• Zandra­Westbe­rg
    Äldre 13 Aug 21:10
    120388 visningar
    911 svar
    911
    120388

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Äldre 14 Jan 18:53
    #51

    Kul, miss JH. Hoppas ni fick mycket gjort. Vi har försökt ringa vår tilltänkta vigselförrättare idag, men har inte fått tag på henne. Hoppas hon hör av sig snart så man vet om hon kan viga oss eller om vi måste leta vidare. Och en till sak har hänt i helgen, vi har bokat resa!! Det blev till Rhodos och vi åker den 3 juli, ska bli så härligt. Vi har aldrig riktigt varit på någon resa bara vi utan det har hela tiden varit barn med eller så har vi hälsat på någon. Men nu är det en vecka helt för oss själva! Lyxigt!

  • Miss JH
    Äldre 14 Jan 23:13
    #52

    JochP: Åh vad härligt med resa !!! Vi väntar med att beställa vår tills efter bröllopet. Vi har inte ens bestämt var och när vi ska åka ännu . Ja, vi fick massor gjort i helgen. Blev nästan helt på det klara med upplägg innan, under och precis efter vigseln. Vilka klänningar tärnorna ska ha. Hur jag vill lägga på den stora dagen, dukning, nåt spex från oss brudpar plus vårt brudfölje mm. Så det kändes ganska effektivt. Dessutom fick jag min brudklänning i helgen. Sååå kul, känns helt plötsligt mycket verkligare. Måste sy in den vid brösten och lägga upp den 1 dm ca.

  • Miss JH
    Äldre 14 Jan 23:14
    #53

    Håller förresten tummarna JochP att ni snart får tag på nån vigselförrättare.

  • Äldre 17 Jan 20:13
    #54

    Nu är vigselförrättaren bokad! Så det går framåt med små steg hela tiden.

  • Miss JH
    Äldre 17 Jan 23:02
    #55

    Härligt JochP! Små steg är guld värda. Jag fick hem näbbklänningarna idag. Tyvärr var den ena fel storlek så den måste jag skicka tillbaka och byta. Men åååå vad fin den var. Dottern var helt gudomlig i den . Fick även ok när det gällde partytältet idag. Det tar upp till 100 pers, så det är gott om plats i det. Plus att vi fått tag i bord och stolar. Så några steg till på vägen här med.

  • Murge
    Äldre 17 Jan 23:55
    #56

    Hejsan Jag ska också gifta mig med min kärlek i sommar, 6e juli *längtar*
    och inbjudningskorten ska skickas ut i feb är det tänkt... Vilket tryckeri har du kontaktat Jossanamir?

  • Saris
    Äldre 18 Jan 01:49
    #57

    heej


    vi gifter oss oxå de 29 juni, :) Borgligt och utomhus så hoppas verkligen på bra väder! Men kommer var sol i heeela sverige då eller hur ?:)


    Har inte massa klart än, letar efter någon som kan spela till solisten under vigseln,vilket tydligen inte är de lättaste! :(


    Nån annan som börjar känna sig lite stressad ?


     

  • jossan­amir
    Äldre 18 Jan 13:07
    #58

    Murge: Vi har beställt våra via "Kanonkopia" som ligger på Söder här i Stockholm. Vi har designat våra helt själva och sen bara varit där och valt papper och tryckfärg. Jag hämtade ett provexemplar tidigare i veckan och förutom tryckfärgen så såg det jättefint ut :)

    Då vi kommer ha delar av inbjudningskorten på persiska tyckte vi det var viktigt att kunna ha ett tryckeri som vi visste hade levererat det förut med bra resultat, inte bara beställa via nätet. Tyvärr så har processen dragit ut väääldigt mycket på tiden och jag är superglad för att vi kontaktade dem i så god tid innan att jag nu inte känner mig stressad, trots att det tagit månader :)

    Saris: Jag känner mig (konstigt nog) inte så stressad. Visst vi började planera för ett år sedan, men det är många saker som inte gått att fysiskt göra förän nu och sen kunnat bockas av. På nåt sätt så har det nog varit klänningen och inbjudningskorten som varit våra "stora" delar och nu när dem är på plats så känns det sååå skönt :) 

  • afture­lding
    Äldre 18 Jan 13:23
    #59

    Jag hoppar in här!
    Vi gifter oss också denna dag. Borgerligt och förhoppningsvis utomhus i trädgården till bygdegården vi hyrt. Lokal och vigselförrättare är klart, och inbjudningarna skickar vi när vi kommit hem från mina föräldrar den 31a denna månad, eftersom att vi ska fira min födelsedag hemma hos dem. Blir enklast så när hela släkten bor på samma ställe utom vi.

    Sambons kläder är också klara, och min brudklänning är påbörjad.  Ångrar inte en sekund att jag tog beslutet att sy den själv, något ska man väll med 10+ års erfarenhet och utbildning till. Ringarna är beställda också, jag har valt ut en helt bedårande solitärring i vitguld med ametist. 

  • Äldre 18 Jan 15:57
    #60
    afturelding skrev 2013-01-18 13:23:28 följande:
    Jag hoppar in här!
    Vi gifter oss också denna dag. Borgerligt och förhoppningsvis utomhus i trädgården till bygdegården vi hyrt. Lokal och vigselförrättare är klart, och inbjudningarna skickar vi när vi kommit hem från mina föräldrar den 31a denna månad, eftersom att vi ska fira min födelsedag hemma hos dem. Blir enklast så när hela släkten bor på samma ställe utom vi.

    Sambons kläder är också klara, och min brudklänning är påbörjad. Ångrar inte en sekund att jag tog beslutet att sy den själv, något ska man väll med 10+ års erfarenhet och utbildning till. Ringarna är beställda också, jag har valt ut en helt bedårande solitärring i vitguld med ametist.

    Oh, vad fantastiskt att kunna sy sin egen klänning! Härligt! Ser att vi är ganska många som planerar utomhus bröllop, har ni någon plan B vid dåligt väder?


    Det har inte vi, annat än att om det regnar får folk ta med sig paraply. Tror inte vår ceremoni kommer vara jättelång så då kan man nog stå ut med lite regn. Men hoppas förstås på en strålande vacker dag!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013