• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Annica70
    Marjasinus skrev 2013-05-30 10:22:40 följande:
    Jag tycker om musik och har komponerat en egen låt som vi valstränar till åtminstone varannan kväll. Men shit vad med mjölksyra jag får i vaderna, hoppas det går att träna bort på en månad.

    Åh va kul med en egen låt. Jag blir oxå trött när vi tränar men det kan ju vara av den anledningen att man tränar ändå rätt länge. Vi brukar hålla på en 30 min hemma och när vi har varit på kurs nu så har dom varit en timme. Men en valslåt är ju aldrig så lång


     

  • Miss JH

    Ååååå vad kul med egen låt. Den får du lägga in länk på sen så vi får höra

  • kärlekensbrudpar

    Igår kom bubblorna gäst boken och strumpebandet :)

  • Marjasinus

    Vad köpte ni för gästbok? Det har vi inte fixat någon än, jag skulle vilja ha en förtryckt, lite "mina vänner"-bokaktigt. Nån som vet var man kan fixa en sån?

  • Miss JH

    Vi köpte en sån fyll-i-gästbok på Bokia idag. Så kolla i er bokaffär. De hade lite olika. Vi har även hämtat hem vigselringen, ff lika förälskad i den . Hämtade även hem klänningen som är klar. Köpte sidenband till blockljusen och penna till gästboken med. Så några check till på listan. Nu ska jag kolla igenom låtlistan som jag fått av trubaduren. Spännande . Sen ska jag nog sova. Är så galet trött. Fler än jag som är galet trött just nu???

  • Heobea

    Åh vi borde också dansträna, framförallt för min skull. Min kära sambo är rätt dansant och har dansat rätt mkt i sina dagar. Jag är mer som ett stelt kylskåp på rullskridskor. Men det ordnar sig nog.

    Gästbok, där ska vi köpa kort i vykortsstorlek som gästerna får trycka dit sina fingeravtryck på. Tanken är sedan att korten ska ramas in och hängas upp på väggen som minne. En gästboksvägg liksom. Så man ser den oftare än bara ibland.

    Nananananananananananananananana batman,.... eller jag menar, förbenade klänningsjävel! Den bara strular och blir konstig.

  • Jessica B

    Hämtade ringarna idag! var så fina! Möte med våra toastmasters på söndag. Men fredag-lördag blir det nog semester ifrån bröllopsplanerna. sambon skall springa marathon och lite så, så kan vara skönt att ha en helg utan planering och listor. Gjorde iordning de sista bordplaceringskorten nyss, och festhäftet är i stort sett klart. Så tror jag har koll på läget.. Men gästbok har jag glömt fixa.. Tur att man har er så man inte missar saker! Skrattande

  • Annica70

    En STOR sten har fallit från mitt hjärta.... Jag har en son på 17 år som har ADHD och har/ har haft det otroligt jobbigt hela sin skoltid och detta har gjprt honom väldigt osäker på sig själv. Och det resulterade i att han inte ville komma på vårt bröllop eftersom det skulle komma så många som han inte kände.


    Jag har varit så ledsen över detta nu i 3 månader nästan och ju närmare bröllopet desto mer ledsen. Men idag pratade jag med honom och frågade om han kunde tänka sig att komma och umgås med oss under förberedelserna och så hämtar hans pappa honom precis innan vigsel. Och det kommer han att göra. Min dag kommer att bli fulländad

  • Marjasinus

    Jag hoppas vi kan ägna helgen åt lite pyssel. Måste försöka komma på hur man enklast får av ettiketterna på vinflaskor så vi kan smaska dit våra egna. Bröllopsprogrammet är typ klart men väntar nog med att motionera skrivaren tills lite senare.

    Spännande idé med kuverten heobea, tror jag stjäl den lite halvt. 

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013