• Äldre 3 Dec 21:25
  1407544 visningar
  3377 svar
  3377
  1407544

  Orientaliskt bröllop

  tycker de passar jättebra ihop. satt länge o tittade på bilden o försökte klura ut om det var en ring eller två eller tre. Till slut gissade jag på tre, hahaha! så det e väl ett bra tecken att jag trodde att det bara var en? Skrattande imponerande att du lyckades hitta tre som passar så bra ihop!

 • Äldre 3 Dec 21:48

  vad härligt! skönt att pricka av grejer från den oändliga listan, eller hur?

 • Äldre 3 Dec 22:13

  hahaha! ring- check! örhängen- check! ska du inte ha armband o halsband oxå när du ändå håller på? Flört men det låter ju på dig som att du har bestämt dig o det e i princip samma sak som att ha köpt prylarna! vi tjejer funkar så!

 • Äldre 3 Dec 22:45

  then you are all set! själv ska jag bara ha örhängen och kanske armband. Har inte hittat något än men det lär nog fixa sig senare. Ska börja med att fixa klänningen under jullovet, ser fram emot det!

 • Äldre 4 Dec 17:03

  oj oj oj, seriöst flickor! hur ska jag kunna vila upp o återhämta mig från min förkylning när ni sliter ut mig så med alla inlägg jag har att ta igen??? Va? Glad

  vet inte var jag ska börja för nu har jag typ glömt vad ni skrev i förra inläggen så jag börjar med det senaste jag läste. Pagnie, lite svårt att säga utifrån färgerna bara. Finns så många olika nyanser av rosa t ex, vissa passar marinblått o andra inte. Sen hade det ju varit coolt om det var rosa fast i samma modell som de andra. Eller om du ska köra på en helt annan modell, kanske ha liknande färg som de andra. Jag hade nog spelat safe o kört på samma färg men i annan modell. Men jag e ganska safe av mig allmänt! Skrattande Men om du hittar en fin rosa klänning så lägg upp den här så kan vi försöka föreställa de två olika klänningarna tillsammans. Men vad kul att tärnklänningarna är så fina, måste säga att jag e lite avis på dina tärnor, sån klänning vill jag också ha!

  Tänkte oxå på det där med illamående om man skulle vara gravid under bröllopet. Min mamma hade hyperemesis när hon väntade mig o det e jag livrädd för. Hatar att kräkas, känns som att mina inälvor kommer upp eller att jag kommer få upp ngt i luftröret o kvävas till döds. När jag blir magsjuk försöker jag undvika att kräkas ända in i det sista, hahaha! Fråga inte hur!

  Pagnie, vad rolig du e! Du e verkligen yrkesskadad, hahaha! Vet du, jag e sämst på att ta venprover, speciellt från armen. tycker det e läskigt att bara känna efter venen o inte se den. När jag jobbade på geriatriken så stack jag de stackars äldre på handen för att det var där jag kunde se venerna. Gjorde ju mer ont också... men om vi träffas ngn gång så kan du ta med dig lite nålar o rör så kan du få sticka mig!

 • Äldre 4 Dec 17:06

  Kitkät, tack ska du ha! älskar min ring! det e bara en sten på den med ett band som går som en våg genom hela ringen. vet inte riktigt hur jag ska förklara. Funderar på att sätta till fler stenar på varsin sida om stenen jag har nu, ung som ett V, men lite längre fram när vi har råd! Hur ser din ring ut? Ska du ha två ringar?

 • Äldre 4 Dec 17:10

  Pagnie, läste att ni ska ha DJ Poria. Kommer ihåg att jag brukade ladda hem hans skivor via nätet för han hade färdiga mix men jag var inte så överförtjust i låtarna. så om ni har önskemål om låtar, säg det till honom. Har för mig att han har en hemsida där man kan lyssna på hans låtar också. vet inte om han fortfarande har det. du kan nog bara söka på hans namn. Hoppas ni blir nöjda!

 • Äldre 4 Dec 17:30

  va? men ni tar ju allt det roliga ifrån oss! vi har precis gått igenom det där med intraosseösa nålar, verkar skitkul ju! Hahaha! ja, jag håller med, vi suger verkligen på allt det där men det är faktiskt inte vårt fel. Vet inte hur det e med svenska utbildningen men här i Polen har vi skitdålig praktisk utbildning. Och nrä det gäller läkemedel så lär de bara ut t ex 300 mg amiodarone med 1 mg adrenalin om patienten har V-fib. Sen när vi ska göra övningar på dockorna med ngt påhittat scenario o vi håller på att "rädda" patientens liv så säger läraren: jaha, ska ni ge amiodaron bara sådär? Vi står o glor på varandra som stora frågetecken. Typ ja.... O då får vi värsta utskällningen att nä det ska ju blandas med glukos yaddayaddablablabla. Ja, men hur fan ska vi veta det när ni idioter inte lär ut sånt? vill man bara skrika ut hela tiden. Låt mig påminna dig, Pagnie, om att det här är en BRA kurs. puh, du skulle bara veta hur de dåliga kurserna är!

  Förlåt, nu sitter jag o får ut min aggression på kursen här, inte meningen men jag känner så igen mig i allt det du beskriver. Skönt att veta att det inte bara är jag iofs, hahaha! men samtidigt så får jag sån ångest för om mindre än ett år är jag läkare! hoppas bara jag får jobba med söta o snälla sjuksyrror som dig så att jag får lära mig! de polska sjuksyrrorna hatar oss utlänningar!

  Kitkät, förlåt! vet att jag sa att jag inte skulle snacka medicin men du e faktiskt inte här så du får skylla dig själv! var är du, hallå? undviker du mig eller? Glad men det positiva e att du behöver inte ta igen så mkt när du kommer tillbaka. lagom till att jag har gått o lagt mig, hahaha!

 • Äldre 4 Dec 17:37

  hahaha, ja det e sant. alla iranier är DJs. vi e för övrigt fotografer o filmare o stylister o läkare oxå, visste du det? Skrattande det ska nog gå bra, tror jag!

  ja, can you feel the love tonight kanske e lite mer passande än: I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cuz I miss you babe. Ni e ju där med varandra så ni behöver inte sakna varann, hahaha! men håller med, typ början av låten har en jättefin text!

  vi tänkte ha first time ever I saw your face fast med Marcia Griffiths version. Men jag funderar lite på Marvin Gayes Let's stay together. Har du hört den? riktigt skön!

  50 shades of grey låter väldigt bekant men kan inte komma på vilken det är. Do tell! älskar att läsa böcker men det var så längesen!

 • Äldre 4 Dec 18:01

  utbildad frisör också? damn! då kan du ju fixa din håruppsättnin själv ju, haha! eller om du inte blir nöjd med ngn annans, bara att fixa det själv! ja, du passar bra in med skillnaden att du faktiskt e utbildad, men iranier behöver inte vara utbildade, vi bara är! Skrattande

  låter spännande! den ska jag sätta upp på listan! tack för tipset!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop