• Zandra­Westbe­rg
    Äldre 13 Aug 21:10
    118809 visningar
    911 svar
    911
    118809

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • jossan­amir
    Äldre 29 Dec 16:05
    #31

    Glömde svara på din fråga "miss JH". Vi kommer ha ett svenskt/persiskt bröllop i kyrka och efterföljande bröllopsmiddag/fest kommer vi ha i en festlokal där restaurangen som äger den lagar all mat och tar fram passande drycker till. Vi är tyvärr båda två lite för bekväma för att ha vigsel och fest hemma eller i en lokal där det ska dukas, lagas mat osv på egen hand, nu får restaurangen ta hand om allt det där. Vårt bröllop kommer ha nånstans mellan 100-120 gäster och "tyvärr" ökar listan mer och mer då fler skaffar respektive! Inbjudningarna ska gå ut i slutet av januari så hoppas att det inte blir ännu fler som tillkommer på listan innan dess :) Sitter nu och tittar på filmen brudens far som går på kanal 5 och jädrar vad jag längtar till det är vår tur att gå längst med altargången!

  • kramen
    Äldre 5 Jan 22:57
    #32

    dagen närmar sig :)

    vi ska på torsdag kolla på mat och tårtalternativ :) 

  • okajsa
    Äldre 6 Jan 12:41
    #33

    Här är också planeringen i full gång och vi siktar på 20130629 men eftersom i stort sett inget är gjort (börjar få lite panik Förvånad) så kan det bli både tidigare och senare.

    Att vi skulle gifta oss är bestämt sedan ca 1 år men eftersom vi har renoverat stora delar av vårt hus förra året har vi sagt att vi inte skulle tänka på bröllop förrän efter nyår.

    Just nu letar vi lokal och jag letar klänning, har provat några långa "traditionella" men har hittat en kortare modell på internet som är så fin! Spenderar också mycket tid här på forumet för att läsa tips och idéer, känns bra att kunna skriva av sig här lite när sambons öron börjar tröttna på bröllopspratSkrattande.

     

  • okajsa
    Äldre 6 Jan 17:11
    #34

    Det finns en risk att vi har hittat vår festlokal nu, ska ringa imorgon så håll tummarna!

  • Äldre 6 Jan 18:43
    #35

    Spännande okajsa! Lycka till! När ni väl sätter igång med allt ska ni se att det mesta går fort att fixa så du behöver inte känna dig stressad.

  • Jessic­a B
    Äldre 6 Jan 20:04
    #36

    Skall också gifta mig 29 Juni nu i sommar. De mesta börjar falla på plats. Lokal bokad, DJ bokad, maten har vi koll på, kör på buffé, klänning och skor köpta. Skall försöka att hålla budgeten runt 20000, och hittills ser det ut som vi kommer att lyckas med det, men dyker säkert upp en massa som man inte har tänkt på..

    Hur långt har ni kommit mer er planering? Hur tänker ni med inbjudningskort, hur tidigt skall man skicka dem? Tänkte eftersom bröllopet kommer ju vara i semestertider och man vill ju att så många som möjligt kan komma. 

  • okajsa
    Äldre 7 Jan 12:34
    #37

    Nu är det bestämt, lokalen är bokad till den 130629!

    Den svåra frågan nu är om det blir borgligt eller kyrkligt? Ingen av oss är speciellt kyrklig men det är ändå något speciellt med atmosfären i en kyrka. Annars måste vi försöka komma på vilka färger vi ska hålla oss till för att inte spreta iväg för mycket åt olika håll. Hur tänker ni?

  • Äldre 7 Jan 15:34
    #38

    Vi ska ha borgerlig vigsel, men det är ju en smaksak om man vill blanda in religion eller inte i det hela. Huvudsaken är att man gör det som känns bäst för båda. Jag har köpt en klänning i helgen! Helt galet och impulsivt, men jag hittade en underbar klänning på blocket som jag inte kunde motstå. Är så glad! Det här börjar kännas allt mer verkligt.

  • kramen
    Äldre 7 Jan 17:23
    #39

    vi gifter oss i kyrkan :) och skickar korten nu denna månad,,, hur gör ni ?

  • Äldre 7 Jan 17:37
    #40

    Vi skickar nog inbjudan i februari. Har ni gjort korten själva eller beställt?

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013