Inlägg från: Jessica B |Visa alla inlägg
  • Jessica B

    Bröllop 29/6-2013

    Skall också gifta mig 29 Juni nu i sommar. De mesta börjar falla på plats. Lokal bokad, DJ bokad, maten har vi koll på, kör på buffé, klänning och skor köpta. Skall försöka att hålla budgeten runt 20000, och hittills ser det ut som vi kommer att lyckas med det, men dyker säkert upp en massa som man inte har tänkt på..

    Hur långt har ni kommit mer er planering? Hur tänker ni med inbjudningskort, hur tidigt skall man skicka dem? Tänkte eftersom bröllopet kommer ju vara i semestertider och man vill ju att så många som möjligt kan komma. 

  • Jessica B

    en fråga till er alla om inbjudningskort. Skall beställa mina nu inom kort och fungerar på Vistaprint, har ni några andra bra förslag? När skickar ni era? När har ni sista anmälningsdag? 

  • Jessica B

    Beställde våra kort i helgen och får hem dem imorgon eller senast torsdag! Glad Så de skickas iväg till samtliga på måndag.

  • Jessica B
    Miss JH skrev 2013-01-29 18:13:11 följande:
    Jessica: Åh kul ! JochP: Ni beställde också från vistaprint va? Våra kom efter 8 dagar. Inte 14 som det stod. Så ni får nog också era snart
    Det blev från Optimalprint i stället, 59 kr frakt! Och skickade iväg beställningen i söndags, leverans idag eller imorgon. Skrattande
  • Jessica B

    Vi skickar också med ett infoblad. Vi kommer ha lite uppdelat. Det är inte alla som blir bjudna på vigseln men alla får komma på festen. Vi gifter oss borgeligt, och i rådhuset finns bara plats för 30 personer. Så vi har valt att enbart ha familjen och allra närmaste vännerna som min bästa vän sedan 22 år tillbaka med på vigseln. Så inbjudningskorten är enbart till festen så lägger vi in en extra inbjudan till själva vigseln till dem som skall vara med där.

  • Jessica B

    La precis inbjudningskorten på postlådan så de flesta har sina kort i början av veckan! Va verkligt det blev nu!

  • Jessica B
    BrideToBe 84 skrev 2013-02-04 11:58:00 följande:
    Vad har ni andra valt för färgtema för eran dag?? Själva har vi lila, silver och vitt :)
    Vi kör på vitt rött och svart. Kommer ha en svart knälång halterneckklänning med röd tyllunderkjol. Vita dukar med svarta löpare och ljus och ballonger i rött, vitt och svart.
  • Jessica B

    Nu har 40 st av 70 bjudna svarat, och hittills har alla utom en svarat ja på att de kommer. Så nu kan man börja småplanera bordplacering, skriva lite gästbeskrivningar (inget allvarligt, utan mer skämtsamma beskrivningar) Känns så verkligt nu när folk ringer och tackar ja.. Skrattande 
    Hur går det för er andra? har ni koll på läget?

  • Jessica B

    Nu har 48 av 70 tackat ja! Skrattande
    Vi satt igår och började fila lite på hur mycket alkohol man skall köpa. Det va inte det lättaste! Eftersom det är sommar (och vi har ju bokat stålande sol och sommarvärme!!) så går det nog åt mer öl och annat.. Men jättesvårt att beräkna hur mycket man skall köpa. Hur tänker ni där? Tror det kommer vara mestadels öldrickade men flera personer är jag osäker på.. Fast hellre för mycket mat och dryck än för lite antar jag..

  • Jessica B

    Vi har OSA 1 maj, men har bara en som kommer långväga. hitills har 53 pers svarat av 70 så tror att de flesta kommer nog hinna svara  innan tiden är slut.
    Hur tänker ni med dem som inte svarar? Man tar det som ett nej antar jag. Vill inte behöva ringa och tjöta..
    Hade en plan på hur man skall lösa de som tillkommer, om någon vill ta med sig en date eller så. Tänkte att man kunde vänta till OSA-tiden gått ut, och se om det är folk som tackat nej eller inte har svarat, så ser man hur många "lediga" platser man har kvar. Är det en ok lösning eller? Svårt att veta vart man skall dra gränsen annars.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013