• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    Vad kul att du blev så nöjd med ringarna jochP! Här börjar det mesta bli klart. Lite småfix kvar i veckan som kommer. Och sista veckan ska vi köpa alkoholfritt, snacks, korv och bröd, sallad och present till toastmaster ( alla andra presenter är klara ). Känns inte riktigt verkligt att det bara är två veckor kvar!!! Och det känns som man missat något när det är så lite kvar att fixa. Konstigt nog har alla mina bröllopsnerver lagt sej och jag har istället blivit väldigt lugn. Känns som det skulle vara tvärtom .

  • Annica70

    Nu är det bara en vecka kvar . Har bakat kuvert bröd idag. 100 st hjärtformade som vi ska ha till maten. Det mesta är fixat nu är det bara maten kvar som ska inhandlas nästa vecka och sen frissan, hämta klänningen mm. Å om en vecka är man fru

  • Annica70

    Marjasinus: Vad är det för etiketter ni ska ha på. Något ni beställt?

  • Annica70

    Jag tycker mína bröllopsnerver börja komma nu Miss JH skrev 2013-06-14 22:30:11 följande: Konstigt nog har alla mina bröllopsnerver lagt sej och jag har istället blivit väldigt lugn. Känns som det skulle vara tvärtom .

  • Marjasinus
    Annica70 skrev 2013-06-15 21:06:07 följande:
    Marjasinus: Vad är det för etiketter ni ska ha på. Något ni beställt?
    Ja dom är köpta på ebay
  • Annica70

    Ok med en egen text på då. Va fint att ha egna etiketter, Lägg gärna upp bild

  • Moignon

    Har provat klänningen igen och nu är det dags att sy i riktiga tyget!! Det kändes fantastiskt bra när jag satte på mig den...! 

    Vad kul att det kändes så bra med ringarna JoP, själv går jag och väntar på att få våra... vill ha dem nu! Har graverat och putsat sambons, graverat min vigselring och putsat förlovningsringen.

    Var in till stan och handlade massa grejer som vi ska ha på toaletterna. Det roliga är att jag glömmer att köpa tvål... men, men, får bli en runda till.

    Ska ge mig på och göra en egen hårprydnad med hjälp av ett billigt diadem och sidenband och trälim (ett knep från min syster). Ska bli spännande att se vad jag lyckas få till. :)

    Det var till att ha varit duktig och bakat Annica! Mamma ska baka vårt bröd, men blir nog inga hjärtan! 

  • Miss JH

    Det går verkligen fort för dej nu Annica! 6 dagar kvar bara ju . Vi andra har 13 dagar kvar och det känns som tiden fram till den 29 kommer rusa iväg. Kul att sy sin egen klänning moignon. Du får lägga in bild sen när du är klar. Vi fick bästa överraskningen av svärfar idag. Vi har ju lånat ihop 3 tält som vi skulle sätta ihop på bröllopsdagen där vi ska ha middagen och festen. Problemet är om det regnar kommer det ju läcka in i varje skarv och vi hade inte kunnat sitta där. Men idag sa han att han ska köpa ett tillräckligt stort tält som vi kan ha istället så behöver vi inte bry oss om regnet. Känner verkligen att jag har världens bästa svärfar just nu

  • SamuelCazandra

    Hejsan!
    Jag och min man ska gifta oss den 3 Augusti :)
    och har igentligen inte planeat klart något.. PANIK!!! heheh men det är ändå kul!
    Vi har iaf en vigselförrättare, en lokal, en fotograf, en bil bokad, hotel rum till bröllopsnatten och vår smekmånad bokad :D men inget till själva vigseln eller festen!  

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013