• Äldre 11 Jul 20:49
  1432600 visningar
  3377 svar
  3377
  1432600

  Orientaliskt bröllop

  Pagnie, håller med dig. GALET!!! Hur går det nu? Och hur funkar det med ögonfransarna? Ja, du ska nog inte hålla på med dem så mycket, för då kanske de kan falla av. Fast jag har inte så jättemycket erfarenhet av det där så... Men de kommer säkert att hålla till lördag, oroa dig inte!

  Kitkät, det var runt 17 personer som tackade nej men samtidigt var det folk som vi aldrig räknade med av olika anledningar. Men det är fortfarande några stycken som är osäkra och som vi hoppas få svar från. Och ja, tyvärr så fick vi jaga en massa människor efter OSA-datumet. Folk verkar bara ha lagt undan inbjudningskortet och antingen glömt bort eller inte brytt sig om att svara. Hur går det för er? Hur många kommer ni att bjuda och hur många räknar ni med ungefär? När är ert sista OSA-datum?

  Tjejer, nu har vi äntligen valt vår eller rättare sagt våra tryckarlåtar. Det blir en mix av två gamla godingar, den första är La vie en rose med Louis Armstrong och den andra är Unforgettable med Nat King Cole. Vi mailade vår DJ och bad honom att göra en mix av dessa två och det gjorde han. Det blev riktigt riktigt bra! Ser verkligen fram emot att få dansa till den!

  Vilken/vilka låtar har ni valt?

 • Äldre 12 Jul 23:57

  Kitkät, kan du tänka dig att lilla Pagnie ska gifta sig imorgon? För ett tag sedan kändes det som att vi skulle få vänta en hel evighet på att något skulle hända. Nu kan jag knappt tro att det har gått ett helt år sedan vi började. Kommer ihåg hur liten och osäker jag kände mig när jag frågade efter colosseum. Och sedan fortsatte vi diskutera och utbyta idéer på den här tråden. Ska faktiskt gå tillbaka till den gamla tråden och läsa lite. Känner mig så nostalgisk, hahaha! När jag först skrev och frågade om lokal var det ingen som svarade. Sen efter ett bra tag loggade jag in igen och började lära känna er. Vilken tur att ja loggade in,va?

 • Äldre 13 Jul 00:03

  Kitkät, ang låtarna så tycker både jag och fästmannen om gamla klassiska låtar. Och texterna är så enkla men ändå så vackra. Så vi har ju hört dem så ofta men råkade komma över dem igen medan vi surfade på att Youtube. Ang smycken så önskar jag att jag kunde lägga upp bilder men kan tyvärr inte. Smyckena jag ska ha på mig kommer att vara bröllopspresenten från min fästman och jag får inte se dem förrän på bröllopsdagen. Vad ska du ha för smycken?

 • Äldre 13 Jul 07:44

  Kitkät, tycker inte du ska oroa dig för att den låten är rockig. Det går ju att dansa tryckare till den! Håller med dig, den är också en av mina Kent-favoriter. Har ni funderat på andra låtar också? Vår heter dj crush. Han är lite äldre med många års erfarenhet. Har hört att han är väldigt professionell och duktig. Känns bra med honom. Du får gärna visa det du väljer sen!

 • Äldre 13 Jul 07:50

  Lavelii, har inte hört den låten. Men nu blev jag nyfiken och ska absolut göra det. Hur går det för er annars? Var hittade ni era inbjudningskort ifrån? Vet ni,nu blev jag också osäker på om jag kan ha halsband. Har ärmlös klänning men den har så många kristaller så det kanske blir för pråligt. Får övertala fästmannen att visa smyckena innan så jag kan bestämma mig. Shit, tjejer! Känns jättepirrigt för Pagnie. Skrev till henne på fb men tror knappast hon kommer ha tid för sånt idag, , hahaha!

 • Äldre 13 Jul 19:33

  Tjejer, ville bara uppdatera er om att jag har fått se lite bilder på fb som Pagnies vänner har lagt upp och det verkar gå fantastiskt bra och de är så sjukt fina. Hon kan ju inte berätta själv just nu så jag tog på mig det. De verkar ha haft riktigt tur med vädret också. Skönt!

