• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Marjasinus
    Annica70 skrev 2013-06-15 21:17:57 följande:
    Ok med en egen text på då. Va fint att ha egna etiketter, Lägg gärna upp bild
    Ja med egen text i vårt färgtema. Jag ska göra det men insåg att jag måste ta med ettiketterna till jobbet och skära dom i skärmaskin innan vi kan sätta fast dom, så gör det imorgon.
  • Marjasinus

    Idag kan man se långtidsprognosen på klart.se ända fram till 29/6. 20 grader varmt och 0,3mm regn kan jag helt klart stå ut med :)

  • Jessica B

    Insåg imorse att det är nästa vecka bröllopet är! Och för första gången blev jag nervös... Tror vi har koll på det mesta, bara lite inköp av snacks och läsk att köpa. Men känns som man glömt/missat något. Eller om det är nerverna som spökar.
    hur har ni det? Hur känner du dig, Annica70? Väldigt nära för dig nu. skall hålla tummr och tår att allt går bra för er!

  • Miss JH

    Ja det är galet nära nu Jessica ! Idag kom tärnornas presenter, de var jättefina. Imorgon kör vi och köper tältet med svärfar och sen när till mamma i stugan och detaljplanerar för bröllopet. På onsdag kommer han som ska spela på vår vigsel hem till oss, och spelar igenom låtarna. På torsdag ska jag köpa toakorg med innehåll, korg till såpbubblorna, canvastavla till bordsplaceringen och zinktunna till öl/cider.

  • JochP

    Hej alla! I lördags blev jag överraskad när mina älskade vänner dök upp kl 8 på morgonen och kidnappade mig. De hade ordnat så fin möhippa för mig med cowboytema. Så det var line dance och femkamp på dagen. På kvällen choklad- och vinprovning följt av drinkar i solen med världens finaste utsikt. Kvällen avslutades med trerätters middag på Dalecarlia i Tällberg. Vi sov över där också och på söndagen var det frukostbuffe och spa som gällde. En helt underbar helg och jag blev så glad att kompisar från när och fjärran hade kommit. Nu är det sista rycket inför bröllopet. Mitt stora gissel är klänningen som svärmor håller på att sy in åt mig. Vid provningen igår kändes den lite för trång upptill så hon får sprätta upp och sy om. Nervös att den inte ska bli bra....

  • Malaina

    Min blivande hade svensexa i lördags, trots att vi visste om det var det sjukt nervöst! jag visste även om de aktiviteter som skulle göras och att han skulle sova borta! VIlket jag fick tjata på hans kompisar för att få veta! Jag är en människa som är så sjukt orolig av mig så han som ordnade allt fick ge med sig tillstlut;) Vilket jag är jätte tacksam för! Jag fick planera upp hela min egen dag för att slippa vara så orolig, vilket blev kanon, var med vänner och drack vin till 4 på natten, och två av dom sov över med mig ocskå!!! 

    låter som om du haft en jätte bra möhippa JochP härligt:) 

    Det är mycket småfix och jox kvar nu som vi kämpar för att få klart denna vecka för att inte behöva känna oss stressade nästa vecka! :D  

  • Marjasinus
    Malaina skrev 2013-06-18 13:59:56 följande:
    Min blivande hade svensexa i lördags...
    Vad är det att vara orolig för?
  • Malaina
    Marjasinus skrev 2013-06-18 14:11:39 följande:
    Vad är det att vara orolig för?
    Ja det kan man ju fråga sig:P Jag var orolig över alla möjliga olika saker, som jag samtidigt visste inte skulle hända, några av dom iaf!:P Och jag hade kompisar som sa att det inte är någon fara, jag försökte intala mig själv det hela tiden också:P 
    Men sån är jag... och våra kompisar älskar att retas med mig dessutom å då blir det värre! (jobbar på det hela tiden;)) 

    Rädd att han skulle bli för full å må dåligt (vilket han aldrig brukar bli så), rädd för att dom sku lämna han nånstans (naken eller inte), rädd för att dom sku raka av han håret, rädd för att dom sku färga hans hår, rädd för att han sku skada sig när han åkte längdskidor i ett sandtag...!;P Ja bara några av sakerna jag eldade upp mig för innan hans svensexa! Men självklart gick den jätte bra och han kom hem seg å glad på söndag med träningsverk till tusen och blåmärken över hela kroppen från paintballen! :)  

    Som sagt jag jobbar på detta hela tiden för att få det att bli bättre:) jag vet att jag har problem! 
  • Miss JH

    Ikväll var vi och köpte partytältet och levererade det till stugan. Passade också på att gå igenom massa detaljer med mamma så nu börjar det mesta falla på plats. Imorgon ska jag skriva shoppinglista på det sista som behövs handlas och listor på vad vi behöver ta med oss. Plus att han som ska spela på vigseln kommer hem till oss och spelar igenom låtarna och jag ska träna på låten jag ska sjunga. Lite nervöst . På torsdag blir det shopping. Sen tar vi en paus över midsommarhelgen för att köra sista rycket de sista dagarna sen innan bröllopet.

  • Annica70

    Jodå det känns att det inte är så lång tid kvar. Börjar bli lite nervös när jag tänker på det. Men har koll på det mesta. Var hos frissan idag och blev fin i håret. Kort och blond . Handlat den mesta maten som ska lagas på midsommar afton. Känns bra . Men  det är bara 3 dagar kvar!!  

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013