• Äldre 2 Dec 14:21
  1408881 visningar
  3377 svar
  3377
  1408881

  Orientaliskt bröllop

  hahaha, så fort man e borta så börjar ni prata bakom ryggen på mig... så typiskt! men skönt att det inte var så mycket att ta igen, förutom skitsnacket då!

  vet ni tjejer, pepparkakorna blev totalt misslyckade! det vart inga pepparkakor alls, typ vita runda brända ting... blev alldeles för mycket mjöl o så blev det med adventsfikat. Får nöja oss med julte och lite toffifee till. Men skam den som ger sig. Ska göra nytt försök efter min tenta o då ska jag försöka baka lussekatter oxå, hahaha!

 • Äldre 2 Dec 17:02

  hej flickor! kommer tyvärr inte kunna hålla er sällskap då, ska upp tidigt imorgon o har lektion ganska länge. dessutom är jag sjuk, har jobbig hosta hela tiden o svårt att sova på nätterna men behöver nog vila. Så jag förlåter er om ni snackar bakom ryggen på mig igen, det e okej. Skrattande

  just nu längtar jag såååå mycket till jullovet, ska bli så skönt att komme hem till familjen o äta en massa julmat.

  Kitkät, fortsätt kolla på Grey's, den e fantastisk! Och Pagnie, ja det kom ut ett nytt avsnitt i veckan!

  Nästa måndag tänkte vi ringa till Danny (Santa Maria-snubben) o påminna om att mor o svärmor kommer på provsmakning. Undrar lite hur ni har det med kontakten med dem som ska fixa era bröllop, har ni regelbunden kontakt med dem? Är de bra på att svara på era frågor eller dissar de oxå er som Danny gör med oss?

  Pagnie, har du bestämt vad du ska ha för underkläder till brudklänningen än?

 • Äldre 2 Dec 20:15

  Kitkät, tycker absolut du ska vara på dem o kolla upp stället som ska fixa din cupcakes-tårta. Som du säger, skulle du bli missnöjd måste du ha tid att kolla upp annat. När vi ringer Danny nästa gång ska jag passa på att fråga hur långt innan vi ska bestämma blommor, tårta mm. jag vill helst inte vänta till en månad innan, kommer vara så mkt annat att fixa då, vill ha det mesta klart o bestämt. Jag känner att jag inte riktigt har koll på saker o ting, det e svårt att tänka på allt när man ska boka lokal, då e det mest datum o sånt som oroar. Men jag behöver veta lite mer vad som gäller o vad det finns för alternativ för att vi ska kunna bestämma om dekorationer, blommor, färgtema mm. Tycker inte om den här känslan! Dessutom måste vi bestämma NÄR vi ska bestämma, hahaha krångligt, jag vet, så att vi kan boka flygbiljetter i förväg. Vissa perioder är det riktigt dyrt att flyga mellan polen o stockholm.

  Pagnie, du har helt rätt ang killarnas "hjälp" med underkläder. Det får vi nog ta tag i själva, hahaha. Men jag tycker samtidigt det e gulligt av dem eftersom de försöker vara taktiska, tror jag, o menar att vi ser bra ut i vad vi än har på oss. Men jag tänkte typ ett sexigt nattlinne, för om man inte orkar med ngt annat än att sova på bröllopsnatten så kan man alltid vakna i samma sexiga nattlinne o ta igen det på morgonen istället! Skrattande men om man ska komplicera till det med ngn korsett eller whatever, kan det bli obekvämt att sova i alt. inte ge samma stämning om man vaknar på morgonen o ska skynda o sätta på sig setet igen osv. Svårt att förklara hur jag tänker men jag hoppas att du förstår!

 • Äldre 2 Dec 20:17

  Kitkät, hur gick det igår? Hittade du ngt bra på bröllopsguiden? Ska plugga lite till o sen tänkte jag kolla lite frisörer, make-up artister o kanske lite hotell för bröllopsnatten!

 • Äldre 2 Dec 21:47

  Tjejer, var inne på bröllopsguiden o hittade en bra länk till en resebyrå som erbjuder sköna resmål o väldigt bra paket. Man kan även köra avbetalning. Kolla in den här:

  www.kenzantours.se/traveloffer.cfm

  de har delat in resorna efter teman, kolla bröllopsresorna, har med ung pris mm

 • Äldre 2 Dec 22:04

  Tråkigt att sitta här själv ju... o snart måste jag lägga mig! Är man gammal o gaggig så e man! Flört

  Ni som letar efter skor, eller Pagnie har väl hittat sina, men har ni kollat bröllopsguiden?
  www.brollopsguiden.se/foretag/accessoarer_och_skor

 • Äldre 3 Dec 15:54

  hej flickor! nu har jag suttit o läst era inlägg så jag håller mig uppdaterad på vad som sker. Pagnie, riktigt härlig kille du har hittat där! Vad gullig han e! O cilket underbart frieri. När du skrev om frieriet kom jag på att det har jag aldrig frågat er om, hur ni blev friade till.

  Jag o fästmannen diskuterade om det skulle bli ett överraskningsfrieri men det blev ett traditionellt persiskt frieri istället. Blir ju inte mycket till överraskning när man pratar om det jämt, haha! Men jag ville gärna att våra föräldrar skulle vara involverade så han o hans föräldrar kom hela vägen från Lund till Sthlm över en helg o bad om min hand. Det var en helt underbar dag, allt klickade vädermässigt plus att våra föräldrar klickade oxå. Det var jag mest orolig över eftersom det var första gången våra föräldrar träffades.

  Kitkät, hur gjorde ni?

  Vill bara säga till i förväg att jag kanske inte kommer vara så aktiv i skrivandet idag. E jättesjuk så tyck synd om mig! Kraxar som en kråka när jag försöker prata och hade feber inatt, har inte sovit många timmar. Och nu e jag helt slut efter att ha skrivit detta!

 • Äldre 3 Dec 20:24

  haha, tro mig, Pagnie. Vill inget hellre! Jag e bara så otroligt trött o seg o när hjärnan känns som äppelmos är det inte så kul att tentaplugga heller. Har suttit med samma artikel i 3 timmar nu o försökt ta mig igenom den. det värsta är att när jag väl har lyckats så kommer jag inte komma ihåg någonting! Kräks men försöker iallafall!

 • Äldre 3 Dec 20:39

  haha, joooo erkänn nu... du bara sitter här dag ut o dag in o hoppas att jag ska logga in o skriva ngt till dig! Flört

  vad hände där egentligen? okej nu rör jag ihop det helt. men skulle inte du ha 3 ringar? eller e jag helt borta? bilder, bilder, bilder! vill se! Skrattande

 • Äldre 3 Dec 21:01

  Vad fin, Pagnie! År det bara jag eller är det tre ringar på bilden? Tycker om den blåa stenen, speciellt!

  en bild på min ring  har tyvärr ingen bättre bild än denna. i och med att vi tillhör stenåldern så har vi  inga flashiga mobiler än heller så man bara kan knäppa lite bilder o trolla fram dem på skärmen. Men bådas ringar är väldigt enkla, vitt guld, och min har en diamant. ena halvan av ringen är matt o den andra halvan slät. vi ville båda ha lite enklare ringar eftersom vi inte är mycket för bling bling. hade tänkt att ha en till ring för vigseln men tror att jag istället vill ha på lite fler diamanter på min förlovningsring istället, ungefär så det formar ett V. då blir det lite mer bling åtminstone!
Svar på tråden Orientaliskt bröllop