 • Äldre 14 Jul 08:44

  Kitkät, håller med dig. Det är precis så jag känner! Igår satt jag och fästmannen och pratade om att det är tre veckor kvar till vårt bröllop och helt plötsligt fick jag panik. Tänkte att hur sjutton ska vi hinna med allt? Men sen när vi pratade om vad som är kvar att göra kunde vi inte komma på något förutom lite smådetaljer. Men det känns hela tiden som att vi har glömt något, kan bara inte komma på vad! Men det känns så overkligt att det snart är vår tur. Jag längtar jätte mycket till det och vill att det ska bli 3e augusti snart samtidigt som jag vet att det kommer kännas så fruktansvärt tomt att inte sitta och planera inför ett bröllop. Har verkligen blandade känslor, vet inte själv vad jag skriver just nu. Men Kitkät, det känns så sorgligt också och jag hoppas att vi kommer kunna hålla kontakten efter att vi alla blivit gifta. Vi har känt varandra väldigt länge nu och på ett sätt har jag delat mycket mer med er än med de vänner jag har omkring mig utanför cybervärlden,hahaha! Men vi har ändå gått igenom så mycket på ett år här tillsammans. All planering, ångest inför klänningar, barnlängtan, dubbelbokningar... och vi har aldrig ens träffats! Sen är det extra roligt hur vår lilla familj här på BT har utökats. Vet seriöst inte vad jag hade tagit mig till utan er. Ni är guld värda för mig och har varit sånt otroligt stöd! Vill bara säga tack till er igen för allt och hoppas att jag får träffa er en dag på riktigt!

 • Äldre 16 Jul 20:45

  Pagnie, vet inte om du kommer läsa detta nu men i lördags så satt jag som fastklistrad framför datorn och fb och hoppades att det skulle komma upp bilder på er. Och det gjorde det... Kändes lite som att följa prinsessan Victorias bröllop, hahaha! Men jag måste säga att det verkligen såg ut som ett prinsessbröllop och du var en fantastiskt vacker prinsessa! Vad roligt att det har gått bra och jag önskar er en underbar smekmånad! Kramar till dig!

  Kitkät, första och andra var väldigt lika. Men jag har svårt att bestämma mellan nr 1 och nr 2, tycker båda är jättefina! Svårt att säga utan att se dem på dig men vilken du än väljer, så kan det bara inte bli fel!

  Lavelii, ja jag förstår det där. Inte lätt! Har själv försökt prata med folk om de kommer ta med sig någon. Till en början så sa vi att vissa kunde ta med sig plus en men då var det ingen som ville. Nu är jag rädd för att de kommer att dyka upp med en extra person vid sin sida ändå och då har vi inte platser för dem! Tycker att du kan vara ärlig mot din vän. Är hon en riktig vän så kan hon ta det, om inte... Ja, inte så mycket man kan göra åt saken då. Men det är ert bröllop, glöm inte det! Detta säger jag för att jag själv har tappat fokus ibland. Vi har t ex vänt oss till våra vänner ang placeringen och sagt saker i stil med: "är det okej för er att sitta med x och y? Eller vill ni hellre sitta vid det andra bordet med de andra?" Sen har jag kommit på mig själv och undrat varför man gör så egentligen? vi vill ju inte att folk ska ha tråkigt eller något och gör faktiskt vårt bästa. Så jag tycker faktiskt att du har rätt att berätta hur det ligger till för din kompis. Först när jag läste ditt inlägg så tänkte jag att vad fräckt av henne att bara ta med en random kompis som ni inte ens känner. Men sen så undrar jag om ni specifikt bjöd in hennes pojkvän eller var det bara plus one? Men tycker faktiskt inte att du överreagerar. -om du gör ett undantag för henne så kanske du blir tvungen att göra det med andra också?

 • Äldre 17 Jul 20:37

  Flickor, nu har jag äntligen bestämt vilken brudbukett jag ska ha och det blir den jag la upp bild på tidigare. Lägger upp den igen bara för att vara extra tjatig:  Har tittat på den här bilden hur många gånger som helst men först nyligen lagt märke till attt den innehåller vinröda kallor, vita rosor och ljuslila rosor. Perfekt ju! Puh! Skönt! Sen är vi i princip färdiga med bordsplaceringen också. Tyvärr har det skett några förändringar nu, vissa som inte kommer och andra som vi har hört inte ska komma. Tycker det är så sjukt dålig stil! Ok, vissa har fått ställa in resan till Sthlm pga sjukdom och det är fullt förståeligt men andra har inte ens brytt sig om att meddela oss. Blir sur på såna människor...
  Jaja, nu är det inte långt kvar tills det är dags för oss. Nu till helgen ska jag börja förbereda mig lite genom att färga håret, haha. Just nu har jag typ 40 olika färger i mitt hår, ska försöka få det till en jämn chokladbrun färg så det matchar mitt löshår.

  Kitkät, bra val med örhängena! Flört

  Hur går det annars för er, tjejer? Hur långt har ni kommit?
 • Äldre 17 Jul 20:39

  Har inte hört något från Mustikka på ett tag. Visst gifter hon sig den 27e juli? Det är ju jättesnart! Hoppas det går bra för henne!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop