• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    JochP: det vad dyr frakt bara. Så vi valde upp till 14 dagars leverans. Det var det billigaste och då gick det ändå på ca 160 kr.

  • JochP

    Jaha, var det så dyr frakt!? Då blir det kanske inte så billigt att beställa därifrån ändå? Ska kolla upp vad det skulle kosta allt som allt.

  • Saris

    Vi har tänkt skicka våra inbjudningari mitten på feb, men har ingen aning om hur vi vill ha dem än.. men har kikat runt lite :) Vistaprint har jag missat helt så måste kika in där!


    Funderar på att gå på bröllopsmässan nästa helg i stockholm för att få mer inspiration,även om både min klänning,näbbklänning och dukningen i stort sätt är bestämt :) nån som varit på någon mässa?


     

  • Miss JH

    Nä, jag har tyvärr inte varit på någon mässa. Hade varit kul dock och få lite inspiration och nya vinklar, trots att jag precis som du Saris, har bestämt det mesta redan

  • JochP

    Jag har inte heller varit på mässa. Tror vi har klart för oss hur vi vill att dagen ska vara så behöver ingen mer inspiration just nu utan ska bara verkställa våra planer. I veckan ska vi försöka hinna ta en titt på festlokalen. Vi har båda varit där förut, men det var några år sen och vi vill kolla lite inventarier också t ex hur stora borden är och vad det finns för vaser etc. Sen är det dags att beställa inbjudningskort också, det gör vi kanske nästa helg.

  • jossanamir

    Ja, vi var på mässan på Grand förra året. Tack vare denna mässa hittade vi den lokal vi nu bokat, men i övrigt var det mer en mysig upplevelse än en plats som gav oss inspiration.

    På lördag går jag och min mamma till den i Nacka och det är mest för upplevelsen. Det mesta är ju redan bestämt!!! 

  • Miss JH

    Ja det hade varit kul att gå på en mässa för upplevelsen skull. Men jag har 10 mil till närmaste mässa, så det lär inte bli av om jag känner mej själv rätt . Igår bokade vi porslinet till bröllopet. Så en sak till ur världen. Nu väntar vi svar från han vi bett spela på vår vigsel ( han har en spelning sen på kvällen så han skulle bara få ihop det tidsmässigt) och så väntar vi svar från trubaduren. Han höll på att gå igenom sina sommarbokningar. Håller alla tummar att båda kan. Hur har ni det allihop? Är det nån som köpt ring ännu?

  • jossanamir

    Nej ringen är inte köpt än, men bestämde mig samtidigt som vi köpte förlovningsringen hur den ska se ut. Ska bara få arslet ur vagnen och gå till butiken och bestämma storlek på stenarna innan den beställs!! Tror det är  bra om den hämtas så sent som möjligt så att jag inte går och tittar på den dag ut och dag in och längtar till jag får bära den :)

  • afturelding

    Våra ringar kommer om två veckor ungefär. Jag har valt ut en solitärring i vitguld med en ametist. Diamanter är inte min grej.

  • Miss JH

    Åh vad spännande med ringarna! Jag har kollat runt lite på nätet men inte varit i stan och kollat och prövat ännu. Är sååå sugen. Men lär inte hinna in nu på 2 helger då både sambon och jag fyller år och helgerna är fullbokade. Men om 3 helger, då bara måste vi in till stan och kolla ring

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013