• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Jessica B
    Miss JH skrev 2013-01-29 18:13:11 följande:
    Jessica: Åh kul ! JochP: Ni beställde också från vistaprint va? Våra kom efter 8 dagar. Inte 14 som det stod. Så ni får nog också era snart
    Det blev från Optimalprint i stället, 59 kr frakt! Och skickade iväg beställningen i söndags, leverans idag eller imorgon. Skrattande
  • JochP

    Vi fick våra kort idag, eller inte alla men första sändningen. Hälften av korten kom men inga kuvert. Var det så för er andra också, att sändningen var uppdelad? Hur som helst är jag väldigt nöjd med de korten som kom. De blev precis som vi ville. Nu ska vi börja fila på informationsbladet som ska skickas med.

  • Jessica B

    Vi skickar också med ett infoblad. Vi kommer ha lite uppdelat. Det är inte alla som blir bjudna på vigseln men alla får komma på festen. Vi gifter oss borgeligt, och i rådhuset finns bara plats för 30 personer. Så vi har valt att enbart ha familjen och allra närmaste vännerna som min bästa vän sedan 22 år tillbaka med på vigseln. Så inbjudningskorten är enbart till festen så lägger vi in en extra inbjudan till själva vigseln till dem som skall vara med där.

  • hannijohanna

    Här är en till som gifter sig 29/6 2013 :) Vi kommer att göra tvärt om, och bjuda alla till vigseln, men inte fler än 80 på festen då det blir alldeles  för dyrt och trångt :/

  • Miss JH

    JochP: vi fick först 10 kuvert. Sen kom resten av kuverten dagen efter. Och 3:e dagen fick vi inbjudningskorten. Så ja, vår leverans var också uppdelad.

  • jossanamir

    Vad roligt att fler och fler börjar bli klara med sin inbjudningskort - det känns lite mer på "riktigt" när inbjudningarna är utskickade :)


    Vi skapade en hemsida i stället för Infoblad, men då vi har gäster från många olika länder skrev vi allt på hemsidan på engelska och fick därför lägga med infoblad på svenska till dem som inte kan/känner sig bekväma med engelskan. Dem var väldigt uppskattade och gästerna tyckte det var bra och tydlig information!

    Kan passa på att tillägga att jag känt mig ganska stressad gällande vilka smycken jag vill ha, inte direkt känt att jag vetat vilken typ/stil jag ville ha. Häromdagen var jag på ett möte på jobbet där hon som höll i mötet hade det perfekta halsbandet så efter att ha frågat henne vart hon köpt det känner jag äntligen att jag är på banan med det "problemet" :) På butikens hemsida hittade jag även matchande örhängen samt ett jättefint armband som skulle passa till, så nu återstår det bara att gå till butiken och prova om det passar mig!! Jag älskar när jag kan "bocka av" saker på den långa att-göralistan :)


     

  • Kroatien2013

    Klara med inbjudan o ska skicka ut idag! Har ni andra skickat?

  • Miss JH

    Jag håller med jossan. Det är underbart att kunna sätta en bock i listan . Vi skickade våra inbjudningar igår Kroatien 2013. Så de första borde väl komma fram till gästerna idag eller imorgon.

  • Miss JH

    Och ikväll har vi bokat vår bröllopsresa . Åh vad jag längtar nu!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013