• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • JochP

    Sitter och fixar med festprogrammen så här på lördagskvällen. Lite trådigt, men det ska nog gå att få ihop. Jag tycker det är rätt kul med pyssel.

  • Jessica B

    jag trodde att allt var över med överraskningar eftersom jag blev kidnappad förra helgen... Så jag har gått runt hela veckan och sagt att nu kan man börja lita på folk igen, hahaha. Men nej, så var det inte... 15 minuter innan jag skulle sluta jobbet kommer 8 av mina kollegor och ställer sig vid min plats och säger att jag skall stänga av datorn och avsluta det jag gör för vi skall iväg. Så medan jag avslutar jobbet så sätter de på mig en tiara, slöja och en mindra vacker kjol. 
    Då var det dax för Möhippa nr 2! Men det var en underbar dag. Vi alla åkte ut till Marstrand och drack bubbel på bryggan och satt och tjötade. Sedan gick vi till Marstrands Havshotell och badade badtunna på altanen där och drack öl och hade det gött i solen. Sedan åkte vi över till Marstrandsön och hem till ena kollegan som hade gjort trerätters och jättefint. Hon hade luskat ut under veckan vad jag ville ha. Hon "råkade" ha med en receptbok till jobbet som vi hade kollat i och varenda sak som jag hade pekat på i boken hade hon fixat, så härliga kollegor man har.
    Nu har nedräkningen börjat på riktigt! Snart är det dax! Skall ha möte med våra toastmasters idag så vi får gå igenom lite saker.


    JochP skrev 2013-06-01 22:31:31 följande:
    Sitter och fixar med festprogrammen så här på lördagskvällen. Lite trådigt, men det ska nog gå att få ihop. Jag tycker det är rätt kul med pyssel.
    Hur går det med ert festhäfte?
     
  • Miss JH

    Härlig överraskning Jessica! Vi blev klara med vigselhäftena igår. Skönt. De blev riktigt bra faktiskt.

  • Marjasinus

    Sista svarsdatum var igår och vi fick väl tyvärr några som sade nej som jag ändå hade tänkt skulle komma. Spännande är att det är nästan bara släkten som tackar nej medan kompisarna far land och rike kring för att vara med på både möhippa/svensexa och bröllop.

    Men skönt att ha listan spikad så man kan börja meka med bordsplaceringen. Nästa lördag har vi planeringshelg med toastmasatrarna. Hur mycket låter ni era toastmastrar styra/planera? Vi var på ett bröllop igår där toastmastern hade styrt upp hela vigselcermonin och hela middagen utan egentlig inblandning av brudparet. Våra toastmastrar kommer att komma till ett dukat bord med idéer och det mesta redan uppstyrt. 

  • Malaina

    Nu har jag varit hos min kompis och gjort provuppsättning!!! Jag är jätte nöjd och glad, får låna hennes löshår som passar perfekt! Har från början varit skeptisk till löshår då jag känt att jag vill vara mig själv, dock så klippte jag mig jätte kort för snart två år sedan. Och sen har jag klippt mig någon gång och har bara sparat sen vi bestämde att vi skulle gifta oss, alltså för ett år sedan. Har alltid vela ha långt hår närjag gifter mig, hade ju inte planerat bröllop då jag klippte mig! :) Trivs dock o kort hår också! 

    Vigseln tycker jag inte toastmaster har något med att göra! :) Men är ju såklart min uppfattning. Sen vill jag styra ganska mycket i övrigt, gör ju festhäftena själv vilket jag hört att värdpar brukar göra. Men vi vill göra det själv. Sen tog vi upp saker vi absolut inte vill göra på vår dag när vi hade möte med våra toastmasters, sa även att de ska planera för iaf en aktivitet för oss. Kan ju finnas andra som planerat saker så får se vad man hinner med! Men allt ska ju anmälas till toastmasterna och dom vet vad vi inte vill ska hända så då säger dom det. Känner att det är vår dag och då ska jag inte utsättas för saker jag inte vill! Det skulle ha varit på möhippan i såfall!
    Ska tillägga att jag varit på bröllop där bruden eller brudgum fått förbundna ögong och fått puss olika kvinnor/män för att hitta sin rätta och detta tycker jag inte är ok! :O)

     

  • JochP

    Hej alla! Hoppas helgen varit bra. Jag har köpt en till klänning, hehe. Jag har funderat länge på om jag skulle byta klänning till festen eftersom min brudklänning är ganska tung med släp med pärlor på. Men jag hade släppt den tanken, tills idag när jag sprang på en jättesöt klänning som jag inte kunde motstå. Så den kommer jag ha med mig till festen för att kunna byta om ifall brudklänningen blir för jobbig. Bild finns i mitt galleri. Vi har nästan fått ihop festhäftena nu, men såklart när jag skulle skiva ut ett prov så var bläcket i skrivaren nästan slut. Så måste köpa ny patron i morgon.

  • Miss JH

    Vi är också nästan klara med festhäftena nu. Det är bara några foton som ska läggas in i det. Sen ska det mailas över till min ena tärna som kommer skriva ut både festhäftena och vigselhäftena. Känns som en stor sten har lyft från mina axlar nu när det är klart. Har ni brudar mycket kvar att fixa och planera???

  • Annica70

    Nu händer det mycket hos alla .. Jag köpte blommer i lördags och gjorde provband min brudbukett. Jag blev verkligen jätte nöjd


     


     

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013