• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    Ja jag tycker oxå det ser finare ut med dukningen med ett häfte på varje plats.

  • afturelding

    Nu är jag hemma från Italien igen!

    Vigselförrättaren hade ringt medans jag var borta, och sambon hade väll inte så bra koll som han borde ha.. Men vi skulle höra av oss i nästa vecka igen.

    Jag hittade smycken i alla fall. Bärnsten får det bli :) Och min klänning är snart klar!  Angående festhäften så delas dem på dem personer.

  • Annica70

    På fredag är det dags för provsminkning . Eftersom jag inte sminkar mig så ofta ska det bli kul och se hur det blir. Jag ska inte ha så mycket smink men vill att det ska hålla hela dagen. Hur gör ni med sminket?

  • Moignon

    Vi ska ha pysselhelg och försöka få ordning på festhäftena, vigselprogram, bordsnummerskyltar osv osv i helgen. Blir 1 per person även för oss. Ska träffa prästen med så kan vi spika vigselprogrammet ordentligt. Vad kul Annika med provsminkningen! Vill man ha fina kort är det bra med lite extra smink med, ska se till att sambon får lite han med för att slippa blank panna. :) Jag kommer inte ha någon provsminkning men ska fixa håret veckan innan så då spikar vi nog alla detaljer tillsammans. (Hon ska sminka)

  • Miss JH

    Vad kul med provsminkningen Annica! Hoppas det blir bra. Min ena tärna ska sminka mej så vi kommer provsminka 2 dagar innan bröllopet när hon kommer ner. Så vi ser att vi får till det som jag vill ha det . Idag blev sambon kidnappad på svensexa nr 2. Grabbgänget kom och tog honom 10 i fm. Han blev rätt paff då han trodde att han redan haft sin när jobbet tog honom. Men han blev väldigt glad . Nu väntar jag bara på min hippa som jag räknat ut kommer bli denna eller nästa helg. Har alla här haft sina hippor redan???

  • JochP

    Jag har inte haft någon möhippa, vet inte om jag får någon heller eftersom mina närmsta vänner och systrar bor så långt bort. Vi får väl se om det är någon här där jag bor som vill hitta på något med mig.....

  • Annica70

    JAg får tyvärr nog inte heller någon hippa. Det hade varit roligt . Men dom flesta bor en bit ifrån och är utspridda så vi får helt enkelt ha väldigt kul på bröllopet

  • Marjasinus
    JochP skrev 2013-06-06 20:22:34 följande:
    Jag har inte haft någon möhippa, vet inte om jag får någon heller eftersom mina närmsta vänner och systrar bor så långt bort. Vi får väl se om det är någon här där jag bor som vill hitta på något med mig.....
    Om du vill ha en möhippa tycker jag din m2b borde engagera vänner på hemmaplan om sådant inte redan hänt.
  • Kroatien2013

    Har knappt skrivit i denna tråd, men följt den. Gifter mig utomlands den 24/6 så på en måndag. Om några dagar reser vi ner o (nästan) allt är klart. Eller ja, det blir hektiskt därnere tills allt är fixat. Lycka till den 29 tjejer!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013