• Äldre 29 Nov 18:47
  1408785 visningar
  3377 svar
  3377
  1408785

  Orientaliskt bröllop

  Vad kul, Kitkät! Ja, jag känner igen hans namn, du har nämnt honom innan. visst var han ert förstaval? Grattis!

  Vi har hittat 2 ställen hittills. Det ena heter studioparkway men priset han gav var sjukt mycket 18 000kr! tycker vi iaf! Men då ingår det en massa som vi egentligen inte behöver så vi tänkte träffa honom o pruta lite. Typiskt iranier! fast jag kan inte pruta så jag ska ha med mina föräldrar. min mamma e bra på det o skäms inte alls, hahaha! Sen är det ett annat ställe som heter TaBild o de har sagt 15 000 kr men det e samma sak där, massor som vi inte behöver egentligen. Så vi får se, kommer inte bli ngt tillfälle förrän i februari att åka o träffa dem.

  jag håller med dig, Kitkät! roligaste var ändå klänningen o största lättnaden var att ha lokalen fixad. Med den kändes det som att nu är  det på riktigt, nu ska vi gifta oss!

 • Äldre 29 Nov 18:53

  Mandis, en annan fråga, hur gjorde du med hår o make-up?

 • Äldre 29 Nov 19:18

  Mandis, tack för tipsen! jag funderade själv på allmänmedicin innan just pga att det är så brett område men problemet e att jag föredrar sjukhusmiljö. så jag har funderat mkt på akutmedicin och nu när vi har en kurs i det så är jag helt såld! Akutläkare, det ska jag fan bli! Sen har kära Pagnie oxå gjort reklam för att jobba på akuten, hon e syrra på akuten o tycker det e jättekul.

  Eskilstuna har vi oxå pratat om, har hört fina rekommendationer. Just Katrineholm valde vi bort för att vi inte orkar pendla, precis som du sa, hahhaha!

  Vad roligt, vore jättesnällt om du vill lägga upp bilder sen! Var ligger det här stället bangs och får man fråga hur mycket make-up och håret gick på?

 • Äldre 29 Nov 19:22
  Pagnie skrev 2012-11-29 18:52:44 följande:
  men dom här oskarfoto? är dom bra? jag funderar på att hitta en egen flmare och så men jag vet inte. vad kostar
  dom och vad får man gör det? Goli? Kitkät?
  Pagnie, vi ringde o snackade med han på oscarsfoto vilket inte var det lättaste härifrån med dålig förbindelse o allt. Men han verkade jättetrevlig, inte så jättebra svenska, men väldigt hjälpsam o de har fina foton på sin hemsida. Har du kollat in den? Sen minns jag tyvärr inte vad han sa för pris men han ville att vi skulle komma in på hans ateljé o titta på hans album mm. Kitkät kanske har bättre koll på priset?

  Oftast finns det många olika paket och jag tror att de skräddarsyr efter ens eget behov. men de brukar ställa upp med fotografer för porträttfoton samt filmare för festen osv. Sen kan man få olika album, DVD-kopior av redigerat material osv osv. Men kolla deras hemsida om du inte har gjort det. Och som sagt, priset kan man nog alltid diskutera med dem på plats!
 • Äldre 30 Nov 20:11

  Oooooh my gooood!!!!! Här är man borta ett litet litet tag o vips så har man typ 500 inlägg att ta igen... Hahahaha! Bra jobbat, tjejer! Tycker vi ska försöka slå rekord i vår tråd på BT! Skrattande

  Mandis, otroligt vacker klänning, otroligt vacker plats och OTROLIGT VACKER OCH NATURLIG BRUD!!!! Verkligen strålar om dig på fotona!

 • Äldre 30 Nov 20:12

  Kitkät, ska googla lite nu och se om jag kan hitta namnet på stället! I'm on it!

 • Äldre 30 Nov 21:36

  okej, Kitkät. nu har jag letat o letat o kollat in en massa gator på googlemaps, haha, för att se om jag känner igen ngt ställe. Iaf, tror att jag har hittat den o den heter Bröllopsarenan och ligger på Hornsgatan 87. Den ser inte ut som jag minns den men jag känner igen klänningarna iaf! de har en sida på facebook oxå som du kan kolla in!

 • Äldre 1 Dec 12:47
  kitkät skrev 2012-12-01 01:59:43 följande:
  Tack goli, du är guld! 

  Jag kikade in på deras facebook-sida, men jag tycker inte att någon av klänningarna är särskilt fina. Men om dom kan sy upp där, så är det värt att göra ett besök där ändå. 
  nej, jag tyckte inte heller om deras klänningar men jag tittade på materialet o det var äkta o bra iaf. Designen var inte fin men de kan sina grejer! Du kan alltid maila dem o visa bilderna på de två klänningar du vill kombinera. Om de ger dig ett bra pris kan det vara värt ett besök annars kan du ju bara stryka dem från listan. Tänkte själv maila dem o fråga hur mycket de tar för att sy på ärmar på min klänning. Får se vad de säger!
 • Äldre 1 Dec 12:49

  Igår var jag inne i en polsk brudbutik o beställde en underkjol för ca 400 kr. Kommer om en vecka! Sen tänkte jag att jag alltid kan sälja den vidare på blocket!

 • Äldre 1 Dec 13:54

  hahaha! ja, du det e väldigt sällan jag lyckas hålla mig vaken om nätterna förutom när jag sover till typ halv elva på förmiddagen. Nu sitter vi o tentapluggar så jag ska försöka vara vaken länge..!

  Kollade upp lite priser på just den underkjolen med två ringar o de enda jag hittat kostar typ 700 kr, t o m på nätet. Sen har jag hittat billigare på amerikanska o kinesiska sidor men det kostar ju en del med frakt o tullavgifter. Så därför köper jag härifrån o sedan säljer jag den vidare på blocket eller ngt. Jag bara hoppas hoppas hoppas att det e rätt underkjol till min klänning!

  har du varit inne på brollopsguiden.se? där kan du hitta en massa bra länkar till olika brudbutiker i hela sverige!

  jag har fortfarande inte sett våra inbjudningskort personligen men litar på mina föräldrars smak. ska fixa med dem också under julen! ska bli kul!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop