• goli

    Orientaliskt bröllop

    Guess who's baaaaaack!!!! Just det, and I'm here to stay! tills nästa tenta iaf, hahaha!

    har saknat er tjejer, skönt att vara tillbaka!

    Kitkät, grattis till bandet! Inte illa med priset! Bra där!

    Pagnie, ang ditt paraply så gör det inget om det e ihåligt FÖR DET KOMMER INTE ATT REGNA PÅ ER BRÖLLOPSDAG! Inte på min o Kitkäts bröllopsdag heller för den delen.

    Mandis, låter som ni hade jättemysigt o jättekul kvällen innan bröllopet oxå. Kunde nästan se allt framför mig, speciellt delen då ni försöker få 30 iranier att följa regler, hahaha! Ser med spänning fram emot att höra mer!

    MA1, välkommen till vår tråd! För att göra det lättare så kan du hänga på nu o ställa alla frågor du vill, har inget emot att get you up to speed!

  • goli

    Jul o nyår kommer jag o min fästman spendera på varsitt håll. hans familj bor i lund o min i sthlm så det blir sista gången vi spenderar det med våra familjer o ifrån varandra. Hemma i sthlm ska vi ha middag med släkt o vänner, kommer bli jättemysigt! nyår ska vi oxå tillbringa med släkt men då e det vi som ska till dem. träffar inte mina släktingar så ofta iom att vi bor utomlands så jag uppskattar verkligen dessa helger, bra ursäkt att träffa alla nära o kära!

  • goli

    hahaha! jo Pagnie, jag lovar att jag e tillbaka! Igår bestämde jag att jag skulle göra saffransbullar och det tog så sjukt lång tid! Men det blev ganska bra, måste jag säga, så bra det nu kan bli utan kavel, haha!

    åh, härligt med noghl från Iran! Påsar har jag sett men vad hade du tänkt dig för lådor? har du någon bild?
    Kitkät, kommer du ihåg att vi pratade om små små sockerbitar fast som kulor ungefär? det e noghl, det brukar vi dela ut på bröllop i Iran!

    Ringde o pratade med Danny igår och han sa att vi kunde boka tid hos honom närsomhelst för att diskutera och planera bröllopet. Så det var en positiv överraskning, vill helst inte vänta till en månad innan!

    Kitkät, vad gulligt! Jag hade oxå börjat storböla efter en sån tillfrågan med det introt! Ja, jag förstår hur du menar när man har många nära vänner. Det e anledningen till att det känns skönt för min del, har inte så många nära vänner men en massa kusiner jag står väldigt nära.

    Pagnie, ska fixa tilläggskommentarer!

  • goli

    Pagnie, låter som att du har fixat allt nu. är det ngt kvar överhuvudtaget för dig att fixa??? Nä, snart kanske vi måste utesluta dig härifrån, hahaha!

    Det var riktigt söta lådor! Kör på dem om ni gillar dem. Vi kommer nog köra med påsar, det e visserligen mer old-fashioned och så, men det e det klassiska, o jag gillar klassiskt!

    Själv försöker jag hitta en florist som Danny brukar anlita. De heter Sakos blommor men kan inte hitta ngt om dem. har ni hört talas om dem?

  • goli

    Små detaljer räknas! Tycker det är en fin tanke med berlocker. Det e ju sånt som skiljer olika bröllop åt, eller hur?

    Ja, tjejer, ikväll ska jag o min fästman gå på bal! Det är en årlig tradition här att utländska studenter arrangerar en julbal. Har tänkt gå i princip varje år men det har aldrig blivit av för det har alltid varit någon tenta i vägen. Men i år tänkte vi gå... tills info om biljettpriser kom o i år var det dyrare än någonsin. Men för två dagar sedan kom en jättegullig och underbar kompis som pluggar med oss här och överlämnade en tidig bröllopspresent. Nämligen två biljetter till balen! Så snart ska håret fixas o sättas upp o det ska sminkas o jag vet inte vad... Så det ser jag fram emot! Sen fick jag också intubera en patient idag innan operation så det har varit höjdpunkten på mina 6 år här i Polen. Idag är jag lycklig, även om det inte är bröllopsrelaterat... Skrattande

  • goli

    Jadå det var bal med klänning o hela paketet! det var kul, vi stannade inte så länge men det var roligt att komma ut o dansa lite o mingla lite med folk som vi aldrig träffat!

    Pagnie, vad duktig du e! då får du allt ta o lära mig oxå hur man ska ta artärprov. har faktiskt aldrig provat o hoppas på att få göra det snart!

    Kitkät, precis! det e lite mandel inuti med ett sockeröverdrag. Riktigt goda! Men vad är det som har hänt med arbetet?

  • goli

    hahaha, kitkät, tro det eller ej men jag kommer faktiskt ihåg att du sa att du var timanställd. Men det lät lite på ditt inlägg som att du blivit avskedad eller något så jag blev lite orolig! Skrattande Vad kul med resa till Sthlm, när ska du dit? Och har du haft kontakt med Bröllopsarenan? Jag mailade dem för ett bra tag sedan men de har inte svarat. kanske borde ringa...

    Ikväll ska våra föräldrar till Santa Maria och provsmaka maten. Lite spänd o smånervös faktiskt! Vad gör vi om de inte gillar maten? Yikes!!!!

  • goli

    Vad roligt, grattis! Håller tummarna, tjejen!

    Jag pratade precis med föräldrarna och tydligen så var maten helt fantastisk!!! Sååå skönt att höra! O tro mig, våra föräldrar är väldigt kräsna när det gäller mat så när de säger att det är fantastiskt så.... Åhhhh, riktigt riktigt skönt, så nu kan man släppa det iaf.

    hur går det med inbjudningskorten, bestämde ni er för de du lade upp här? Och efter det så kanske det är dags för din klänning? När var det du skulle till sthlm?

  • goli

    när ska ni till panorama för provsmakning då? har ni funderat på det eller pratat med dem på panorama om det?

    ja, jag tycker oxå det var ett jättefint kort.

    Åh, vad roligt med brudklänning! vilken tur du har som har det roligaste kvar, hahaha! faktiskt så är jag glad att jag får pyssla lite mer med klänningen, vill inte att den biten ska vara "över" än.

  • goli

    Pagnie, åh vad härligt!!!! Låter helt underbart! Vad skönt att få slappna av och bara vara... Skrattande O vad gulligt av din sambo att planera allt det där i hemlighet, det är en konst att kunna göra sånt, speciellt när man bor tillsammans oxå!

    Kitkät, det var en request från Pagnie o jag håller med henne eftersom vi 3 har lyckats producera så otroligt många sidor här, hahaha! Ang bröllopsresa så har vi inte bestämt oss än men vi tänkte dra till några olika resebyråer under vårt februarilov när vi båda e i Sthlm och se vad vi kan komma fram till. Antagligen får vi boka redan då. Har du kollat in länken jag bifogade för ett tag sedan för kenzantours? tyckte det verkade bra eftersom man kan köra på avbetalning plus att man har mycket valfrihet kring vilken prisklass man vill ha när det gäller hotell mm. Här är länken igen iaf: www.kenzantours.se/traveloffer.cfm

Svar på tråden Orientaliskt bröllop