösa sig...

  Lavelii, vi beställde min mammas klänning från Light in the box och hon är supernöjd, för hon letar efter allt det du beskrev. Fast vi tog mammas mått själva och gjorde en specialbeställning, ingen custom size alltså. Enda nackdelen var att det blev tullavgift på klänningen. Men det var det så värt för hon blev jättenöjd! Och min mamma är ganska kräsen!

  Kitkät, tycker att det är jättefina söta klänningar! Att de är enkla gör de bara mer eleganta, man kan ju alltid glamma till det lite extra med smycken osv.

  Pagnie, jag har haft mardrömmar om mitt bröllop i 3 nätter nu och jag tror att det är ditt fel... för att du ska gifta dig snart... Skrattande Iom att det är dags för er så snart så tänker jag ännu mer på att det snart är vår tur också och då blir jag jättenervös. Hur ska jag o fästmannen hinna med allt?

  Tjejer, vi har suttit med bordsplaceringen i 3 dagar nu och blir ju fan inte klok på det. Att det ska vara så svårt! AAAAAHHHHHHHH!!!! Men det ska bli så skönt att få det gjort så håll tummarna för oss!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop