• Äldre 4 Dec 23:07
  1432802 visningar
  3377 svar
  3377
  1432802

  Orientaliskt bröllop

  Pagnie, en annan låt jag kom på precis är Dooset daram med Omid. Älskar Omids röst! det är en mer dansvänlig låt o kan spelas närsomhelst. En annan låt som e riktigt fin är Parvaz med Arian eller Arian band, lite osäker på namnet.

 • Äldre 4 Dec 23:10

  och med det sagt så måste jag avsluta för min del. ska lägga mig, måste upp tidigt imorgon. Ha det så trevligt här så får vi antagligen höras imorgon! Godnatt på er!

  O Mandis, berätta mer!!!

 • Äldre 5 Dec 15:45
  Pagnie skrev 2012-12-04 23:20:15 följande:
  haha tack. sitter med den där grammatiken nu. usch. ja den var kanske inte det lättaste men något om att döda någon fluga eller något. Men du får gärna översätta.

  en av de första sakerna jag lärde mig att säga var:

  Lilili hozak
  in goft berim dosti
  in goft chi bedostim
  in goft tashte talah
  in goft javabe khodaro ki mide
  in goft mane mane kalle gonde

  hade en till om någon fågel i någon fontän men har glömt hur den gick tyvärr. och hade skrivit upp den men har tappat bort den :( buhu.
  så har du några sådana får du gärna berätta.
  Hahaha! Okej här e översättningen: jag dödade den sexfotade lössdödadnde lusen! make any sense? Skrattande

  Oj, den där hade jag aldrig hört förut! Mycket imponerad att det dessutom var bland det första du lärde dig! Jag tror att den dikten du menar går såhär:

  Lilli lilli hozak
  joojoo oomad ab bokhore oftad to hozak
  in bordesh
  in koshtesh
  in pokhtesh
  in goftesh: ki mikhore?
  mane mane kalle gonde!
 • Äldre 5 Dec 15:49

  Skönt att höra att det är fler än jag som bölar till det mesta! Mandis, vad gullig din man e som gråter o framförallt vågar göra det. Tycker det e så sött när killar vågar visa känslor.

  Hahaha, Pagnie, jag gråter oxå till extreme home makeover! Skrattande vågade inte skriva det förut men nu när du "kom ut" får jag väl oxå göra det!

  Nu ska jag plugga en massa, har jag tänkt! vi kanske syns här senare ikväll. Och Mandis, blir nog lättare att komma på frågor när du berättar saker, så det e bara att skriva allt om ditt bröllop när du har tid!

 • Äldre 6 Dec 16:50

  hej tjejer! hopppas ni har det bra hemma i Sverige trots ovädret. Själv skulle jag DÖDA för lite snö, vi har ingenting här! Älskar snö, tycker det e jättemysigt, speciellt i december. Blir mycket mer juligt då!

  Kitkät, du kanske kan be att få smaka på en med gräddtopping innan du bestämmer dig? Borde inte vara så svårt för dem att göra två st. så kan du o fästmannen besluta er utifrån det! Och ja, du får jättegärna ge oss adresserna på de underklädesbutiker du hittade! Skrattande

  Pagnie, jag la oxå ner fb ett bra tag men sen skaffade jag det igen. Var för många diskussioner ang vår examensfest mm så det blev ju en bra ursäkt, hahaha! Men man återvänder alltid till fb.... Glad

  jag ska försöka vara aktiv men jag har praktiskt och teoretiskt prov i akutmedicin imorgon o på tisdag har vi vår stora onkologi-tenta. Så ni får förlåta om jag inte e här så ofta, men lovar att ta igen det efter den 11e!

  Nu ska jag plugga! kram på er!

 • Äldre 7 Dec 19:27

  hej tjejer! puh, nu var akutmedicinen avklarad o det gick bra, tack ska ni ha! lite tråkigt faktiskt, hade så kul o det var en riktigt bra kurs.

  Förra veckan beställde jag en underkjol, om ni kommer ihåg? Idag gick jag o hämtade den o var så glad och så fort jag kom hem slet jag upp plastförpackningen o provade den. O vilken besvikelse!!! kände mig grundlurad! den var så dålig o det e så tråkigt. ringarna var typ plaströr o den står helt snett när jag har den på mig. o ringarna e inte tillräckligt stabila för att bära upp min klänning. meningen med underkjol e ju att man ska kunna röra fötterna fritt o så. men när jag försökte gå i den så kom jag åt ringarna hela tiden, alltså slog fötterna i o så ska det ju inte vara? lite ledsen faktikst men det  får väl bli en dyr underkjol från sverige. men det kommer det att vara värt om det blir en bra underkjol?

  Pagnie, grattis till ringarna! vad kul! 5000 kr... kan du få mycket annat för nu!!!

  Kitkät, tycker det e ett jättefint kort. Och jag förstår varför ni vill ha ett aprikos band men jag tycker att det e jättefint med det turkosa bandet också!

 • Äldre 8 Dec 17:55

  hej tjejor!

  Kitkät, tror inte ett dugg på att du inte är pysslig av dig, för det har du redan bevisat att du är! Skrattande plus att du har gett mig massor med tips om det där med såpbubblor; band o etiketter o sånt. Tack för det!

  Pagnie, skönt att komma hem tidigt. Det är fördelen med att jobba, tycker jag. Förutom att man tjänar pengar då! Men att när man väl kommer hem så kan man släppa allt. Sitter o repeterar föreläsningar inför onkologi-tentan, så sjuuukt tråkigt! men bara 3 dagar kvar, det ska gå!

  Jag gick tillbaka till butiken idag för att lämna tillbaka underkjolen. hon försökte övertyga mig om att det skulle lösa sig om hon la in förstärkningsringar. Men materialet är fortfarande skit. Jag sa till henne att det var dålig kvalitét och att ringarna var helt osymmetriska och hon påstod att det var ett original. tror jag inte ett ord på! om jag skulle ta på mig klänningen över den underkjolen skulle hela den gå i bitar. förresten var det inte alls samma underkjol som den hon visade mig i katalogen. hade hon haft den i butiken så hade jag ju sett direkt vad det var för material. jaja... inte så mkt att göra åt det nu.

  Längtar till jullovet, vet att jag tjatar om det, men det ska bli så otroligt skönt att komma hem till Sverige. rena toaletter, inget piss eller mensblodsrester, rent kök, mysig familj o julstämning. helt seriöst, gick in i köket idag o det luktar som att någon har tillagat bajs. jag skojar inte. så sjukt vidrigt! om ni någonsin kommer i kontakt med svensktalande läkare som har pluggat i polen, ge mig deras namn så kan jag varna er i förväg. finns riktiga idioter här! Igår satt vi o förberedd oss inför den praktiska tentan i akutmedicin och då vände sig två tjejer till mig och frågade: men hur vet man om patienten har puls? WHAT???!!!! ååååh, säger jag bara!

  Pagnie, har du fått veta ngt mer om vad som händer under stockholmsresan? Jag e oxå nyfiken ju!

  Kitkät, hur går det med sökandet efter den perfekta cupcakes-tårtan?

  Och Mandis, var håller du hus någonstans?

 • Äldre 8 Dec 18:07
  Pagnie skrev 2012-12-08 18:02:55 följande:
  det har du rätt i. nu är jag hemma i alla fall och har det skönt. dock väldigt trött. men men.

  det där kommer du klara galant. det tvivlar jag inte på.

  Nope får inte veta något förän vi är där. är sååå spännande. men nu är det bara en vecka kvar. fan vad jag räknar ner till allt nu då. Fan vad mycket som jag vill ska hända.
  hahaha! fan vad jag håller med dig! jag har oxå massa nedräkningar. ibland tänker jag att jag verkligen missar nuet eftersom jag sitter o tänker på det som ska hända i framtiden. dåligt, egentligen. får inte glömma uppskatta det man har ju!
 • Äldre 8 Dec 18:25

  hahaha! you and me both! kanske ska dra till vegas o gifta sig o sticka hål i kondomerna? Skrattande

 • Äldre 8 Dec 18:42

  tycker jag inte. själv är jag lite mer kortsiktig nu. vill att onko-tentan på tisdag ska vara över så jag kan börja tänka lite på bröllop. är det för mycket begärt? Skrattande

Svar på tråden Orientaliskt bröllop