• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Moignon

    Ska städa av lägenheten idag, massa folk som ska husera här i helgen. :) sen ska vi skriva några lappar och handla de sista grejerna. Imorrn blir det familjemys med grillning hos sambons föräldrar. Ska baka en ägg, nöt och chokladfri cheesecake med. Och slutföra de sista festhäftena. Snaaart! :)

  • Annica70

    Hoppas att ni alla får en underbar dag.. Det var min ..


    Lycka till alla

  • JochP

    Iiih, snart snart är vi gifta! Är så förväntansfull! I morgon kommer första gästerna som ska bo hos oss, mamma, syster, systerdotter med pojkvän. Sen fortsätter det droppa in folk. Det är nio personer som ska sova hos oss. Tur vi sover på hotell på lördag. Idag har jag städat huset hela dagen. I morgon blir det handling av det sista. Kram på er.

  • JochP

    Nu börjar jag bli nervös! Allt känns så overkligt. Det är folk överallt och det händer så mycket hela tiden runt omkring oss. Idag ska vi till festlokalen och duka och dekorera. Jag måste fråga er som gifter er borgerligt, ger ni något till vigselförrättaren som tack? Kom på att man kanske borde det, men jag vet inte hur man brukar göra.

  • Miss JH

    Ja nu är det nära. 1 dag kvar!!! Höll på att fixa hela dagen igår och idag ska vi duka mm. Håller med om att det är en overklighetskänsla över alltihop nu. Ska bli så galet kul imorgon!

  • Malaina

    Oj oj ja nu är det nära!:) Men dukningen är klar nu, känns bra och nöjda är vi! Nu har vi kvar att träffa de som ska vara i köket och gå igenom det sista med dom!
    Jag önskar er alla en kanondag i morgon och lycka till!:)
    Bjuder på två bilder från dukningen! :) 



     


  • Moignon

    Idag har vi jobbat och avslutat med en fantastisk middag med de närmsta. Imorrn är det dags! Lycka till alla!

  • Marjasinus

    Vi blev gifta!!! Nu sitter vi på tåget på väg på vår första bröllopsresa av två. Barnet är lämnat hos farmor och vi ska ha 5 härliga dagar på Mallorca. 

    Bröllopsdagen blev verkligen helt perfekt. Den största katastrofen som inträffade var att det saknades tårtspadar så vi fick skära tårtan med osthyvel - det är ganska okej i sammanhanget :)

    Jag ska skriva en längre berättelse och slänga in lite bilder också så småningom, nu ska jag bara njuta tillsammans med min nya fru! 

  • Heobea

    Vi blev också gifta! Helt otroligt! Vi har slitit hårt sista veckan, så hårt att ja, eh, vi glömde nog bort att tänka på slutet. Hehe!
    Det blev inga större missöden alls faktiskt, mer än att vi försov oss igår, en timma. Men då får man jobba mer effektivt efter istället. Visst, cateringen hade glömt att mära upp vissa lådor osv. Men ja, shit happens. Det löste serveringspersonalen finofino.

    Idag är vi rätt stukade an man nog säga. Sov kansk 3h i natt och har röjt i hela bygdegården idag. Sedan lunch med tjocka släkten. Nu ska vi nog påbörja projekt inskottning i lägenheten. Dvs, hitta igen oss själva och våra saker. Tror inte ens att jag vet var tandborsten finns.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013