• Äldre 4 May 18:00
  1406901 visningar
  3377 svar
  3377
  1406901

  Orientaliskt bröllop

  Förstår att det har blivit en jobbig situation och jag hade reagerat likadant. Faktum är att jag känner oxå så, att jag har svårt att släppa taget om saker o ting när någon beter sig som en idiot. Men eftersom jag är objektiv nu så kan jag försöka ge dig lite tips, Pagnie. Saken är den att killar och ultimatum... nah, funkar inte!!! Lovar dig det! Kan lova dig en annan sak också och detta säger jag av erfarenhet. Det bästa du kan göra i den här situationen är att vara lugn och sansad och bara låta saker o ting vara... vet att det är lättare sagt än gjort. Men du har mer att förlora på detta än vad Rs kompis har. I slutändan kommer det tillbaka till dig och det kommer att leda till bråk mellan dig och fästmannen om det inte redan har gjort det. Och av vad jag har hört om bestmannen så är han definitivt inte värt det! Om jag vore du skulle jag inte lägga upp såna ultimatum. Låt det vara och låt R smälta detta som har hänt. Låt allt sjunka in för honom först. Vet att du inte är så sugen på att ha bestmannen vid er sida i kyrkan när det är så här men ge det lite tid. Det kommer att lösa sig! Det viktigaste är att du och fästmannen håller sams och får en bra start på resten av era liv tillsammans.

  Kitkät, vad kul! Du måste skriva och berätta mer sen! Vilken florist bestämde ni er för till sist? Vi ska ha Sakos blommor, de håller till i Södertälje. Ska bli spännande att åka dit!

  Så flickor, nu har jag o min fästman bokat tid hos floristen som vi ska till den 23e juni, konditorn den 22a juni samt DJn som vi ska träffa antingen 27e eller 28e juni. Kocken har vi pratat med och tittat på menyn, bara lite smådetaljer kvar. Provuppsättningen tänkte jag boka tid för också i juni men provsminkningen tänkte jag ta bara några dagar innan bröllopet. Vet ju inte hur sommaren kommer att bli, man kanske får lite färg och då blir det annorlunda sminkning med tanke på hur blek jag är just nu. Eller så hinner man få lite färg i början av sommaren ocj så försvinner det lagom till bröllopet. Plus att sminkningen på bröllopsdagen kanske blir mer likprovsminkningen eftersom make-up artisten har det mer färskt i minnet.

  Hur går det för er? Hur mycket har ni hunnit fixa inför bröllopet?

 • Äldre 5 May 18:33

  Viola, hahaha! För mig låter det som att ni planerat en jäkla massa ändå! Ni har ju hunnit med hur mycket som helst! Skrattande Skönt att ha det fixat iaf, så nu är det brudklänningen som gäller. Hoppas du hittar din drömklänning!

  Pagnie, skönt att det är bra mellan er. Hoppas att allt detta ska vara glömt när dagen väl kommer!

 • Äldre 8 May 15:04

  Hej Marmar!
  Vad är det som händer? Förstår ingenting!

 • Äldre 8 May 15:23

  Så här är det, Marmar. Vi har skrivit kontrakt med Danny och betalat handpenning. Om du ska träffa Danny ikväll så ber jag dig ta denna diskussionen med honom, tror det blir bäst så. Jag tycker det är hemskt tråkigt att detta har hänt och jag hoppas innerligt att det löser sig för er!

 • Äldre 8 May 18:55

  flickor, vad söta ni är allihopa och förlåt mig för att jag har varit så svår att få tag på! Vi har så mycket att fixa här innan examen, måste springa runt till olika avdelningar och fixa en massa signaturer och samtidigt har vi kurser som vi ska avsluta... så dagarna bara flyger förbi! Men tack till er och för allt det ni har skrivit här! Uppskattar det verkligen!

  Kitkät, vad roligt att klänningen äntligen har kommit! Yeay! Och detta fick mig att inse att jag glömde göra det jag lovade att göra... ta kort på min klänning! Hur glömsk får man vara? Förlåt! Men Kitkät, vad pirrigt det måste kännas! Din drömklänning är här (nästan)!

 • Äldre 8 May 20:00

  Pagnie, hur har du bestämt att sminket ska bli? Vilka färger? Berätta för oss nyfikna!

 • Äldre 9 May 22:04

  Pagnie, ska bli spännande att få se din sminkning! Jag har också väldigt ljus hy men mörkt hår så gränsen mellan att vara översminkad och att vara sminkad så att det syns är hårfin... sen är det ju oxå olika beroende på dagsljuset och kvällsljus mm. Men make up-artisterna har ju erfarenhet så vu får nog lita på dem.

  Kitkät, antar att jag är så lugn eftersom jag redan har upplevt detta en gång innan. Och då var jag allt annat än lugn. Chockad, ledsen, förbannad, förtvivlad... ja, hade lite sömnlöshet där innan det ordnade sig. Den här gången blev jag riktigt arg först eftersom jag trodde att det var ett tredje brudpar det handlade om. Men sedan ringde jag upp Danny direkt och han försäkrade mig om att det är vårt datum och vårt bröllop ska hållas den 3e augusti. Är hemskt ledsen för Marmars skull och jag hoppas att det löser sig för dem, vet hur hon måste känna sig. Sen kan jag tyvärr inte göra så mycket för att hjälpa henne. Vi har skickat ut alla inbjudningskort, vart på provsmakning av maten, bestämt menyn, bokat tid hos floristen och för provsmakning av tårtor och även bokat in DJ. Så ingen återvändo för vår del. Vad som har hänt och hur det blev dubbelbokat vet jag faktiskt inte och helt ärligt har jag ingen energi till att tänka på det. Danny lovade att allt är klart för vår del och jag litar på honom. Har så mycket annat också just nu, så mycket att fixa med för examen, diplom, nya jobbet, bostaden, köpa möbler mm. Plus att allting blir dubbelt så krångligt när man bor utomlands och ska försöka fixa allt härifrån. Men men... ska inte klaga! Är tacksam för allt det roliga vi har framför oss! Skrattande
  Förstår att du är extra glad över din klänning, speciellt med tanke på hur jobbigt det blev med din första klänning osv. Men nu är ju det också löst och snart har du din drömklänning hos dig!!!!

 • Äldre 9 May 22:07

  Tjejer, tänkte lägga upp lite bilder här av olika håruppsättningar. La upp dem i en annan tråd men skulle gärna vilja ha era åsikter oxå. Så svårt att bestämma mig!
 • Äldre 9 May 22:08

  Känns som att jag bombar tråden nu men det var länge sedan Mustikka var inne o skrev. Någon som vet något om var hon håller hus?

 • Äldre 9 May 23:24

  Pagnie, förstår precis vad du menar och tror att det kommer bli jättefint! Såg en annan bild som en tjej la upp i den andra tråden som jag fastnade för också. Men jag tänkte ha allt uppsatt fast ha en bit som hänger ner ung som en hästsvans, lite som din andra bild. lite svårt att förklara! men här är bilden  Viola, hur långt har du kommit när det gäller smink och håruppsättning?
Svar på tråden Orientaliskt bröllop