• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Heobea

    Här har vi shoppat sprit för en större förmögenhet, eller ja, eh, två kundvagnar senare. Kan säga att vi fick många kommentarer om: äre fest elle..... Min pappa lär dock få sig en chock när han kommer hem från sin jobbfest ikväll för vi har belamrat ett av deras rum med all sprit utan hans vetskap. Väntar glatt på sms:et ikväll.... hehe

    Annars har jag syförbud från ortopeden eftersom mina muskelfästen är så galet inflammerade vilket inte är så himlans smidigt eftersom jg har tre sömmar kvar på klänningen. Men det ska nog lösa sig.

    En annan fråga, jag har just insett att jag är gravid! Tack vare en klok människa på apoteket som säger till mig: du får absolut inte ta dessa mediciner om du är gravid, så säkerställ det innan du tar första tabletten fick jag lite lätt panik. Köpte med mig ett test hem och det visade ett starkt plus, på typ 3sek. Så hur fan gör man för att dölja det med alkohol på bröllopet? Funderar på att ta och berätta för toastmastern som är min allra bästa vän. Hon får en flaska vin vi fyllt med flädersaft istället (ettiketten ska sitta kvar) som hon kan fixa fram till oss (som att hon vill serva oss med vin liksom). Bubblet får hon också ta till oss. Ingen skulle nog tänka på det eftersom hon själv är gravid, blir som att hon tar till sig. Oavsett, knepigt. Vill liksom inte att alla gäster ska veta men skulle de se att jag inte dricker bubbel blir de nog jäääävligt misstänksamma.... aja, det löser sig.

  • Moignon

    Men grattis heobea! Är det första barnet? Vilken bröllopspresent! Det är nog skönt att prata med toastmastern! Tråkigt med syförbud dock... :(

  • Heobea

    Tack kära vänner!
    Ja första barnet, galet oplanerat och otajmat. Glömde någonstans i förvirringen bort att antibiotikan jag fick mot ett infekterat sår slår ut ppiller. Hehe! Men det gör inte det hela mindre välkommet.

    Syförbudet kan jag leva med, har iof tusen syprojekt i tanken men de får vänta. Har sytt så mkt sista tiden att jag bara vill kräkas på det.

  • Marjasinus
    Heobea skrev 2013-06-19 21:16:43 följande:
    Så hur fan gör man för att dölja det med alkohol på bröllopet?
    För det första så grattis :) Och för det andra så om ni bara "förklär" bubblet och måltidsdrycken så är det nog rätt lugnt. Det är många brudpar som tar det rätt så lugnt med drickat för att få uppleva hela sitt bröllop, så dricker du cola/vatten senare på kvällen under dans/fest så behöver det inte vara något som drar uppmärksamheten till sig direkt.

    Sen fattar dom väl kanske ändå om några månader om allt går som man får hoppas.
  • Miss JH

    Shoppat snacks, toakit och lite annat smått och gott idag. Blir till att komplettera det sista på söndag och torsdag som alkoholfritt, grönsaker, sidenband till festhäftena och canvastavla. Sen är allt sånt fix klart inför bröllopet. Skönt. Kan inte riktigt få in att det faktiskt är nästa helg som vi gifter oss!

  • Miss JH

    Vill önska er alla en härlig midsommar. Idag blir det en paus från alla bröllopsbestyr och vi åker till vår andra stuga i Blekinge där vi firar med vänner och lite familj på sambons sida. Och imorgon är det dags för dej Annica . Du lär ha fullt upp idag. Lycka till imorgon.

  • Miss JH

    1 vecka kvar !!! Om en vecka är vi gifta... Nu börjar alla slutförbedelser.

  • Moignon

    Hoppas ni hade en trevlig midsommar, det hade vi!

    Nu ska det som sagt slutføras! Ska få ordning på alla festhæften idag ær tanken. Får se om vi hinner lite annat pyssel med.

    På tisdag ska vi genrepa med præsten och så ska jag till min syster før att hon ska kunna sy och prova klænningen det sista!

    Tænker på dig Annica idag, hoppas ni får en fantastisk dag! Ser fram mot att høra om det efteråt. :) 

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013